nmtray2 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 +1 στο avensis... To εχει ο πατερας μου και για 145.000 χλμ δεν εχει παρουσιασει το παραμικρο... Σκυλι και αρκετα οικονομικο.
Socratis_g Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Εξαρτάται και τι χώρους θέλεις φιλενάδα αλλα και την ηλικία σου. Το avensis είναι πιο οικογενιακό, το civicάκι το καινούριο είναι πολύ κουκλί και πιο φουτουριστικό αν το δείς σε μια εκθεση. Σκυλιά και τα δύο. Εγώ πάντως προτιμώ και έχω γερμανό εδω και 3 χρόνια χωρίς πρόβλημα. Μαρέσει το σαλόνι και η κυρίλα τους.....
passenger57 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Γερμανός δαγκωτό...έχουμε PASSAT και POLO εδώ και χρόνια....Απίστευτα αυτοκίνητα!
savvvas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 +1 στη Ferrari F50.... Αν και με δυσκολία ξεπερνά τα 400 χλμ/ώρα, νομίζω πως είναι το καλύτερο, μόνο και μόνο, γιατο υδραυλικό του τιμόνι..... Για τίποτα άλλο.... Ά! και η τιμή του ειναι αρκετά καλή.
adi32 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 εγω τους Γερμανους δεν τους εμπιστευομαι και τοσο στα VW και OPEL γνωστοι μου με Polo και Vectra εχουν 10αδες προβληματα
KWSN_Men Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 εγω τους Γερμανους δεν τους εμπιστευομαι και τοσο στα VW και OPEL γνωστοι μου με Polo και Vectra εχουν 10αδες προβληματα Δεν έχουν σχέση οι δύο εταιρείες. Στην Opel βάζουν τα χεράκια τους και οι Αμερικάνοι, πράγμα κακό...
dimi7RiS Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Το mazda μου αρεσει πιο πολυ απο ολα...το πασατ ειναι καλο αλλα δεν εχει το design του mazda...το jetta δεν με τρελενει,και το σκοντα ειναι απλα σκοντα (μπλιαχ) Τωρα για τις βλαβες...εχω ακουσει καποια προβληματακια για τα VW αλλα να ξερεις οτι και αμαξι να παρεις εναν πολλαπλασιαστη θα στον βγαλει! ασχετο αλλα δεν ξερω αν εχεις δει το mazda 6MPS...
thanocaster Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 +1 για Toyota Avensis. Τόσο σε ασφάλεια, όσο και σε αξιοπιστία, πολυτέλεια (=κυρίως ποιότητα κύλησης αλλά και αισθητική) και οικονομία είναι μακράν μπροστά. Στα αρνητικά του το άτολμο (σχεδιαστικά) εξωτερικό και η τσουχτερή τιμή στην καινούργια του έκδοση. Κατά τα άλλα, οι εκδόσεις 1.6 και 1.8 σπέρνουν (Στο λέω σαν κάτοχος του 1.8 εδώ και 3 χρόνια).
green_beret Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Μια παρατηρηση για το mazda. Εχει 5αρι κυβωτιο. Αυτο ανεβαζει καπως την καταναλωση. Ειδικα σε ταξιδια που θα ζητας μια σχεση overdrive(6η) ακομα θα σε προβληματισει πολυ.
Braveheart1980 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Ειμαι εδω και 4 χρονια κατοχος ενος Honda Civic 1.4 sedan Εχω κανει 150.000 χλμ και μεχρι τωρα ουτε ιχνος βλαβης Σκυλι.+φτηνο σερβις Η αληθεια ειναι οτι ζαχαρωνω το νεο,αλλα που λεφτα...... Αν δεν προτιμησεις το νεο civic,χαλαροτατα Mazda 6
bianca76 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Καλημερα παιδια και ευχαριστω για τις αποψεις σας! Το απογευμα θα παω στις αντιπροσωπειες να κανω και απο ενα test-drive.Οσο για το Avensis 1.8 δεν το κοιταξα ακομη-αν και δουλευα 5 χρονια στην ΤΟΥΟΤΑ, στις πωλησεις-το προηγουμενο εβγαλε κατι μικροπροβληματακια. Για το νεο θα το ψαξω.......πάντως ακομη αναποφασιστη ειμαι...........
Kandinsky Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Προκειται να αγορασω καινουριο αυτοκινητο και ειμαι αναμεσα σε 4, βρε παιδια!Help!Mazda 6 1.8 VW Passat Lim.1.6 VW jetta 1.6 Scoda Octavia 5 1.6 Ποια ειναι η γνωμη σας? Ταξιδευουμε πολυ και θελουμε κατι αξιοπιστο. Ποιο ειναι το καλυτερο τελικα? Aπ' τα 4 που αναφέρεις φίλη μου, το πιό αξιόπιστο είναι το Mazda. Δες οποιαδήποτε μελέτη αξιοπιστίας σε αμερικανικά, αγγλικά αλλά και γερμανικά περιοδικά/sites και θα διαπιστώσεις ότι οι πρώτες θέσεις αξιοπιστίας είναι καπαρωμένες από Ιάπωνες. Επίσης, τα γερμανικά έχουν πέσει πάρα πολύ τα τελευταία 5 χρόνια στον τομέα αυτό κάτι που αποτελεί θέμα μεγάλων συζητήσεων στη Γερμανία.
kattistt Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Skoda - μακρυα ειμαι υπερ VW & Toyota, και Honda!
KWSN_Men Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 kattist, αυτό το Skoda μακρυά αλλά ναι σε VW, που το στηρίζεις; Εκτός αν μας πεις ότι τα Skoda είναι άσχημα, οπότε σεβαστό σαν άποψη (περί ορέξεως).
kattistt Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Το ξερω οτι Skoda & VW ειναι ιδια εταιρια. Ειναι ασχημο, εχει φτηνα πλαστικα που τριζουν... ο παππους μου εχει. μια χαρα του εχει βγει. αν και πιο πολυ στηριζω Ιαπωνα. Καποια Golfakia εχουν προβλημα με τον κινητηρα τους.. Ενω ο Ιαπωνας ειναι σταθερη αξια και σκυλι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.