Προς το περιεχόμενο

2 problems sto pc mou ...

indian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά το 1ο πρόβλημα εχει να κάνει με ανεξηγητα restart οταν παιζω 2 games Age of Empires & Myst...Απενεργοποιησα το automatically restart when problem etc etc και απλα μετα με πεταει στα windows...Τα games einai original btw και μετα δοκιμασα και με no cd crack μπας και αλλα τιποτα παλι..Ούτε απο το Event Viewer εβγαλα ακρη..

Το 2ο εχει να κανει με οτι μου βγαζει το safely remove hardware συνέχεια και οταν το κλικαρω μου λεει για τον σκληρο δισκο και ειναι συνεχεια στο bar...

Ευχαριστω παιδια εκ των προτερων για οποια απαντηση

Δημοσ.

1) Κατέβασε το SuperPi από εδώ ( http://www.xtremesystems.com/pi ), κάνε το extract στο desktop, άνοιξέ το, και βάλε το να τρέξει το 32M Calculation.

Αν το ολοκληρώσει επιτυχώς ( δίχως να βγάλει κάποιο error ), πρέπει να το ψάξουμε πιο καλά

[ μόνο σε αυτά τα 2 games έχεις πρόβλημα ? Σε άλλα βαριά games παίζει συνεχώς για ώρα μια χαρά ? ]

2) Δεν είναι πρόβλημα αυτό.

http://www.insomnia.gr/vb3/search.php

Author = billpeppas

Keyword = safely

Θα βρείς αναλυτικό κείμενο σε πολλά thread περί αυτού.

Δημοσ.

ok thnx φιλε 8α το βαλω γιατι τωρα ειμαι σε net cafe και 8α δω.

Απλα να πω οτι το συστημα ειναι καινουριο και παιχνιδια μονο αθτα τα 2 ετρεξα.

Αλλα ετρεξα εφαρμογες της Ulead οπως Videostudio kai mediastudio και μια χαρα δεν ειχα προβλημα

τι να πω ... δεν εχω αυτη τη στιγμη internet για full update των windows... :(

Δημοσ.

kalo einai na katevaseis kai ola ta patch apo ta official site ton paihnidion mipos kai iparhei kapoio bug i kapoia asimvatotita me to sistima mias kai einai kainourgio .

Δημοσ.
kalo einai na katevaseis kai ola ta patch apo ta official site ton paihnidion mipos kai iparhei kapoio bug i kapoia asimvatotita me to sistima mias kai einai kainourgio .

Καμμία σχέση τα windows updates με συμβατότητα νέου hardware.

Δημοσ.

Ενταξει λυ8ηκε !!!!

Απλά η8ελα να πω οτι βρηκα οτι εφταιγε η ραμ που ειχα βαλει και οταν δοκιμασα καποιες αλλες εφτιαξε το προβλημα .Αυτο για οποια παιδια εχουν το ιδιο προβλημα με εμενα. Btw οι μνημες ηταν TwinMos απο Eshop και τωρα 8α ιδομεν .... :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...