Moderators Praetorian Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Επίσης: http://www.justadventure.com/ και το: http://www.adventurelantern.com/ που βγάζουν και περιοδικό σε pdf με παλιά και νέα παιχνίδια, όπως έκανε και ένα άλλο ηλεκτρονικό περιοδικό το "The inventory" απο έλληνα μάλιστα συντάκτη, που όμως διακόπηκε...
Directx Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Τα περισσότερα adventures που προτάθηκαν τα έχω παίξει οπότε.. Αν είσαι fan των Horror first person adventures δες οπωσδήποτε το Scratches, πρόκειται για ένα υποδειγματικό adventure με εξαιρετικά υποβλητική ατμόσφαιρα και πανέξυπνο σενάριο. Σχετικά με το SYBERIA 1, συμφωνώ πως πρόκειται για ένα εξαιρετικό παιχνίδι, κλασσικό Adventure, έχω κάποιες φιλοσοφικές διαφωνίες σχετικά με το φινάλε του αλλά από εκεί και πέρα μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις (αν και σε γενικές γραμμές σχετικά απλό). Όσον αφορά το νέο Broken Sword κρατώ ορισμένες επιφυλάξεις καθώς από τις πρώτες εντυπώσεις η μηχανή του μου φαίνεται πολύ απαιτητική και αρκετά ασταθή τόσο λειτουργικά (crashes) όσο και σε επίπεδο χειρισμού αφού αλλού κάνεις κλικ και αλλού πάει ο George -καμία σχέση με τα προηγούμενα της σειράς τουλάχιστον όσον αφορά την «μηχανή» ως adventure (γρίφοι κτλ.) απόψεις προσεχώς.. Το Still Life στο προτείνω μόνο εάν σου αρέσουν τα Puzzle μέσα στα adventures διαφορετικά θα κουραστείς - το ίδιο συμβαίνει ευτυχώς σε λιγότερο βαθμό με το εξαιρετικό Black Mirror, αν ξεπεράσεις ορισμένα τεχνικά προβλήματα θα σε ανταμείψει με ένα αναπάντεχο φινάλε.. (αν και η τελική δράση είναι μάλλον χαλαρή). Το Nibiru είναι μια προσπάθεια της Adventure Company (κατασκευάστριας των Still Life & Black Mirror) για ένα πιο κλασσικό clickʼnʼpoint adventure, αν και εξακολουθούν να υπάρχουν ορισμένα Puzzles αυξανόμενα όσο προχωράς προς το τέλος, σε γενικές γραμμές είναι μικρό και μάλλον αδιάφορο.. άλλοι πάντως το λατρεύουν. Το Runaway 1 είναι ένα κλασσικό clickʼnʼpoint adventure (θυμίζει λίγο με το χιούμορ του εποχές Lucasart), στο συστήνω ανεπιφύλακτα αν και κάποιοι φίλοι το βρήκαν σχετικά βαρετό (όχι εγώ πάντως). Η γνώμη μου για το Secret Files of Tunguska .. προσεχώς, αν και φαίνεται πολλά υποσχόμενο. Μια φίλη μου τελείωσε το Paradise, ρίξʼ του μια ματιά είναι από τον δημιουργό του περίφημου SYBERIA, σε γενικές γραμμές έμεινε ικανοποιημένη αν και το βρήκε εξαιρετικά εύκολο.
GREGKERKYRA Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Secret Files: Tunguska Τι γνωρίζετε για το συγκεκριμένο παιχνίδι?
Elven_King Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Οι πρώτες εντυπώσεις απο το Tonguska είναι μέχρι στιγμής πάρα πολύ καλές καθώς είναι ένα πολύ ευχάριστο point & click adventure. Η Adventure Company είναι publisher και όχι developer, το Ni-Bi-Ru το έχει φτιάξει η Uknown Identity...
panosvlass Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Οι πρωτες δικες μου για το Tunguska ειναι μεχρι στιγμης υπεροχο.Το προτεινω ανεπιφυλακτα.Αποκτηστε το με κλειστα ματια
shodan Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 +1 κ από εμένα για το Tunguska. Το έπαιζα χθες βράδυ και μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Μυστηριακό σενάριο, έξυπνοι γρίφοι πολύ καλοί διάλογοι και το κυριότερο... χαμηλές απαιτήσεις σε επεξεργαστική ισχύ. Δείτε το οπωσδήποτε.
cmelegos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 καινούργιο; θα το δοκιμάσω και εγώ. Αν και έπαιζα το dreamfall!Αλήθεια πως σας φαίνεται το τελευταίο;
antonisid Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Παιδιά εγώ ήμουν φανατικός της σειράς under the killing moon,Pandora's directive kai Tex Murphy Overseer...Ξέρει κανείς αν έχει βγεί κάποιο άλλο εκτός απ'αυτά τα 3 ή αν πρόκειται να βγεί??
kostas_07 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Μήπως μπορεί να μου προτείνει κανείς κάποιο adventure game στο στυλ του dracula(resurrection) και dracula 2;
legro Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Φιλε kostas_07 παιξε το Necronomicon:The downing of Darkness.Ειναι της εταιριας που εβγαλε το Dracula.Ιδιο περιπου στιλ
Directx Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Secret Files: TunguskaΤι γνωρίζετε για το συγκεκριμένο παιχνίδι? Προς το παρόν φαίνεται εξαιρετικό σε όλους τους τομείς, ελπίζω να εξακολουθήσει να είναι έτσι μέχρι τέλους. Υ.Γ. Οι τίτλοι που κυκλοφορούν από την Adventure Company έχουν ορισμένα χαρακτηριστικά «κλισέ» (πολλά puzzles –πράγμα που δεν έβλεπες τόσο έντονα στα Adventure της Sierra ή LucasFilm/LucasArt) για αυτό και τα ομαδοποιώ με βάση την A.C.
Elven_King Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Νομίζω ότι συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο με την TAC. Ότι δηλαδή κυκλοφορεί adventures απο όλα τα είδη όπως 3rd person, 1st person, point & click, puzzles games, direct control games κλπ....Έχει υπο την ομπρέλα της πολλές εταιρείες η οποίες ασχολούνται με διαφορετικά είδη advs. Πάντως, το Tunguska το έχω προχωρήσει αρκετά και είναι πολύ καλό, σίγουρα ένα απο τα τελευταία advs που καταφέρνουν να ξεχωρίσουν.
Directx Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Απόψεις είναι αυτές φίλε μου, δυο παιχνίδια «της» έχω λύσει, αυτή την αντίληψη σχημάτισα και την κατέθεσα εδώ από εκεί και πέρα αν λύσω κάποιο άλλο που να διαφέρει από το συγκεκριμένο μοτίβο (για μένα) μπορεί να αναθεωρήσω.
vasilis_81 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 παιδια αν εχει παιξει κανεις to The longest Journey: Dreamfall 8a η8ελα τη γνωμη του. το πρωτο μου ειχε φανει υπεροχο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.