Προς το περιεχόμενο

Νέα σαιζόν, νέες (και παλιές) σειρές

paredwse

Ποιες ξένες σειρές βλέπετε αυτην την εποχή;  

3 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιες ξένες σειρές βλέπετε αυτην την εποχή;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οντως εχει καλα cliffhangers το Alias στα τελη καθε σαιζον...(οπως και το Lost)

Γενικα το 24 δεν ειναι πιο επιτυχημενο σα show?Eννοω σε ratings κτλ..

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σίγουρα ο τέταρτος κύκλος του Alias ήταν μέτριος. Όμως οι δύο πρώτοι ήταν απλά καταπληκτικοί!!! Ο τρίτος ερχόταν από κοντά ενώ και ο 5ος έδωσε ένα πάρα πολύ καλό τέλος...

To 24 είναι 24 με ότι αυτό σημαίνει. Κανείς δεν θα το αμφισβητήσει ποτέ αυτό.

Αλλά Alias... είναι το κάτι άλλο!

Δημοσ.

koitakse to alias htan ena show pure entertainment. H super gkomena h super praktoras pou milaei 98 gloses, dernei me 200 tropous kai ksefeugei synexeia apo tous kakous. Opos kai na to kanoume hkseres oti apo auth th seira perimeneis yperboles, perimenes gadgetakia alla james bond, pipinakia katskopous, apithanes katastaseis + bonus ena mysthrio sto senario logo rambaldi kai ths profhteias + mia kalh ekseliskhs xarakthron kai ena petyxhmeno cast. Kaneis den eblepe to Alias kai elege , e oxi re pousth mou ti einai auto pou mas deixnoun pali, en antithesi goustares na blepeis ta trabhgmena pou deixnane kai goustares na blepeis thn jenifer na kick ass.

Kai ayth einai h diafora tou me to lost. To lost apla to paizei pio sobaro, einai pio bary kai me apeira erothmata, edose yposxeseis gia realistikes ekshghseis kai katelhkse meta apo 2sezon na exei gine stargate/xfiles ybridio!

Δημοσ.

Ναι αλλα καπου επαναλαμβανεται επικινδυνα το Αλιας.Δηλαδη,ενταξει οι 3 πρωτες σαιζον παλευονται,αλλα μετα το κουραζει.Ολο η ιδια φορμουλα.

Ενω στο Lost υπαρχουν πιο πολλες εναλλαγες,και βεβαια πιο πολλες wtf και οριακες καταστασεις.Γενικα εχει πιο ευρυ πεδιο.

Δημοσ.

John δεν έχω δει lost (lol). Αλλά απότι ακούω ήδη το κούρασαν λίγο και κει... Αυτό το αναφέρω μόνο και μόνο επειδή δυστυχώς (κάτι που απεύχομαι να γίνει στο lost) έτσι τραβούσαν από τα μαλλιά μετά την τρίτη σεζόν το Alias και έπεσε στα μάτια πολλών fans (όχι στα δικά μου πάντως!).

Δημοσ.

Τονυ η λύση ειναι μια

Εισαι τυχερος που δεν εχεις μπει στο τρυπακι του Λοστ, εγω στην θεση σου-και τοπα και σενα φιλο που ειναι σαν και σενα-θα περιμενα να τελειωσει η 3η σεζον Λοστ, το καλοκαιρι θα εβλεπα καπακια 1-2-3 και θα εβλεπα βδομαδα βδομαδα την 4 που θα δωθουν υποτιθεται οι απαντησεις.Αν ΔΕΝ δωθουν στην 4 τοτε δεν εχει κανενα νοημα, θα φυγουν σχεδον ολοι γιατι θαναι σαν τον τσοπανη με τον λυκο, μετα θα λενε "Θα σας πουμε στην 5" θα λενε αληθεια αλλα κανεις δεν θα τους πιστευει

Δημοσ.

Γεια σας.Αφου διαβασα το ενδιαφερον topic που εχετε κανει,ειπα και εγω να πω για τις σειρες τις οποιες βλεπω.Εχουμε και λεμε:

Lost(φανατικα!!!!!!!3η σεζον)

Heroes(η καλυτερη καινουργια σειρα)

24(ωραια σειρα αλλα μια απο τα ιδια.6η σεζον ειμαι)

Prison Break(ξεκινησε καλα .Μεχρι το 112,πολυ καλη.Μετα απλα αθλια.Την βλεπω ακομη μονο για να γελαω.)

Supernatural(πολυ καλη η δευτερη σεζον σε σχεση με την πρωτη.αξιζει να την δεις.Ειδικα για τον ενα απο τους 2 πρωταγωνιστες,o οποιος εχει πολλα γελια.)

Smallville

Las Vegas(οχι το CSI.ωραια σειρα,βλεπετε πολυ ευχαριστα.Αα και πολυ ωραιες γκομενες!)

My name is Earl(πιο ωραια η 1η σεζον)

Family guy

American Dad

South park.(μεχρι τα μισα της 8η σεζον μου αρεσε πολυ.Η 9η και 10η σεζον δεν μου αρεσαν καθολου)

Office U.S(πιο ωραιο το office u.k αφου ειναι και το original.στο αμερικανικο εχουν κανει πολυ βλακα το αφεντικο.)

Simpsons

Alias(ειμαι στην 4η σεζον.)

Hustle

Deadwood

Υπαρχουν βεβαια και τα anime αλλα αυτο δεν ταιριαζει σε αυτο το topic.....

Δημοσ.

Supernatural-

1η season: Δεν κολλάς αλλά βλέπεις ένα επισοδειάκι κάθε μέρα (εκτός από κάποια στην μέση και τα τελευταία που τα βλέπεις όλα μαζί). Μετά τα μισά και ειδικά στο τέλος φτιάχνει πολύ.

2η season: Κλάσεις πάνω από την πρώτη. Πάρα πολυ καλή!

Οι ηθοποιοί κατ' εμέ κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους και δίνουν κάτι το ξεχωριστό. στους ρόλους τους.

Όπως λέει και ο τίτλος της είναι Supernatural pure fan σειρά με αρκετή δράση και ένα main plot που δεν ασχολούνται όλα τα επισόδεια με αυτό. Τα περισσότερα είναι μια ιστοριούλα από μόνα τους (όχι filler episodes, έτσι είναι η σειρά).

Δεν είναι 24, Prison ή Heroes αλλά από μένα πάντως προτείνεται χωρίς δεύτερη σκέψη...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...