Προς το περιεχόμενο

Βοηθεια σε επιλογη αυτοκινητου!

bianca76

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

+1 στο avensis...

To εχει ο πατερας μου και για 145.000 χλμ δεν εχει παρουσιασει το παραμικρο...

Σκυλι και αρκετα οικονομικο.

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εξαρτάται και τι χώρους θέλεις φιλενάδα αλλα και την ηλικία σου. Το avensis είναι πιο οικογενιακό, το civicάκι το καινούριο είναι πολύ κουκλί και πιο φουτουριστικό αν το δείς σε μια εκθεση. Σκυλιά και τα δύο. Εγώ πάντως προτιμώ και έχω γερμανό εδω και 3 χρόνια χωρίς πρόβλημα. Μαρέσει το σαλόνι και η κυρίλα τους.....

Δημοσ.

+1 στη Ferrari F50....

Αν και με δυσκολία ξεπερνά τα 400 χλμ/ώρα, νομίζω πως είναι το καλύτερο, μόνο και μόνο, γιατο υδραυλικό του τιμόνι..... Για τίποτα άλλο.... Ά! και η τιμή του ειναι αρκετά καλή.

Δημοσ.

εγω τους Γερμανους δεν τους εμπιστευομαι και τοσο στα VW και OPEL

γνωστοι μου με Polo και Vectra εχουν 10αδες προβληματα

Δημοσ.
εγω τους Γερμανους δεν τους εμπιστευομαι και τοσο στα VW και OPEL

γνωστοι μου με Polo και Vectra εχουν 10αδες προβληματα

Δεν έχουν σχέση οι δύο εταιρείες. Στην Opel βάζουν τα χεράκια τους και οι Αμερικάνοι, πράγμα κακό...

Δημοσ.

Το mazda μου αρεσει πιο πολυ απο ολα...το πασατ ειναι καλο αλλα δεν εχει το design του mazda...το jetta δεν με τρελενει,και το σκοντα ειναι απλα σκοντα (μπλιαχ)

Τωρα για τις βλαβες...εχω ακουσει καποια προβληματακια για τα VW αλλα να ξερεις οτι και αμαξι να παρεις εναν πολλαπλασιαστη θα στον βγαλει!

ασχετο αλλα δεν ξερω αν εχεις δει το mazda 6MPS...

mazdaspeed6.asp

Δημοσ.

+1 για Toyota Avensis. Τόσο σε ασφάλεια, όσο και σε αξιοπιστία, πολυτέλεια (=κυρίως ποιότητα κύλησης αλλά και αισθητική) και οικονομία είναι μακράν μπροστά. Στα αρνητικά του το άτολμο (σχεδιαστικά) εξωτερικό και η τσουχτερή τιμή στην καινούργια του έκδοση.

Κατά τα άλλα, οι εκδόσεις 1.6 και 1.8 σπέρνουν (Στο λέω σαν κάτοχος του 1.8 εδώ και 3 χρόνια).

Δημοσ.

Μια παρατηρηση για το mazda. Εχει 5αρι κυβωτιο. Αυτο ανεβαζει καπως την καταναλωση. Ειδικα σε ταξιδια που θα ζητας μια σχεση overdrive(6η) ακομα θα σε προβληματισει πολυ.

Δημοσ.

Ειμαι εδω και 4 χρονια κατοχος ενος Honda Civic 1.4 sedan

Εχω κανει 150.000 χλμ και μεχρι τωρα ουτε ιχνος βλαβης

Σκυλι.+φτηνο σερβις

Η αληθεια ειναι οτι ζαχαρωνω το νεο,αλλα που λεφτα......

Αν δεν προτιμησεις το νεο civic,χαλαροτατα Mazda 6

Δημοσ.

Καλημερα παιδια και ευχαριστω για τις αποψεις σας!

Το απογευμα θα παω στις αντιπροσωπειες να κανω και απο ενα test-drive.Οσο για το Avensis 1.8 δεν το κοιταξα ακομη-αν και δουλευα 5 χρονια στην ΤΟΥΟΤΑ, στις πωλησεις-το προηγουμενο εβγαλε κατι μικροπροβληματακια. Για το νεο θα το ψαξω.......πάντως ακομη αναποφασιστη ειμαι...........

Δημοσ.
Προκειται να αγορασω καινουριο αυτοκινητο και ειμαι αναμεσα σε 4, βρε παιδια!Help!

Mazda 6 1.8

VW Passat Lim.1.6

VW jetta 1.6

Scoda Octavia 5 1.6

Ποια ειναι η γνωμη σας?

Ταξιδευουμε πολυ και θελουμε κατι αξιοπιστο. Ποιο ειναι το καλυτερο τελικα?

Aπ' τα 4 που αναφέρεις φίλη μου, το πιό αξιόπιστο είναι το Mazda. Δες οποιαδήποτε μελέτη αξιοπιστίας σε αμερικανικά, αγγλικά αλλά και γερμανικά περιοδικά/sites και θα διαπιστώσεις ότι οι πρώτες θέσεις αξιοπιστίας είναι καπαρωμένες από Ιάπωνες. Επίσης, τα γερμανικά έχουν πέσει πάρα πολύ τα τελευταία 5 χρόνια στον τομέα αυτό κάτι που αποτελεί θέμα μεγάλων συζητήσεων στη Γερμανία.

Δημοσ.

kattist, αυτό το Skoda μακρυά αλλά ναι σε VW, που το στηρίζεις; Εκτός αν μας πεις ότι τα Skoda είναι άσχημα, οπότε σεβαστό σαν άποψη (περί ορέξεως).

Δημοσ.

Το ξερω οτι Skoda & VW ειναι ιδια εταιρια.

Ειναι ασχημο, εχει φτηνα πλαστικα που τριζουν...

ο παππους μου εχει. μια χαρα του εχει βγει.

αν και πιο πολυ στηριζω Ιαπωνα.

Καποια Golfakia εχουν προβλημα με τον κινητηρα τους..

Ενω ο Ιαπωνας ειναι σταθερη αξια και σκυλι!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...