Προς το περιεχόμενο

Geforce 8800 pics

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

i karta eksairethike giati i nvidia otan edose release details gia to g80 elege:

"November 8 2006 09:00"

mono pou me afto ennoouse 9 to vrady(21:00)... anagnorizontas loipon to lathos tis zitise evgenika apo tous retailers na vgoun oi kodikoi k na stamatisoun oi poliseis os to vrady... ario to plaisio pantos tha exei diathesimes KAI 8800gtx se evga sta 639E teliki symfona me plirofories mou :D :D :D

(ta leo me kathe epifylaksi isos telika na min isxysei i timi...)

Δημοσ.
Μια 8800GTS θα είναι σημαντικά πιο αργή από μια 8800GTX? Η η διαφορά θα είναι σχετικά αμελητέα?

Κάνα 25-30% διαφορά πρέπει να έχουν στις επιδόσεις

ξέρουμε ποιος είναι ο minimum επεξεργαστής για να μην υπάρχει θέμα bottleneck με την GTS και ποιος με την GTX ?
Μάλλον και οι δυνατότεροι conroe 2πυρηνοι και 4πύρηνοι που κυκλοφορούν αυτη τη στιγμή θα τα βρούν σκούρα....
Δημοσ.

Να ευλογήσω τα γένια μου λίγο:

http://www.3declipse.com//content/view/34/9/

Θα ακολουθήσουν υψηλότερες αναλύσεις σύντομα και ίσως και μια σειρά από άρθρα δικά μου.

giati re paidia exw thn entiposh oti h G8 series tha apotixei? me apotelesma thn grhgorh ptwsh twn timwn kai pollwn prosforwn kai h nvidia tha panikovlithei vgazontas kapia allh ekdosh? eimai o monos pou to nomizw auto....?

To ότι θα βγάλει και άλλη έκδοση σε 6 μήνες περίπου είναι σχεδόν δεδομένο και είναι τακτική που ακολουθεί εδώ και χρόνια και ναι φυσικά θα πέσουν οι τιμές. Την αποτυχία πες μου ωστόσο γιατί την προδιαγράφεις;

Δημοσ.

Θα ακολουθήσουν υψηλότερες αναλύσεις σύντομα και ίσως και μια σειρά από άρθρα δικά μου.

ailure παρατήρώ πως το test machine είναι core 2 duo @ 2.3, δεν θα έβλεπες σημαντικά μεγαλύτερες επιδόσεις αν έτρεχε στα 2,6 και ακόμα μεγαλύτερες στα 3 ?

Δημοσ.

To ότι θα βγάλει και άλλη έκδοση σε 6 μήνες περίπου είναι σχεδόν δεδομένο και είναι τακτική που ακολουθεί εδώ και χρόνια και ναι φυσικά θα πέσουν οι τιμές. Την αποτυχία πες μου ωστόσο γιατί την προδιαγράφεις;

Νομιζω σου ειπε το λογο..Πολυ υψηλες τιμες..Αυτοι που θελουν να δωσουν τα λεφτα που απαιτει θα περιμενουν να βγουν ενα δυο παιχνιδια που θα την αξιοποιουν(γιατι ηδη εχουν super συστημα και τα παιζουν ολα στο max), μετα θα ερθει η ωρα να κανει η nvidia το επομενο βημα να βγαλει καρτες με το dx10.1 και φυσικα ολοι θα περιμενουν αυτες..

Δημοσ.
Νομιζω σου ειπε το λογο..Πολυ υψηλες τιμες..Αυτοι που θελουν να δωσουν τα λεφτα που απαιτει θα περιμενουν να βγουν ενα δυο παιχνιδια που θα την αξιοποιουν(γιατι ηδη εχουν super συστημα και τα παιζουν ολα στο max), μετα θα ερθει η ωρα να κανει η nvidia το επομενο βημα να βγαλει καρτες με το dx10.1 και φυσικα ολοι θα περιμενουν αυτες..

Και ετσι λοιπον οδηγουμαστε σε ενα φαυλο κυκλο που δεν αναβαθμιζεις καθως παντα κατι καλυτερο υπαρχει στην γωνια που θα κανει το ηδη υπαρχον πιο συμφερουσα αγορα λογω πτωσης της τιμης του;

Δεν ειναι λογικη αυτη φιλε μου. Το να μου πεις περιμενω τις mainstream λυσεις του D3D10 το καταλαβαινω αλλα αν περιμενεις να δεις high end/premium hard launch με χαμηλες τιμες θεωρω οτι απλα δεν σκεφτεσαι ρεαλιστικα..

BTW αν περιμενεις να δεις D3D10+1 φετος u r obviously daydreaming my friend.. Απλα refresh θα ειναι ισως μεταβαση σε 80nm 512bit mem controller απο Nvidia και higher yields

Ειναι η πρωτη φορα ισως απο την εποχη των TNT καρτων που βλεπω μια νεα αρχιτεκτονικη γενια να κανει τετοια αλματα προοδου.

Ακομα και 25x16 αναλυσεις γινονται playable σε single solution για τα σημερινα απαιτητικα παιχνιδια τι αλλο να ζητησεις..

@Αiluros : Ωραιο review εκανε ο Chris Ray.. Πωπωπω hybrid modes maybe up to 16xS βλεπω και τρελαινομαι :P

I'm officially very impressed by Nvidia's work..

Scratch that

I just pissed my pants .. :mrgreen:

Δημοσ.

thx bill eixa xasi episodia kai apo google den brika kati neo.

edit : an kseris kai pano kati ti na perimenoume kane ena kopo an den sou kani kopo! :)

Δημοσ.
Investigation για το Image Quality έκανε ο reviewer, όχι performance test.

Είτε είναι η CPU στα 2,3GHz είτε στα 5GHz το image quality παραμένει το ίδιο.

exei kai performance sti 2i selida kai meta (ta pinakakia me ta fps)

prosopika polles apories gia to cpu scaling mou lythikan apo ayto to review.

ayto pou katalava einai oti se megales analyseis >1600*1200 den exeis problima sta games logo cpu afou to bottleneck metaferetai kai pali stin gpu. ara kala kratoun oi amd akoma :)

tora an kapoios thelei ypsila score sta 3dmark se analyseis 1024*768 kai 1280*1024 tha xreiastei epeksergastes >3ghz...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...