Προς το περιεχόμενο

WinXP Pro SP2 Eng + Restoration

vwpolo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!

Τα φώτα σας θα χρειαστώ!

Πως μπορώ να κάνω επιδιόρθωση τα γουιντοουζ χωρίς να μπω στο πρόγραμμα της επιδιόρθωσης (restoration);

Υπάρχει κάποιοςάλλος τρόπος;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Tι ακριβως θες να κανεις δηλαδη φιλε μου? Δε σου μπαινουν τα Windows, εχεις κολλησει ιο, σου πηγαινουν αργα τι ακριβως θες?

Και τι εχεις δοκιμασει και δε σου δουλεψε?

Δημοσ.

Η κονσόλα της ανασυγκρότησης όπως και ο windows installer έχει καταστραφεί. Είχα κάνει ενημέρωση των windows και μετά από αυτό πεθάναν αυτά τα 2. Ούτε εγκατάσταση δεν μπορώ να κάνω καινούρια προγράμματα. Τις απεγκατέστησα τις ενημερωσεις και πάλι τα ίδια.

Ποία η λύση?

Φορμάτ τον δίσκο με τίποτα. Άρα τι μένει;;;

post-30784-129062937217_thumb.jpg

Δημοσ.

dokimase na kanis epanafora sistimatos se proigoumeni litourgia apo to restore ton windows.

enalaktika me F8 prin mpis ta windows pare tin epilogi "teleutees gnostes rithmisis oi pio prosfates pou litourgousan"

auto theoritika tha sou epanaferi to sistima kai endexomenos sou diorthosi to problima.

enalaktika kane mia egatastasi ta windows apo pano me tin epilogi "anabathmisi"

Δημοσ.

Μπορεις να κανεις ελεγχο για ιους σε Ασφαλη Λειτουργια (F8 κατα την εκκινηση του υπολογιστη)? Πιο αντιβιωτικο εχεις?

Δοκιμασε και το Dial-a-fix, κατεβασε το πατα το πρασινο ν που εχει και μετα GO.

Δημοσ.

Έχω το nod32 με τις τελευταίες ενημερώσεις. Για ιό σίγουρα δεν έχω τπτ. Οπότε δοκιμάζω τα 2 βήματα και βλέπουμε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...