Προς το περιεχόμενο

Spam-firewall

_IS3_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

PAIDIA KATARXHN SAS XAIRETW OLOYS MIA KAI EIMAI KAINOYRIOS STO FORUM!!

Θα ήθελα τη βοηθειά σας.Δεν γνωρίζω τι είναι τα spam μηνύματα που δέχομαι στην αλληλογραφία μου.Γνωρίζω ότι είναι επικίνδυνα αλλά δεν ξέρω γιατί.Εντωμεταξύ μερικές φορές είναι μηνύματα που θεωρώ ότι δεν είναι επικίνδυνα καθώς τα περιμένω.Απλά χαρακτηρίζονται έτσι από το μέηλ μου.

Κινδυνεύει ο υπολογιστής μου αν τα ανοίγω?

Παρόμοιες απορίες έχω και για τα firewalls.

peite moy sas parakalw giati exei pathei plaka h allagh ths glwssas sto plhktrologio!!to alt-shift den leitoyrgei sto 90% twn programmatwn kai to koympi panw sth mpara opote thelei...!

Δημοσ.

To spam είναι περισσότερο ενοχλητικό παρά επικύνδυνο μιας και λαμβάνεις δεκάδες e-mail διαφημιστικά που δεν τα ζήτησες ποτέ. Πρόκειται κυρίως για διαφημίσεις που συχνά προέρχονται απο απατεώνες. Επικύνδυνο είναι το spam όταν εσύ αρχίσεις να κάνεις click σε όποιο link σου λέει κάθε mail ή όταν απαντάς δίνοντας π.χ αριθμούς πιστωτικών καρτών! Ε, αν στ e-mail έχει και κανα attachment κάποιο αρχειο που σου λέει να το κατεβάσεις και να το τρέξεις τότε μάλλον πρόκειται για ιο, οπότε νατο και το επικύνδυνο... An mερικά e-mail χαρακτηρίζονται spam χωρίς να είναι, φταίει ο υπερβάλον ζήλος του spam filter που έχεις. Μπορείς να το ρυθμίσεις να μην αναγνωρίζει τον αποστολέα αυτόν ώς spam.

Για το δευτερο δεν ξέρω να σου πώ...

Δημοσ.

Ευχαριστώ το φίλο για την βοήθεια.Παραμένουν αναπάντητα τα άλλα δυο που ρώτησα.Ειδικά το τρίτο με απασχολεί πολύ περισσότερο!!μου σπάει τα νεύρα που αλλάζει η γλώσσα ύστερα από πολλές προσπάθειες!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...