Προς το περιεχόμενο

Διακοπη συνδεσης!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωριζει κανεις να μου πει γιατι καθε περιπου μιση ωρα διακοπτεται η συνδεση μου? Ποιες ειναι οι πυθανες αιτιες.Εχω συνδεση 512 του conn x. κ modem sagem.thanx!

Δημοσ.
απλα κανει disconnect ή χανει το σημα η γραμμη και αναβοσβηνει το λαμπακι?(ή κοκκινιζει αναλογως το μοντεμ)
Για να πω την αληθεια δεν το κοιταζω το μοντεμ καθα φορα που συμβενει θα το τσεκαρω κ θα σου πω!
Δημοσ.

αναβωσβηνει το λαμπακη του dsl αλλα δεν πραγματοποιει και συνδεση βγαζοντας μου το μυνηνα- βλαβη 471 δεν ειναι εφυκτη η συνδεση με το απομακκρισμενο σερβερ- η κατι τετοιο τελοσ παντων!

Δημοσ.

Εγώ με το ίδιο υποθέτω μόντεμ (Sagem) είχα αποσυνδέσεις ενίοτε συχνές χωρίς να αναβοσβήνουν λαμπάκια. Με reset το μόντεμ ξαναέμπαινα αλλά αφού πέρασε η περίοδος αναβαθμίσεων στην περιοχή μου το πρόβλημα περιορίστηκε (έχει καιρό να μου το κάνει). Μήπως φταίει και το δίκτυο δηλαδή και όχι το μόντεμ.

Δημοσ.
Εγώ με το ίδιο υποθέτω μόντεμ (Sagem) είχα αποσυνδέσεις ενίοτε συχνές χωρίς να αναβοσβήνουν λαμπάκια. Με reset το μόντεμ ξαναέμπαινα αλλά αφού πέρασε η περίοδος αναβαθμίσεων στην περιοχή μου το πρόβλημα περιορίστηκε (έχει καιρό να μου το κάνει). Μήπως φταίει και το δίκτυο δηλαδή και όχι το μόντεμ.
sagem ειναι το μοντεμ. το reset πως ακριβως γινετε?
Δημοσ.

οταν εγκατεστησες το λογισμικο του modem εγκατεστησες κ ενα προγραμμα που λεγοταν dslmon. οταν το ανοιξεις κατω αριστερα εχει ενα κουμπι που λεει reset.. πατα το κ εισαι οκ

Δημοσ.

Μιας και είσαι με μόντεμ πάντως βάλε και το προγραμματάκι Autoconnect οπότε όταν ανοίγεις τον υπολογιστή σου να συνδέεται αυτόματα. Εγώ το έχω και κάνει την δουλειά του μια χαρά. Βέβαια για την περίπτωσή σου θα ήταν καλό να κάνει "redial" αυτόματα άν πέφτει η σύνδεση (π.χ αφήνεις όλη τη νύχτα τον υπολογιστή ανοιχτό να κατεβάζει και τυχαίνει να αποσυνδεθεί στην μισή ώρα μετά, τζάμπα μένει το PC ανοιχτό...)

Το "redial if line is dropped" στα options της σύνδεσης δεν ξέρω αν θα βοηθούσε. Ας μας πεί κανένας που ξέρει

Δημοσ.

Το redial if line is dropped συνήθως δεν κάνει τίποτα διότι η γραμμή απλά χάνει τον συγχρονισμό της αλλά το dial up connection δεν πέφτει, τουλάχιστον σε μένα… λογικά θα φταίει το ότι αναβαθμίζουν το δίκτυο κοντά στην περιοχή σου, ιδιαίτερα αν η γραμμή σου δεν πέφτει κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...