Προς το περιεχόμενο

Logitech G5 vs G7

Exoskeletor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φιλε μου G7 δαγκωτο!! το εχω δυο περιπου μηνες και μονο καλα λογια εχω να πω! κατα την ταπεινη μου αποψη το καλυτερο ποντικι που κυκλοφορει αυτη τη στιγμη!! 2000 dpi δεν αρκουν?:grin: :grin:

Δημοσ.

Δυστυχώς και το δικό μου mx900 έχει αρχίσει και πεθαίνει*, οπότε σκέφτομαι και εγώ την αγορά ενός από τα δύο.

-Από τη μία έχω βαρεθεί να φορτίζω κάθε δυο-τρεις μέρες (στην καλύτερη), από την άλλη σκέφτομαι ότι με το g7 που έχει 2 battery packs θα είναι καλύτερα τα πράγματα.

-Το ενσύρματο σίγουρα θα είναι "αλλού" από ακρίβεια, απαλλαγμένο από οποιοδήποτε lag του ασύρματου (μπορεί βέβαια μόνο η δικιά μου περίπτωση με το bluetooth να μου έχει αφήσει χλιαρές εντυπώσεις). Από την άλλη το ασύρματο έχει άλλη αίσθηση ελευθερίας, είναι πιο πρακτικό.

-Διαφορά στην τιμή 15ευρώ. Δεν είναι μεγάλη η διαφορά κατά τη γνώμη μου. Αφού ούτως η άλλως σκέφτομαι σε τέτοιο επίπεδο τιμής, δεν έχω πρόβλημα με τα +15.

-Τα ..."μεταβλητά βαρίδια" που έχει το g5 δε νομίζω να με ενδιαφέρουν τόσο πολύ, δεν είμαι και επαγγελματίας gamer να δω διαφορά.

Εϊναι χωρίς αμφιβολία δύσκολη επιλογή. Θα μου λείψει σίγουρα και το bluetooth, τουλάχιστον θα μου μείνει το πληκτρολόγιο από το set.

*[offtopic]ξεφορτίζει απελπιστικά γρήγορα, πλέον δεν βγάζει μέρα. Νόμιζα ότι απλά με αλλαγή στις μπαταρίες (απλές ΑΑ παίρνει) θα έφτιαχνε, αλλά τίποτα. Τα ίδια ακριβώς και με τις καινούριες επαναφορτιζόμενες (παρόμοιες με αυτές που είχε, Ni-Mh 1800mAh). Μάλλον θα τα έχει παίξει η βάση φόρτισης. Άμα έχει κάποιος καμιά ιδέα να φταίει τίποτα άλλο, ας τη ρίξει... [/οfftopic]

Δημοσ.

Αναλογως τη χρηση κανεις..εγω προτιμησα το mx1000 διοτι ειναι το πιο εργονομικο ποντικι που κυκλοφορει αυτη την στιγμη..ακομα και το mx revolution ειναι χειροτερο εργονομικα..Eπισης οσον αφορα το θεμα της μπαταριας εχει ενσωματωμενη που κραταει αρκετα και την φορτιζεις στην βαση της...

Δημοσ.

Επίσης, αυτό με τις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες του G7 δεν μου αρέσει καθόλου. Σκεφτόμουν να το αγοράσω, αλλά σκέφτηκα το τί θα γίνει όταν κάποτε οι μπαταρίες τα φτύσουν.

Από τους χρήστες που το έχουν πολύ καιρό, έχει κανείς να αναφέρει κάτι περίεργο; Η έστω κάποιος που έχει ποντίκι με επαναφορτιζόμενη μπαταρία τέτοιου τύπου;

Δημοσ.

Σίγουρα ως μπαταρίες μετά από ένα χρονικό διάστημα θα πεθαίνουν, αλλά τουλάχιστον με το g7 που έχει δύο, το διάστημα θα είναι το διπλάσιο...

Δημοσ.

PAIDIA G7 poly apla...

to kalytero mouse..

to exw 3 mhnes peripoy k einai teleio...

oso gia tis mpataries einai dyo,diarkoun poly....

k den tha exeis provlhma gia dyo deytera na alla3eis batteries

Δημοσ.

Ερώτηση: άμα το αφήσεις μερικές ώρες να κάθεται, και μετά πας να το χρησιμοποιήσεις κάνει ένα lag 1-2sec στην αρχή? Με το mx900 bt καταντάει εκνευριστικό μετά από λίγο καιρό, ειδικά όταν θες να δεις κάτι βιαστικά. Ξέρω, δεν ακούγεται κάτι τόσο φοβερό, αλλά πχ. το mx1000 δεν το κάνει, οπότε...

Δημοσ.

Den einai akrivws ta idia, to G5 exei varidiakia mesa, opote mporeis na to kaneis pio elafry h vary enw to G7 exei thn bataria kai den mporeis na pekseis xwris afthn :-P

Pantws filos pou apoktise to G7 en8ousiastike me ta panta ektos me to simeio pou to mikro daxtylaki tou xeriou peftei apotoma sthn akrh tou mouse.

Ekei ksinistike teleiws.

Δημοσ.

Ρε παιδιά, εννοώ τί κάνουμε όταν χαλάσουν οι μπαταρίες, γιατί κάποτε θα χαλάσουν σίγουρα ως επαναφορτιζόμενες που είναι.

Και εντάξει να χαλάσουν μετά από 5 χρόνια, αν κλατάρουν σε 1-2 χρόνια; 100 ευρώ για ποντίκι κάθε 2 χρόνια είναι πολλά.

Δημοσ.

Κοίτα, να κλατάρουν σε λιγότερο από 2 χρόνια δεν παίζει. Πιστεύω ότι κάθε μία θα βγάλει άνετα 2 χρόνια, και από εκεί και μετά θα αρχίσει να "πεθαίνει", αργά αλλά σταθερά. Επομένως αν δεχτούμε ότι θα τις χρησιμοποιούμε εναλάξ (το λογικό δηλαδή), θα βγάλουν άνετα 4 χρόνια, και μάλλον κανα χρόνο ακόμη με αποδεκτή απόδοση. Τώρα τα λεφτά δεν είναι 100, αλλά 77euro. Συμφωνώ ότι εξακολουθούν να είναι πολλά, αλλά μια φορά στα 5 χρόνια, εγώ θα τα έδινα.

Μάλλον κλίνω προς το g7 επομένως, μένει να πάρω την απόφαση και να το χτυπήσω.

ps: διάβασα και ένα περιστατικό στην Ελλάδα, που κάποιος (απλά ήθελε extra μπαταρία) έστειλε e-mail στη logitech ισχυριζόμενος ότι του κάηκε ο φορτιστής και κατέστρεψε κα τη μία μπαταρία που φόρτιζε. Του έστειλαν νέο φορτιστή μαζί με δύο νέα battery packs!!

Δημοσ.
Τώρα τα λεφτά δεν είναι 100, αλλά 77euro. Συμφωνώ ότι εξακολουθούν να είναι πολλά, αλλά μια φορά στα 5 χρόνια, εγώ θα τα έδινα.

Μάλλον λογικό μου φαίνεται να το βγάλει κανένα τεσσάρι χρόνια.

Μωρέ 77 και εγώ θα τα έδινα, αλλά το logitech που ήδη έχω (mediaplay) το έχω 1.5 χρόνια και δεν δείχνει διατεθημένο να πεθάνει!

Αν και θα ήθελα να επισημάνω για την ποιότητά του mediaplay πως έχει ξεθωριάσει στο σημείο του αριστερού και του δεξί κλικ. Απαράδεκτο για ποντίκι των 50 ευρώ..

Τα υπόλοιπα ακριβά Logitech που έχετε έχουν παρουσιάσει τίποτε;

Δημοσ.

Χμ... εγώ έχω το Dual Optical εδώ και... εεε... κάμποσα χρόνια, μάλλον 4 είναι. Ξέρετε, αυτό με τους δύο sensors.

Αν εξαιρέσεις μια ασάφεια με τη ροδέλλα, που την είχε από την αρχή, και μερικά "πηδήματα" που κάνει, μάλλον λόγω mousepad (κι αυτά από την αρχή, αλλά δεν έχω αλλάξει pad), είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Αυτό που αγόρασα τότε, αυτό εξακολουθώ κι έχω. Τόσα χρόνια και τόσα χιλιόμετρα που έχει κάνει, δεν έχει επηρρεαστεί. Περίπου το 2002 που το αγόρασα, μου είχε κοστίσει κάπου 70 ευρώ. Δεν τα έχω μετανιώσει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...