tractioner Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Γνωριζει κανεις να μου πει γιατι καθε περιπου μιση ωρα διακοπτεται η συνδεση μου? Ποιες ειναι οι πυθανες αιτιες.Εχω συνδεση 512 του conn x. κ modem sagem.thanx!
pern112 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 απλα κανει disconnect ή χανει το σημα η γραμμη και αναβοσβηνει το λαμπακι?(ή κοκκινιζει αναλογως το μοντεμ)
tractioner Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 απλα κανει disconnect ή χανει το σημα η γραμμη και αναβοσβηνει το λαμπακι?(ή κοκκινιζει αναλογως το μοντεμ) Για να πω την αληθεια δεν το κοιταζω το μοντεμ καθα φορα που συμβενει θα το τσεκαρω κ θα σου πω!
tractioner Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 αναβωσβηνει το λαμπακη του dsl αλλα δεν πραγματοποιει και συνδεση βγαζοντας μου το μυνηνα- βλαβη 471 δεν ειναι εφυκτη η συνδεση με το απομακκρισμενο σερβερ- η κατι τετοιο τελοσ παντων!
-htf-viper151 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 ελεξε για καλο κ για κακο το καλωδιο μεχρι τις γραμμες του οτε αν εχει πιθανον φθαρει η οτιδηποτε.
thes1os Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Εγώ με το ίδιο υποθέτω μόντεμ (Sagem) είχα αποσυνδέσεις ενίοτε συχνές χωρίς να αναβοσβήνουν λαμπάκια. Με reset το μόντεμ ξαναέμπαινα αλλά αφού πέρασε η περίοδος αναβαθμίσεων στην περιοχή μου το πρόβλημα περιορίστηκε (έχει καιρό να μου το κάνει). Μήπως φταίει και το δίκτυο δηλαδή και όχι το μόντεμ.
tractioner Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Εγώ με το ίδιο υποθέτω μόντεμ (Sagem) είχα αποσυνδέσεις ενίοτε συχνές χωρίς να αναβοσβήνουν λαμπάκια. Με reset το μόντεμ ξαναέμπαινα αλλά αφού πέρασε η περίοδος αναβαθμίσεων στην περιοχή μου το πρόβλημα περιορίστηκε (έχει καιρό να μου το κάνει). Μήπως φταίει και το δίκτυο δηλαδή και όχι το μόντεμ. sagem ειναι το μοντεμ. το reset πως ακριβως γινετε?
-htf-viper151 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 οταν εγκατεστησες το λογισμικο του modem εγκατεστησες κ ενα προγραμμα που λεγοταν dslmon. οταν το ανοιξεις κατω αριστερα εχει ενα κουμπι που λεει reset.. πατα το κ εισαι οκ
thes1os Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Μιας και είσαι με μόντεμ πάντως βάλε και το προγραμματάκι Autoconnect οπότε όταν ανοίγεις τον υπολογιστή σου να συνδέεται αυτόματα. Εγώ το έχω και κάνει την δουλειά του μια χαρά. Βέβαια για την περίπτωσή σου θα ήταν καλό να κάνει "redial" αυτόματα άν πέφτει η σύνδεση (π.χ αφήνεις όλη τη νύχτα τον υπολογιστή ανοιχτό να κατεβάζει και τυχαίνει να αποσυνδεθεί στην μισή ώρα μετά, τζάμπα μένει το PC ανοιχτό...) Το "redial if line is dropped" στα options της σύνδεσης δεν ξέρω αν θα βοηθούσε. Ας μας πεί κανένας που ξέρει
gi_viper Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Το redial if line is dropped συνήθως δεν κάνει τίποτα διότι η γραμμή απλά χάνει τον συγχρονισμό της αλλά το dial up connection δεν πέφτει, τουλάχιστον σε μένα… λογικά θα φταίει το ότι αναβαθμίζουν το δίκτυο κοντά στην περιοχή σου, ιδιαίτερα αν η γραμμή σου δεν πέφτει κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.