Moderators Praetorian Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Απο αυτές που αναφέρονται κυρίως PB(αλλά το σταματάω οριστικά μέχρι το τέλος της season), LOST, Heroes (λεω να το δω φαίνεται αρκετά καλοφτιαγμένο). Dexter (ενδιαφέρουσα ιδέα, ίσως το πάει κάπου καλά) Studio 60 on the sunset strip (κάπως με ξενέρωσαν το 2ο και 3ο επεισόδιο, λίγο ακόμα περιθώριο του δίνω να με μεταπείσει) The Office US (συνεχίζει ακάθεκτο την παράνοια) Hustle (είμαι στη 2η season. Η πρώτη μου άρεσε πολύ) (Family Guy & Robot Chicken) Θέλω να τσεκάρω και το "The Nine" Απο βδομάδα ίσως ξεκινήσω και το "House MD" (1η season) να δω τι παίζει...
robas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Αυτα που ψήφισα + Dexter Studio 60 On The Sunset Strip The 4400 (2 επεισοδειάκια μείναν) Supernatural Jericho (το οποίο μάλλον θα σταματήσω) Blade (μου έχουν μείνει τα μισά)
tolis_01 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Smallville, Supernatural και για πολλοστή φορά Friends + Heroes, πολύ καλο
GreekCharmed Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Αυτές που συνεχίζω απο πέρυσι: Lost, CSI, CSI Miami, CSI NY, Desperate Housewives, Bones Οι νέες απο φέτος που συνεχίζω και μετά το 1x01: Vanished Οι νέες που θέλω να δω αλλά ακόμα δεν έχω δει τα 1x01 για να ξέρω αν θα τις συνεχίσω: Heroes, Dexter, The Nine, Smith, Jericho
tzinos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 jericho apath terastia, den nomizo kanenas mh amerikanos na euxaristithei auth th seira. Smpith, prosopika den mou arese dioti einai entelos pseutikh kai me senario oso pio unoriginal ginetai. Alla an euxaristiesai cool cars, lhsteies kai mindless pop corn fun, isos sou aresei To heroes prepei na to deis ta alla dyo den ta exo arxisei oute ego akoma. Alla re gamoto me 3 diafoeretika CSI kai to bones pou pali einai crime scen fash, den ta bariesai?? Den thes ligo variety?
tzinos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Απο αυτές που αναφέρονται κυρίως PB(αλλά το σταματάω οριστικά μέχρι το τέλος της season), LOST, Heroes (λεω να το δω φαίνεται αρκετά καλοφτιαγμένο). Dexter (ενδιαφέρουσα ιδέα, ίσως το πάει κάπου καλά) Studio 60 on the sunset strip (κάπως με ξενέρωσαν το 2ο και 3ο επεισόδιο, λίγο ακόμα περιθώριο του δίνω να με μεταπείσει) The Office US (συνεχίζει ακάθεκτο την παράνοια) Hustle (είμαι στη 2η season. Η πρώτη μου άρεσε πολύ) (Family Guy & Robot Chicken) Θέλω να τσεκάρω και το "The Nine" Απο βδομάδα ίσως ξεκινήσω και το "House MD" (1η season) να δω τι παίζει... ta gousta mas myazoun mexri kai sto thapsimo lol (PB, lost). Office mamei, to teleutaio me to call of duty kai ton dwight na prospathei na faei thn thesi tou michael eixe poly plaka. Studio 60 me entyposiase, ligo epese kai gia mena sta 2 epomena alla synexizo na to brisko endiaferon kai apo ta kalytera ths neas thleoptikhs sezon. Arrrraaaa ftanoume sto symperasma oti PREPEI na arxiseis house md dioti einai apo tis kalyteres mou seires kai pio statheres aksies. Alloste exo hdh proshlithsei arketous se auth th seira sto forum lol
KaizerSoze Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 To Smith κοπηκε/κοβεται Το Kidnapped πηγε Σαββατα μεχρι να φτασει το 13ο επισοδειο οποτε και κοβεται(του δωσανε δηλαδη χρονο να κοπει αξιοπρεπεως) Το Blade ακυρωθηκε η 2η σεζον
tzinos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 kobete to smith e, anamenomeno afou htan karmpon me to heist kai auto epiase pato. Kai to olo styl shmyoria pou kanei klopes, experienced thief as the no1 ths symorias, mysthrious woman as the boss...ktlp htan AKRIBOS to idio kai me th seira "Thief" (opos kai me to "heist"), mono pou auto eixe pio sobaro kai dark senario kai nomizo paei kai gia 2rh sezon, den sygkentronotan se cool gadgets kai floroatakes . San domh gia seira einai xiliopegmeno to senario kai prepei h na exeis super onomata h na skarfisteis polla diaforetika subplots na to kratane endiaferon. To smith eixe xtyphtes adynamies kai metrio cast, pos na epibiosei?? Gia to blade krima, an eixan balei wesley snipes mesa tha kratiotane sigoura dioti tha eixe megalytero hype. Pou exei xathei autos plaka plaka, olo b movies bgazei kai arntithike thn seira??
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Λοιπόν, αναθεωρώ/προσθέτω/αφαιρώ: Έχω κολλήσει στα: - House, MD (συνεχίζω να καταριέμαι τον tzinos ) - Lost - Prison Break - My Name Is Earl Δεν έχω ακόμα τσεκάρει Jericho και Kidnapped, το Six Degrees είναι κοινωνική μάπα και δεν με ενδιαφέρει, παραμένει σε εκκρεμότητα το 24 αλλά έχουμε καιρό. Έχω αγοράσει και 4-5 βιβλία και θέλω να διαβάσω τίποτα, στο τέλος θα αρχίσω να βγάζω αίμα από τα μάτια απ' την πολλή τηλεόραση-υπολογιστή-whatever. Είδα τα πέντε πρώτα επεισόδια του Justice, λόγω επιστημονικής διαστροφής. Το λάτρεψα, ιδιαίτερα το γεγονός ότι αφού ξετυλίγεται η υπόθεση και φτάνουν στο δικαστήριο και γίνεται ό,τι γίνεται, στο τέλος μας δείχνει τι πραγματικά συνέβη. Λίγο εφετζίδικο και υπερβολικό αλλά ωραίο!
KaizerSoze Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Kidnapped mhn xekiniseis,kovetai Jericho asto,paei na ginei Six Degrees,poly koinwnikoura Tsekare OPWSDIPOTE Heroes
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Kidnapped mhn xekiniseis,kovetaiJericho asto,paei na ginei Six Degrees,poly koinwnikoura Tsekare OPWSDIPOTE Heroes Όποτε έχω ακούσει τη δική σου συμβουλή το'χω μετανιώσει οικτρά, κολλάω σε κάτι σειρές, μετά άντε να ξεκολλήσεις και βλέπω κάτι ταινίες που μετά πρέπει να ξαναδώ ή να πάρω σε DVD... Κάθαρμα. Thanks.
KaizerSoze Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Exw mia info oti lian syntomws o theios tha sou ferei tin Autokratoria pou perimeneis kairo...
June Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Αυτα που ψηφισα + south park family guy simpsons pimp my ride the scene
GreekCharmed Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 jericho apath terastia, den nomizo kanenas mh amerikanos na euxaristithei auth th seira. Smpith, prosopika den mou arese dioti einai entelos pseutikh kai me senario oso pio unoriginal ginetai. Alla an euxaristiesai cool cars, lhsteies kai mindless pop corn fun, isos sou aresei To heroes prepei na to deis ta alla dyo den ta exo arxisei oute ego akoma. Alla re gamoto me 3 diafoeretika CSI kai to bones pou pali einai crime scen fash, den ta bariesai?? Den thes ligo variety? Το Jericho πήρε πράσινο φως για full season Τα CSI τα λατρεύω όλα είμαι FAN μεγάλη με αυτή την σειρά, λατρεύω τα εγκληματολογικά κλπ κλπ. Το ίδιο με το Bones παίζει και το μωρό ο Boreanaz και το νέο Dexter γίνεται και αυτό ένα απο τα αγαπημένα μου. Το Smith δεν το είδα και εφόσον κόπηκε γιοκ. Το Heroes ακόμα δεν πρόλαβα.
Panathinaikara Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 λοιπόν να γράψω κι εγώ τη γνώμη μου για σειρές που παρακολουθώ φέτος: Alias:θέλω να τελειώσω την 5η σεζόν που μου είχε ξεμείνει από πέρσι, έχω ακούσει καλά λόγια, περιμένω τα καλύτερα μιας και στο σύνολό της η σειρά κινήθηκε σε πολύ υψηλά standard,ειδικά η 2η σεζόν Jericho: έχω δει τα δυο πρώτα επεισόδια, εντάξει δεν είναι και φοβερό αλλά έχει ένα ενδιαφέρον, θα το συνεχίσω, θέλω να μου πείτε κι εσείς τη γνώμη σας γιαυτό το show.Δηλαδή μετά γίνεται πιο action ή πιο social drama κι έτσι; Prison break: δε μου πολυαρέσει φέτος να πω την αλήθεια αλλά το βλέπω για το γαμώτο,πέρσι στο mid-season break περίμενα πώς και πώς το νέο επεισόδιο, φέτος νααα.. χθες είδα το επεισόδιο που βγήκε την προηγούμενη Δευτέρα.Κρίμα,πολύ κρίμα 24: είδα τα πρώτα 5 επεισόδια, ενδιαφέρον-αγωνιώδες φαίνεται αλλά δε γουστάρω που το έχουν παρατραβήξει με το ρεαλισμό. δλδ δε γίνεται να τον έχουν βασανίσει 2 χρόνια και να μπαίνει στο field έτσι στο χαλαρό και να παίρνει αποφάσεις,και να κάνει όλα τα γαμ@ουα που έκανε. Εκεί νομίζω προσβάλουν τη νοημοσύνη του θεατή.Νευρίασα τόσο γιατί ήταν η αγαπημένη μου σειρά, πολύ κρίμα.. Friends:σταθερή αξία,4-5 επεισοδειάκια την εβδομάδα για το fun,πάντα σε κάνει να χαμογελάς αυτή η σειρά Ηeroes: η έκπληξη της χρονιάς. Μυστήριο, αγωνία και κυρίως χωρίς να σε πρήζει με άπειρα ερωτήματα χωρίς απάντηση σα το Λοστ(το έκοψα στη μέση της 2ης σεζόν,δεν άντεξα άλλη πρέζα). Ευελπιστώ σε περισσότερη δράση και superpowers σε επόμενα επεισόδια Weeds:ήδη τα 3 πρώτα επεισόδια, δεν ενθουσιάστηκα. Κοινωνικό-σατυρικό φέρνει πολύ σε Desperate Housewives του οποίου δεν είμαι και fan(άντεξα την 1η σεζόν,no more). Αν και πιστεύω είναι πιο ευχάριστο Οne Tree Hill: δεν ξέρω αν είμαι απογοητευμένος με τις άλλες σειρές τόσο ώστε να μου αρέσει αυτή. Η ουσία είναι ότι σε 1 εβδομάδα είδα και τις 3,5 σεζόν που έχουν βγει. Ηθοποιία άθλια, σενάριο εντελώς κλισέ όπως και οι ιστοριούλες. Αλλά ωραίοι πρωταγωνιστές-στριες, φοβερό soundtrack και κάτι που δεν μπορώ ναεξηγήσω να σε κάνει να νιώθεις πολύ ωραία παρακολουθώντας το. Φοβερό. Πολύ καλύτερο από O.C.θα ανοίξω μάλλον και τόπικ να συζητάμε με τους άλλους one tree hill fans.!! Last but not least How I met u r mother:η καλύτερη κωμική σειρά now και ότι πλησιέστερο σε Friends μάλλον. Ειδικά το επεισόδιο Slap Bet της 2ης σεζόν θεωρείται legendary!!χεχε. Ειδικά αυτός ο Βαrney είναι φοβερός
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.