vwpolo Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Καλησπέρα παιδιά! Τα φώτα σας θα χρειαστώ! Πως μπορώ να κάνω επιδιόρθωση τα γουιντοουζ χωρίς να μπω στο πρόγραμμα της επιδιόρθωσης (restoration); Υπάρχει κάποιοςάλλος τρόπος; Ευχαριστώ
asmilon Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Tι ακριβως θες να κανεις δηλαδη φιλε μου? Δε σου μπαινουν τα Windows, εχεις κολλησει ιο, σου πηγαινουν αργα τι ακριβως θες? Και τι εχεις δοκιμασει και δε σου δουλεψε?
vwpolo Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Η κονσόλα της ανασυγκρότησης όπως και ο windows installer έχει καταστραφεί. Είχα κάνει ενημέρωση των windows και μετά από αυτό πεθάναν αυτά τα 2. Ούτε εγκατάσταση δεν μπορώ να κάνω καινούρια προγράμματα. Τις απεγκατέστησα τις ενημερωσεις και πάλι τα ίδια. Ποία η λύση? Φορμάτ τον δίσκο με τίποτα. Άρα τι μένει;;;
activex Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 dokimase na kanis epanafora sistimatos se proigoumeni litourgia apo to restore ton windows. enalaktika me F8 prin mpis ta windows pare tin epilogi "teleutees gnostes rithmisis oi pio prosfates pou litourgousan" auto theoritika tha sou epanaferi to sistima kai endexomenos sou diorthosi to problima. enalaktika kane mia egatastasi ta windows apo pano me tin epilogi "anabathmisi"
asmilon Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Μπορεις να κανεις ελεγχο για ιους σε Ασφαλη Λειτουργια (F8 κατα την εκκινηση του υπολογιστη)? Πιο αντιβιωτικο εχεις? Δοκιμασε και το Dial-a-fix, κατεβασε το πατα το πρασινο ν που εχει και μετα GO.
vwpolo Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Έχω το nod32 με τις τελευταίες ενημερώσεις. Για ιό σίγουρα δεν έχω τπτ. Οπότε δοκιμάζω τα 2 βήματα και βλέπουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.