Προς το περιεχόμενο

Αγορα φτηνης οθονης

Erunildo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αγορασω μια φτηνη 17 οθονη(γυρω στα 100€). Θα ειναι κυριως για ταινιες, ιντερνετ και λιγα παιχνιδια. Υποθετω με τετοια λεφτα δεν βρισκεις TFT οποτε εχετε να προτεινετε καπιοα CRT;

Δημοσ.

Φίλε μου κοίταξε στο http://www.emarket.gr και με 130-140 ΕΥΡΩ μπορεί να βρείς κάποια πολύ καλή προσφορά σε 17άρα οθόνη TFT μεταχειρισμένη. Πρόσφατα αγοράσαμε μια LG 17άρα TFT για τον υπολογιστή της κοπέλας μου στα 130 ΕΥΡΩ και ήταν άψογη, φοβερή και για ταινίες και για παιχνίδια με 12 ms απόκριση και 800:1 contrast. Πριν κάνεις αγορά όμως, φρόντισε να την δείς πρώτα απο κοντά να λειτουργεί. Ωστόσο θα σου πρότεινα να μην τσιγκουνευτείς τα χρήματα για οθόνη. Έχω ξαναπεί και θα το ξαναλέω είναι η σημαντικότερη αναβάθμιση σε εναν υπολογιστή. Προτείνω να δώσεις 200 ΕΥΡΩ και να πάρεις για παράδειγμα την ACER AL1916w που είναι 19άρα wide με ανάλυση 1440Χ900 και θα έχεις μια high definition οθονάρα να βλέπεις τις ταινίες σου σε κινηματογραφικό widescreen και να παίζεις και τα παιχνίδια σου ξεκούραστα, άνετα και με εντυπωσιακή ευκρίνεια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...