Προς το περιεχόμενο

Νέα σαιζόν, νέες (και παλιές) σειρές

paredwse

Ποιες ξένες σειρές βλέπετε αυτην την εποχή;  

3 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιες ξένες σειρές βλέπετε αυτην την εποχή;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Prison Break

House, MD

Heroes

Smallville

Numb3rs

Άλλη:

24

Battlestar Galactica

Entourage

Dexter

Αυτές παίζουν ακόμα. Συχνά πυκνά φρεσκάρω και μερικές παλιές όπως:

Angel

Buffy the Vampire Slayer

X-Files

Star Trek - Enterprise

Star Trek - TNG

Friends

Highlander

Αυτά τα ολίγα...

Δημοσ.

Τώρα με τις καταλήψεις τις έχω σκίσει τις σειρές οπότε θα γράψω τις εντυπώσεις μου για ό,τι παρακολουθώ αυτό τον καιρό.

Ξεκίνησα Gilmore Girls Season 1η και είναι πολύ ευχάριστη σειρά αν και λίγο γλυκανάλατη ενώ έχει ορισμένες φοβερές ατάκες+η Lauren Graham.

Ugly Betty:είδα τα 3 πρώτα επεισόδια και ειλικρινά δε μπόρεσα να καταλάβω το λόγο που γίνεται τόσος ντόρος. Δε μου προκάλεσε γέλιο, απλά είναι σχετικά ευχάριστο, το βλέπεις για να μη σκοτίσεις καθόλου το κεφάλι σου και επιπλέον μου την έσπασε που την έχουν κανει ανθρωπόμορφο τέρας. δλδ έλεος, σε περιοδικό μόδας δουλεύει, ας βάλει κάτι αξιοπρεπές και όχι να είναι σούργιαλο όλη την ώρα.

Veronica Mars:1η σεζόν , αρκετά καλή σειρά που όταν την παρακολουθώ μου αρέσει πολύ αλλά δεν καίγομαι να δω next episode. Πολύ καλύτερο από το σαχλοειδές κατά τη γνώμη μου Buffy, με αξιοπρεπές σενάριο και χαρακτήρες

που αναπτύσσονται σχετικά

Studio 60: είδα τα πρώτα 6, καλό σε γενικές γραμμές αν και για να πω την αλήθεια περίμενα να έχει έστω λίγο κωμικό στοιχείο. Και θέλει σχετική προσήλωση για να πιάνεις κάποια πράγματα, ενώ άλλα αστεία για ρεπουπλικάνους,χριστιανούς μπορεί να μη τα πιάσει κάποιος γιατί η ελληνική πραγματικότητα είναι διαφορετική. Ελπίζω να γίνει καλύτερο στη συνέχεια

Δημοσ.

συνεχίζοντας:

Friday Night Lights: πολύ καλή σειρά αν και δεν έχει την προβολή που της αξίζει, δείχνει τη ζωή σε μια επαρχιακή πόλη, τα όνειρα, όλα πώς περιστρέφονται γύρω από το ράγκμπυ. Πραγματικά αξίζει, και συγκινητική σε αρκετές φάσεις

Jericho:έφτασα στο 5ο επεισόδιο, γίνεται σαφώς πιο ενδιαφέρον από πριν, αλλά ακόμη δε λέει και πολλά. Θα του δώσω 3 επεισόδια ακόμη και μετά για shoot

Eπίσης παρακολουθώ σε εβδομαδιαία βάση Heroes, 24, Prison Break, How i met your mother (εκπληκτικό, μάλλον το νέο Friends,μπορεί και ισάξιο, τα Φιλαράκια δεν είχαν τόσο καλή 1η σεζόν), και One Tree Hill(guilty pleasure!!)

Να ρωτήσω τη γνώμη σας και για άλλες 2 σειρές που σκέφτομαι να αρχίσω:The shield,the wire, λένε τπτ;

Δημοσ.
συνεχίζοντας:

Eπίσης παρακολουθώ σε εβδομαδιαία βάση Heroes, 24, Prison Break, How i met your mother (εκπληκτικό, μάλλον το νέο Friends,μπορεί και ισάξιο, τα Φιλαράκια δεν είχαν τόσο καλή 1η σεζόν), και One Tree Hill(guilty pleasure!!)

Να ρωτήσω τη γνώμη σας και για άλλες 2 σειρές που σκέφτομαι να αρχίσω:The shield,the wire, λένε τπτ;

Thk you dear friend! Molis arxisa to "how i met your mother" mia seira pou thn eixa prosperasei, malista thn eixa ithelimena agnohsei. Ligo o titlos, ligo o ksanthompoumpouras o ithopoios ( o berny), ligo to oti den hksera ti akribos htan h seira....Loipon poly kalh seira, poly freskia, me eksypno humour, wraious dialogous kai eksypna peristatika. Mexri kai o berny mou arese! poly kalo, kolisa, eida 6 epeisodia mazomena(einai kai mikroulia). Moiazei me friends alla exei diforetiko humour kai mporo na po einai pio eurhmatiko stis katastaseis pou ekselisontai se kathe epeisodio.

Δημοσ.
Mexri kai o berny mou arese

ο Barney είναι ο κορυφαίος χαρακτήρας imo! Χαίρομαι που προσηλύτισα έστω κι έναν! Η αλήθεια είναι ότι σε πολλούς το προτείνω αλλά όλοι σχεδόν το σνομπάρουν. Η σειρά προσφέρει συνεχώς γέλιο και κρατιέται σταθερά σε υψηλό επίπεδο. Aξίζει πολύ.

Αυτές τις ημέρες τσεκάρω Curb your enthusiasm, The Wire, The Shield κι επιστρέφω με εντυπώσεις.

Δημοσ.

Καθηλωτικότατο το Prison Break, αλλά σεναριακά μπάζει από παντου!

The Shield είναι ό,τι καλύτερο αστυνομικό έχω δει μέχρι τώρα! Παρόλο που δε με τρελαίνει η βία, είναι ΑΨΟΓΟ!

X-files= best series ever!!! (snif...)

• Moderators
Δημοσ.

Αυτή τη στιγμή σε πρώτη μοίρα:

Heroes (νέα φρέσκια σειρά, αν δεν ξεφύγει απο το θέμα της και δε πιάσει Love stories και Family issues, τότε έχει πολλούς δρόμους να κινηθεί)

ROME (έκανε ρηχό ξεκίνημα. Θα του δώσω μια ευκαιρία ακόμα)

Office U.S. (η παράνοια συνεχίζεται)

Family Guy (οι παλιές αγάπες δεν πεθαίνουν)

και περιμένω τους νέους κύκλους από Robot Chicken και Hustle

Σε δεύτερη μοίρα:

House M.D. (εμένα μου έχει κολλήσει ότι η σειρά περνάει μεγάλη κρίση (κοιλιά) και χάνει σε ενδιαφέρον)

LOST (έχω αρχίσε να χάνω την περιέργεια μου να μάθω τι γίνεται εκεί. Εδώ και καιρό δε μου αρέσει η τροπή της ιστορίας και η συνειδητή καταστροφή κάθε χαρακτήρα που παίζει στη σειρά)

24 (το βλέπω για την "πλάκα" του περισσότερο και για τίποτα άλλο πλέον)

Εχω εγκαταλείψει:

Prison Break (το σκότωσαν. Αν το τελειώσουν αυτή τη season θα δω τα υπόλοιπα όλα μαζί)

Studio 60 on the Sunset strip (ίσως στο τέλος της season να το πιάσω πάλι, αν και θα πρέπει να ακουσω πολύ καλές κριτικές)

Από σειρές που δεν παίζονται πια βλέπω:

Arrested Development. Άριστο χιούμορ, τρελοί χαρακτήρες και έξυπνος τρόπος αφήγησης με σύντομα flashbacks.

Deadwood (φαίνεται ενδιαφέρον)

Δοκίμασα το Seinfield (3 επεισόδια), αλλά δε με "τραβάει" το σκηνικό του.

Δημοσ.

To Rome το είχα δοκιμάσει τα 2 πρώτα επεισόδια αλλά δε με τράβηξε και μου φάνηκε κάπως κουραστικό. Θα του ξαναδώσω 1 ευκαιρία .

To Office US έχω δει την 1η σεζόν και δε μου φάνηκε τπτ ιδιαίτερο, βλεπόταν αλλά ..Αξίζει να δοκιμάσω 2η σεζόν, αλλάζει αισθητά το στυλ ή να το αφλησω καλύτερα; οι πολλές θετικές κριτικές που ακούω με βάζουν σε σκέψη να το προσπαθήσω λίγο ακόμη. Τι λέτε , αξίζει; γίνεται καλύτερο;

Praetorian:για 24, Prison Break συμφωνώ κατόρθωσαν να τις χαλάσουν ειδικά το PRison Break. Ωστόσο τα βλέπω για το fun. Το λοστ το παράτησα στη 2η σεζόν

Δημοσ.

Lost

Prison Break

Heroes

Jericho

Battlestar Galactica

Smallville

Dexter (distixos teliose)

Numbers (teliosan ta ipotitlismena tou filmnet...as ftiaxi kapios ipotitlous gia tis epomenes season plssss)

telos...ade na erthi to kalokeri xekinisi kai to tromero the 4400

• Members
Δημοσ.

Αυτή την εποχή Lost και Prison break.

Είδα και το πρώτο επεισόδιο από Heroes αλλά δεν με ενθουσίασε. Θα του δώσω όμως καναδυό ευκαιρίες ακόμα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...