Sadead Neth Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Lost 24 Family Guy South Park και όχι συστηματικά American Dad
tzinos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 gia merikes apories pou exete. The shield, isos h kalyterh, pio omh kai as poume realistikh seira sxetika me astynomies kai pataksh egklhmatos. Mporo na po oti den polyenthousiastika sta prota epeisodia alla otan mpeneis sto petsi ths, synithiseis tous xarakthres kai to yfos ths seiras, den mporei para na ethisteis. Isos fanoun orismenoi xarakthres sklhroi, misogynhdes, isos merika peristatika biaa alla trabhgmena..... oso pernane omos oi sezon na kserete oti oi xarakthres ekselisontai kai oi prakseis tous pote den tous afhnoun na hremhsoun. Mporei na to deite kai na lete kala ti mlkies einai autes, o super mpatsos o dieftharmenos pou kanei koumanto sthn polh xoris epiptoseis, alla den einai katholou etsi. Einai mia poly dynath anodikh poreia olh h seira stis 5 sezon pou exoun peksei. Kai na thymiso, an shmenei kati auto, 9.2 rating sto tvcom den einai katholou asxhmo! Mikro spoiler ena apo ta melh ths strike team (ths eidikhs omadas enantia sto egklhma) pethenei sta teleutaia epeisodia. Milame oti einai apo tis pio entones skhnes sto tv history kai me eixan parei ta zoumia!!!! Dioti exeis dethei me tous xarakthres kai blepeis se ti katastash exoun mpleksei....anyway foberh skhnh, tha ftasete ekei. Meta Studio 60 on the sunset strip. Aksizei alla den tha skisoume kai ta rouxa mas. To problhma einai oti h seira alla fanhke na yposxete alla katelhkse na dinei. Telika den einai komodia, den einai drama, den einai aistthimatiko/romantiko, einai kati endiameso. Ta spotakia to parousiazan kyrios os komodia (kai exei kai chandler) opote oi perisoteroi mallon den phran auto pou perimenan. Emena mou aresei arketa oste na synexiso na to blepo kai einai orismenes fores pou einai apolaustiko kai alles pou einai kourastiko. To allo problhma einai oti einai arketa amerikaniko stis opoiesdhpote anafores tou (koultouriarikes, istorikes, politikes....) kai einai dyskolo na piaseis polla apo auta pou lene. Thelei kai arketa kalh gnosh agglikon (akoma kai an to blepete me agglikous ypotitlous). Isos einai mia seira pou kalytera einai na thn deis mazemenh sto telos, oxi gia logous agonias alla gia to oti an to deis bdomada-bdomada isos to parathseis eno an to deis mazemeno xorismegales prosdokies tha to ektimiseis poly perisotero. Kai telos pesane apories gia to office us Ierosyloi!!! Einai dynaton na aporeite gia thn kalyterh komodia sthn tv?? Entaksei einai idiotropo humour, alla osoi to pianoun kai to goustaroun, th latreuoun th seira. Gia mena apo sygxrones komikes seires, oi kalyteres einai to office us, to southpark kai to arrested development.
The_Judas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Από σειρές που παίζονται ακόμη... Rome: Πολύ καλή η πρώτη σεζον, η δεύτερη όμως (που θα είναι και η τελευταία) δεν ανταποκρίνεται ακόμη στις προσδοκίες. Επίσης: Family Guy, American Dad, South Park, Heroes και μερικές φορές το House MD οταν το πετύχω στο star.
tonypapadovic Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Ωχ ρε tzino τι μας έκανες με το spoiler...Φαντάζομαι την συναισθηματική φόρτιση. Είναι έτσι φτιαγμένη αυτή η σειρά που τα συναισθήματα πάνε από την μία άκρη στην άλλη και έτσι γίνονται πιο έντονα. off topic Πάντως έχω το εξής πρόβλημαν, αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει (μέσω pm). Έχω τα tvrips της τρίτης σεζόν και ψάχνω να βρω subs αλλά πουθενά. Βρίσκω subs μόνο για τα medieval dvd rips. Αν κάποιοσ ξέρει που να βρω κάποιο από τα δύο ας με pm. /off topic
Panathinaikara Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Να γράψω εντυπώσεις από Τhe Wire 1η σεζόν:πρόκειται για αστυνομική σειρά η οποία περιγράφει τη σύσταση ενός τμήματος υπό αντίξοες συνθήκες, που σκοπό έχει την εξάρθρωση και σύλληψη των αρχηγών διακίνησης ναρκωτικών σε μια συγκεκριμένη περιοχή. Σα σειρά δε μπορώ να πω ότι μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση. Είναι σχετικά αργή σε εξέλιξη, οι χαρακτήρες δεν παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και δεν υπάρχουν cliffhangers, να θες να δεις αμέσως το next episode.Δεν έχει ιδιαίτερη δράση και είναι πιο πολύ drama. Σίγουρα δεν είναι τόσο κακή όπως φαίνεται από τα γραφόμενα μου, αλλά έχει κάποιο ενδιαφέρον να την παρακολουθείς.Απλά περίμενα αρκετά περισσότερα έχοντας ακούσει πολύ καλά λόγια. Για τις επόμενες σεζόν δεν ξέρω τι παίζει
Blader Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Afto ton kero ego eho pathi mia porosi me to Lost! Poly orea seira! Kamia fora blepo ke CSI...
paschalia Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 To ''ghost whisperer'' εχει κανεις υποψιν του αν λεει τπτ σαν σειρα ?
tzinos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 eixa "agorasei" olh thn proth sezon kai eida 2 epeisodia kai meta to sbhsa apo to hdd. Allh mia seira opou h gkomena milaei me tous nekrous kai prospathei na tous boithisei na kanoun kati pou eprepe na eixan kanei oso htan sth zoh, oste h psyxh tous na paei sto heaven. Mpourdologies dhladh kai me th jenifer lowe hewit, h opoia den einai kai tipota spoudaio gia na katseis na blepies oloklhrh seira gia parth ths. Ligo soropia, ligo fantasia, ligo melo, poly mapa.
paschalia Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δεν αξιζει λες ε ? Θενξ για τις ινφο .
tonypapadovic Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Μπορείς να δεις στο greektvsubs το review του στο αντίστοιχο section.
paschalia Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Μολις ηρθανε τα επεισοδια του 1ου κυκλου Αλιας που ειχα παραγγειλει στην βαφτιστηρα μου να με φερει οταν ερχοταν απο Αμερικα . Κ ενα εχω να πω . Ηταν καλο που ειδα πρωτο το 24 , πολυ καλο . Γιατι αν με ειχε φερει πρωτο το Αλιας η βαφτισιμια μου ουτε που θα γυριζα να ριξω δευτερη ματια στο 24 μετα το πρωτο του επεισοδιο .
tonypapadovic Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Το πρώτο επισόδειο του Alias ήταν ένα από τα καλυτερα που έχτουν παιχτεί στην τηλεόραση. Ο καλύτερος πιλότος ever. Που να δεις και την συνέχεια...
john1987 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Ηταν καλο που ειδα πρωτο το 24 , πολυ καλο . Γιατι αν με ειχε φερει πρωτο το Αλιας η βαφτισιμια μου ουτε που θα γυριζα να ριξω δευτερη ματια στο 24 μετα το πρωτο του επεισοδιο . Θεωρεις οτι το Alias ειναι καλυτερο?? Εγω εχω δει ο,τι εχει παιχθει απο 24 και απο Alias τις 4 πρωτες σαιζον. Βασικα,θεωρω οτι ειναι κ το Alias παρα πολυ υπερβολικο και τραβηγμενο απο τα μαλλια σα σεναριο.Μου αρεσουν πολυ ομως οι ερμηνειες των πρωταγωνιστων αλλα και γενικα εχει ενδιαφερον η σειρα.Ωστοσο,ας πουμε ο 4ος κυκλος ηταν παρα πολυ μετριος. Σιγουρα ειναι αλλου τυπου απο το 24 γιατι εχει και κατι το μυστηριωδες (Ραμπαλντι κτλ) και βεβαια εχει και αναλυση χαρακτηρων καλυτερη.Απο την αλλη το 24 εχει πολυ πιο πολυ αγωνια... ΠΑντως χωρις να εχω δει τον 5ο κυκλο θεωρω οτι το 24 θα εχει κρατησει καλυτερο επιπεδο σα σειρα,στις πεντε πρωτες σαιζον.
paschalia Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 α) Παπαδοβιτς , οντως . Μεχρι το βραδυ θα δω ολο τον πρωτο κυκλο ... β) Κοιλιες ειναι φυσικο να κανουν τα σηριαλ . Αλλα αμα καποιος δει μαζι τα πρωτα επεισοδια απο αυτα τα δυο σηριαλ , θεωρω απιθανο να στραφει προς το 24 . Οι χαρακτηρες του Αλιας ειναι πιο ''ανθρωπινοι'' αν μπορω να το πω ετσι . Παντως θα ειχε ενδιαφερον μια δημοσκοπηση με αυτα τα δυο σηριαλ αντιμετωπα .
Panathinaikara Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 είναι και τα δυο αρκετά fun. Το Αλιας είναι κάπως πιο τραβηγμένο στο θέμα του ρεαλισμού αλλά έχει όντως πιο καλή ανάπτυξη χαρακτήρων(απόλυτα λογικό καθώς στο 24 δείχνει τη ζωή ενός πολύ έντονου 24ώρου).Το Αλιας είναι mystery action σειρά ενώ το 24 action political thriller. Προσωπικά προτιμώ το 24 ως την απόλυτη action σειρά. Και το alias μου άρεσε επίσης πολύ σε όλη τη διάρκειά του(ναι μου άρεσαν και η 4 και 5 σεζόν που κράζουν όλοι,ειδικά το φινάλε της 4ης ήταν το απόλυτο wtf finale σε οποιαδήποτε σειρά έχω δει)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.