gameover Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Και ετσι λοιπον οδηγουμαστε σε ενα φαυλο κυκλο που δεν αναβαθμιζεις καθως παντα κατι καλυτερο υπαρχει στην γωνια που θα κανει το ηδη υπαρχον πιο συμφερουσα αγορα λογω πτωσης της τιμης του; Δεν ειναι λογικη αυτη φιλε μου. Το να μου πεις περιμενω τις mainstream λυσεις του D3D10 το καταλαβαινω αλλα αν περιμενεις να δεις high end/premium hard launch με χαμηλες τιμες θεωρω οτι απλα δεν σκεφτεσαι ρεαλιστικα.. BTW αν περιμενεις να δεις D3D10+1 φετος u r obviously daydreaming my friend.. Απλα refresh θα ειναι ισως μεταβαση σε 80nm 512bit mem controller απο Nvidia και higher yields Ειναι η πρωτη φορα ισως απο την εποχη των TNT καρτων που βλεπω μια νεα αρχιτεκτονικη γενια να κανει τετοια αλματα προοδου. Ακομα και 25x16 αναλυσεις γινονται playable σε single solution για τα σημερινα απαιτητικα παιχνιδια τι αλλο να ζητησεις.. @Αiluros : Ωραιο review εκανε ο Chris Ray.. Πωπωπω hybrid modes maybe up to 16xS βλεπω και τρελαινομαι I'm officially very impressed by Nvidia's work.. Scratch that I just pissed my pants .. Δεν ειπα να μη τα σκασω.Απλα ειπα θα τα σκασω οταν πιστευω η στιγμη θα ειναι πιο καταλληλη.vista service pack, amd k8l , d3d10+1(να δουμε τι εχει να πει και ο ανταγωνισμος).... ετσι πιστευω..
panraf Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δεν ειπα να μη τα σκασω.Απλα ειπα θα τα σκασω οταν πιστευω η στιγμη θα ειναι πιο καταλληλη.vista service pack, amd k8l , d3d10+1(να δουμε τι εχει να πει και ο ανταγωνισμος).... ετσι πιστευω.. Συμφωνώ. Και αν τα Vista είναι στους κατασκευαστές oem 30/11 αυτό δεν σημαίνει οτι κάποιος χρήστης μπορεί να τα εγκαταστήσει απροβλημάτιστα. Πολλές συσκευές (tv tuners, κάρτες ήχου, εκτυπωτές, scanners) δεν υποστηρίζονται ακόμα με τα Vista. Για μένα ήταν λάθος της nvdia να παρουσιάσει τώρα την νέα γενιά. Έπρεπε να το κάνει μετά την επίσημη κυκλοφορία του νέου λειτουργικού. Προσωπικά ενώ δελεαζόμουν να αποκτήσω μια 8800GTX αναγκαστικά θα περιμένω 2-3 μήνες ακόμα να καταλαγιάσει ο "θόρυβος" και να βγουν τα πρώτα πραγματικά συμπεράσματα. Να έχουν προλάβει και οι κατασκευαστές να βγάλουν και drivers για vista.
tarrasque Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 ρε παιδιά άσχετα με το dx10 η κάρτα έχει μεγάλη διαφορά στα υπάρχοντα παιχνίδια, το dx10 είναι απλά το κερασάκι...
panraf Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 ρε παιδιά άσχετα με το dx10 η κάρτα έχει μεγάλη διαφορά στα υπάρχοντα παιχνίδια, το dx10 είναι απλά το κερασάκι... Για κάποιον που διαθέτει 7950gx2 ή 7900gtx σε sli, όχι, δεν έχει τόσο διαφορά.
john2gr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Εγώ σε 2 βδομάδες θα σκάσω 1836 ευρό για να πάρω : Intel Core 2 Duo Core 6700 (σκεφτόμουν για 6600 αλλά καλύτερα να πάρω τον 6700 που από μαμά δεν θα χρειαστεί να τον overclock-άρω), Gigabyte GA-965-DQ6 (με bios update υποστηρίζει και τους quad core), GeForce 8800GTX, 2GB OCZ 800Mhz RAM, Τροφοδοτικό 700W Foltron Θυμάμαι πριν λίγο καιρό και είχαμε μιλήσει για το πόσο κοστίζει μια αναβάθμιση και πολλοί έλεγαν ότι ξεπερνάει τα 2000 ευρό. Ορίστε ένα high-end PC που ούτε καν χτυπάει την 2000-άρα . Τέλος όχι δεν θα περιμένω το R600 γιατί τον Οκτώβριο μάλλον φεύγω φαντάρος και θέλω να χαρώ στο έπακρο το νέο μου PC,σιγά μην περιμένω 3 μήνες
tarrasque Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Για κάποιον που διαθέτει 7950gx2 ή 7900gtx σε sli, όχι, δεν έχει τόσο διαφορά. όχι δεν έχει τόσο διαφορά με αυτές και το quad με 2 7950gx2 θα είναι πιο γρήγορο σαφώς εγώ την σύγκρινα ως μονή κάρτα και μου έκανε εντύπωση η διαφορά
@topos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 8800GTXΤωρα στο πλαισιο! GTS δειχνει η φωτο...
@topos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Εγώ σε 2 βδομάδες θα σκάσω 1836 ευρό για να πάρω : Intel Core 2 Duo Core 6700 (σκεφτόμουν για 6600 αλλά καλύτερα να πάρω τον 6700 που από μαμά δεν θα χρειαστεί να τον overclock-άρω), Gigabyte GA-965-DQ6 (με bios update υποστηρίζει και τους quad core), GeForce 8800GTX, 2GB OCZ 800Mhz RAM, Τροφοδοτικό 700W Foltron Θυμάμαι πριν λίγο καιρό και είχαμε μιλήσει για το πόσο κοστίζει μια αναβάθμιση και πολλοί έλεγαν ότι ξεπερνάει τα 2000 ευρό. Ορίστε ένα high-end PC που ούτε καν χτυπάει την 2000-άρα . Τέλος όχι δεν θα περιμένω το R600 γιατί τον Οκτώβριο μάλλον φεύγω φαντάρος και θέλω να χαρώ στο έπακρο το νέο μου PC,σιγά μην περιμένω 3 μήνες Αδερφε ποιος σου ειπε πως θα χαρεις στο επακρο τις δυνατοτητας μιας καρτας dx10 μεχρι τον Οκτωμβριο?Πιστευεις πως θα εχουν κυκλοφορησει παιχνιδια 100%dx10 μεχρι τοτε? Οπως επισης ποιος σου ειπε πως πρεπει να κλοκαρης τον 6600 για να αποδωσει? Εγω ειμαι της αποψης να σκασεις κατι παραπανω απο ενα χιλιαρικακι για ενα pc τωρα,και εαν εισαι fan του ειδους με το που θα απολυθεις απο το στρατο ξανασκας αλλο ενα χιλιαρικακι για καινουργιο pc(Ασε που θα σκοτωσεις και το προηγουμενο ενα 500-600 ευκολα..) Οποτε σουμα θα εχεις δωσει μονο 1400-1500 για τα προσεχη 2,5 χρονια και θα σαι αρχοντας με καινουργιο μηχανημα...
john2gr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Ο στόχος μου είναι το Crysis σε max detail. Όσο δυνατότερο σύστημα τόσο το καλύτερο . Τελικά με βλέπω να παίρνω τον 6600 με το 9700Zalman και για M/B το νέο της EVGA με το 680i chip της Nvidia. Και μέχρι τον Οκτώβριο θα χαρώ όσα games βγουν,είτε είναι DX10 είτε όχι. Οι επιδόσεις της με ενδιαφέρουν σε αυτό το σημείο και so far απλά μαμεί το σύστημα που θα πάρω
billpeppas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Όσο έχεις Core 2 Duo CPU under 3,3GHz, δεν μιλάμε για αξιοποίηση των high end VGAs, ούτε για την "χαρά" του gamer.
@topos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Όσο έχεις Core 2 Duo CPU under 3,3GHz, δεν μιλάμε για αξιοποίηση των high end VGAs, ούτε για την "χαρά" του gamer. Πως προκυπτει αυτο?
john2gr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Υπερβολές billpeppa. Αξιοποίηση έχεις,πλήρη ίσως όχι αλλά τι σημασία έχει; Έχεις bottleneck στα frames άνω των 100 (όπως έχει φανεί στα περισσότερα benchies). Βέβαια αν πας σε υψηλές αναλύσεις τότε το bottleneck από την CPU μειώνεται. ΟΚ δεν θα είναι 210 fps αλλά 140 σε ανάλυση 1280x1024 με 4xFSAA και 16xAF. Σιγά τα αυγά . Όπως και να έχει η αγορά της 8800GTX (για όσους είναι ακόμα με AGP κάρτες ή με Χ800 κάρτες) αξίζει και με το παραπάνω. Οι υπόλοιποι που δεν το βλέπουν........απλά ζηλεύουν PS: Κι ούτε λόγος να γίνεται πλέον για κονσόλες. Πλέον τα PC's παίζουν σε εντελώς άλλο ταμπλό (κι ας κοστίζει 1750 ευρό μια τέτοια αναβάθμιση)
activex Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Υπερβολές billpeppa. Αξιοποίηση έχεις,πλήρη ίσως όχι αλλά τι σημασία έχει; Έχεις bottleneck στα frames άνω των 100 (όπως έχει φανεί στα περισσότερα benchies). Βέβαια αν πας σε υψηλές αναλύσεις τότε το bottleneck από την CPU μειώνεται. ΟΚ δεν θα είναι 210 fps αλλά 140 σε ανάλυση 1280x1024 με 4xFSAA και 16xAF. Σιγά τα αυγά . Όπως και να έχει η αγορά της 8800GTX (για όσους είναι ακόμα με AGP κάρτες ή με Χ800 κάρτες) αξίζει και με το παραπάνω. Οι υπόλοιποι που δεν το βλέπουν........απλά ζηλεύουν PS: Κι ούτε λόγος να γίνεται πλέον για κονσόλες. Πλέον τα PC's παίζουν σε εντελώς άλλο ταμπλό (κι ας κοστίζει 1750 ευρό μια τέτοια αναβάθμιση) eiparxi kai kati akoma pio aplo ..bazis tin 8800gts ka glitonis kai to bottleneck kai 200E...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.