alex8850 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 The longest journey kai meta tin sinexeia tou dreamfall:the longest journey.Tο πρωτο μονο θα πω οτι στο gamespot εχει παρει 9.3 στα 10. Εχω παιξει και το syberia και το 1 και το 2,και ηταν και αυτο καλο, το ενα οπως παντα ειναι καλυτερο απο το 2 οπως στο the longest journey αλλα στο τελος του dreamfall καταλαβαινεις οτι θα εχει και τριτο.
Mene Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Το μόνο που με ενόχλησε στο Dreamfall, και έχασα κάπως το ενδιαφέρον μου, είναι κάποια σημάδια action που περιέχει, μικρές μάχες με τον αντίπαλο. Άν ήθελα να ξεσπάσω τα νεύρα μου θα έπαιζα Mortal Kombat, όχι adventure παιχνίδι... Πάντως ακόμα κι έτσι θα το συνεχίσω, είναι πολύ ωραίο παιχνίδι.
Puppet-Master Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 για να σοβαρευτοουμε λιγο εγω μολις αρχισα ενα γαματο adventure το οποιο αξιοποιει πληρως την τεχνολογια αιχμης των pixel. ΜΟΝΚΕΥ ISLAND I enjoy...
DarkKnight Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Προτείνω το επερχόμενο Secret Files Tunguska το οποίο φαίνετε να είναι πάρα πολύ καλό release date 30 October... Χμ απότι είδα με προλάβανε κ άλλοι σε αυτό το post...
panosvlass Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Το Tunguska εχει ηδη κυκλοφορησει σε ολα τα καλα μαγαζια και ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει τωρα για μενα.Το τελειωσα πριν 5-6 μερες και ηταν εκπληκτικο. Οποιος adventuras ενδιαφερεται υπαρχει το ελληνικο site adventureadvocate.gr
RapidShade Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Re paides... Kalo to Tunguska.... Alla mou pire 11 wres TOTAL... Too easy?....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.