bianca76 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Προκειται να αγορασω καινουριο αυτοκινητο και ειμαι αναμεσα σε 4, βρε παιδια!Help! Mazda 6 1.8 VW Passat Lim.1.6 VW jetta 1.6 Scoda Octavia 5 1.6 Ποια ειναι η γνωμη σας? Ταξιδευουμε πολυ και θελουμε κατι αξιοπιστο. Ποιο ειναι το καλυτερο τελικα?
^BOOMBOOM Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Εγω θα έλεγα να περιμένετε το Jetta με TSi και να πάρετε αυτό. ΥΓ. Εκτός απο το mazda τα υπόλοιπα 4 Golf είναι
Icecut Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Εγώ είμαι κατα των γερμανικών αυτοκινήτων 100% γιατί δεν έχω καλή εμπειρία απο service και εγγύηση...επειδή λοιπόν μόνο το mazda βάζεις σαν εναλλακτική σου προτείνω αυτό για το οποίο έχω ακούσει και πολύ καλές κριτικές!
DhZou Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Το mazda είναι το πιο αξιόπιστο (και το πιο καλό) πάρτε το με κλειστά μάτια.
manic Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 ποσα λεφτα θες να δωσεις? σε ενδιαφερει να ειναι ασφαλες ή οικονομικο? θες να εχει καλη τελικη? ποσους ιππους? αν θες για μεγαλες μετακινησεις μην παρεις γερμανικο γιατι μαζι θα πρεπει να παρεις και ενα βενζιναδικο!!
Chrisxxx Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Honda civic 1.8 --> 22.500 ευρω. +800 για πανοραμικη γυαλινη οροφη. Δες το πριν αγορασεις αξιζει... (7 χρονια εγγυηση κινητηρα). http://www.honda.gr/honda/model_home.cfm?car_id=12
bianca76 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 ποσα λεφτα θες να δωσεις? σε ενδιαφερει να ειναι ασφαλες ή οικονομικο? θες να εχει καλη τελικη? ποσους ιππους? αν θες για μεγαλες μετακινησεις μην παρεις γερμανικο γιατι μαζι θα πρεπει να παρεις και ενα βενζιναδικο!! TΟ ΠΟΛΥ ΜΕΧΡΙ 21 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΕ ΚΑΛΑ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΜΕΡΗ ΛΟΓΩ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ. ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ...ΟΥΦΦΦΦΦΦΦΦ!!!
nickall13 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Mazda για οικονομία-αξιοπιστία, VW για ποιότητα-μεταπώληση-αξιοπιστία.Νομίζω το mazda ταιριάζει περισσότερο στην περίπτωσή σου
manic Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 ενα τογιοτα θες ασε τα γερμανικα διαλεξε οποιο θες αλλα να ειναι τογιοτα (ποτε δεν θα ειχεις μηχανηκο προβλημα, οικονομικο) οτι ακριβος θες!
KWSN_Men Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Απ΄ όλα όσα προτείνεις, το Honda Civic που σου πρότεινε ένας φίλος είναι η καλύτερη περίπτωση, 140 άλογα άρα καλό για ταξίδι, απίστευτη αξιοπιστία, η εγγύηση δε θα σου χρειαστεί ποτέ κατά πάσα πιθανότητα. Μπλέκεις με τον αλήτη τον Σαρακάκη βέβαια. Ρίξε μια ματιά όμως. Από εκεί και πέρα, τα 3 από τα 4 αυτοκίνητα που κοιτάζεις έχουν τα ίδια ουσιαστικά μηχανικά μέρη. Θεωρητικά λοιπόν, έχουν περίπου τις ίδιες πιθανότητες να βγάλουν ζημιά. Το πιο οικονομικό σε ανταλλακτικά από τα 3 θα είναι το Skoda. Το πιο ευρύχωρο είναι το Passat, τα άλλα δύο είναι περίπου τα ίδια (βασίζονται και στην ίδια πλατφόρμα). Το Passat θα είναι όμωα και λίγο πιο αργό και θα καίει και λίγο πιο πολύ λόγω βάρους. Η Mazda είναι ιδιαίτερη περίπτωση. Είναι καταρχήν η λιγότερο αξιόπιστη από τις 4 μεγάλες ιαπωνικές εταιρίες (οι άλλες 3: Toyota, Honda, Nissan) ενώ στη συγκεκριμένη περίπτωση το 6 βασίζεται σε μεγάλο βαθμό σε μηχανικά μέρη του Ford Mondeo. Και η Ford είναι πολύ χαμηλότερη σε αξιοπιστία από το VW Group. Αλήθεια, το ξέρεις ότι με αυτά τα λεφτά πέρνετε μεταχειρισμένο Audi A4 1.8Turbo;
grigas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Ford Mondeo 1.8 4ετίας με περίπου 55.000 km δεν έχει βγάλει το παραμικρό μηχανικό πρόβλημα και η κατανάλωσή του κυμαίνεται στα 7.5 lt/100km. Για μένα το πιο value for money στην κατηγορία του...
Stratosss Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 mazda καλη επιλογη απλα επειδη βλεπω κυμαινεσαι σε 1.6 γιατι δεν μελετας (μπορει να το εχεις κανει ειδη) και κανενα opel vectra,toyota avensis τα σπανε αυτα τα δυο αυτοκινητα.
adi32 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 για κοιτα εδω http://www.in.gr/auto/car/compare.asp?strModels=365,478,1745,2389,2513,2904,2925&lngPage=1 το avensis φαινεται γρηγορο με καλη καταναλωση και χωρο αποσκευων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.