Προς το περιεχόμενο

Geforce 8800 pics

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

΄Οποιος του φαίνεται πολύ απλά δεν την αγοράζει. 30A/450W αρκούν για μια τέτοια κάρτα. Η οποία ομολογουμένως δεν θα είναι φτηνή, αλλά ότι πληρώνεις παίρνεις.

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μην βιαζεστε να αγορασετε, μεγαλη σε μεγεθος και σε λογια μπορει να ειναι, αλλα πριν δουμε αναλυτικα benchmarks σε dx10 games (εστω και στα πρωτα που θα κυκλοφορισουν) δεν μπορουμε να ξερουμε αν θα ειναι και μεγαλη πατατα, οπως η FX 5800 πριν λιγα χρονια. Εγω και λεφτα για πεταμα να ειχα δεν θα την αγοραζα μολις κυκλοφορισει, θα περιμενα να δω και την καρτα της AMD(!).

Δημοσ.
Μην βιαζεστε να αγορασετε, μεγαλη σε μεγεθος και σε λογια μπορει να ειναι, αλλα πριν δουμε αναλυτικα benchmarks σε dx10 games (εστω και στα πρωτα που θα κυκλοφορισουν) δεν μπορουμε να ξερουμε αν θα ειναι και μεγαλη πατατα, οπως η FX 5800 πριν λιγα χρονια. Εγω και λεφτα για πεταμα να ειχα δεν θα την αγοραζα μολις κυκλοφορισει, θα περιμενα να δω και την καρτα της AMD(!).

Αν και σαφώς είναι σοφότερο να περιμένει κανείς το R600, δεν υπάρχει ούτε μια σοβαρή ένδειξη μέχρι στιγμής που θα μπορούσε έστω και στο παραμικρό να προτείνει μια ακόμα FX5800. Τουναντίον. Υπομονή μέχρι να πέσει το NDA και θα υπάρξει ανάλογη ανάλυση στην ιστοσελίδα μου.

Δημοσ.
Αν και σαφώς είναι σοφότερο να περιμένει κανείς το R600, δεν υπάρχει ούτε μια σοβαρή ένδειξη μέχρι στιγμής που θα μπορούσε έστω και στο παραμικρό να προτείνει μια ακόμα FX5800. Τουναντίον. Υπομονή μέχρι να πέσει το NDA και θα υπάρξει ανάλογη ανάλυση στην ιστοσελίδα μου.

Αν δεν δω benchmarks σε dx10 παιχνιδια εστω και πρωτης γενιας δεν μπορω να ειμαι σιγουρος. Εγω θα περιμενα την ATi ή την 8900 που σιγουρα θα ειναι πολυ πιο ωριμη απο την 8800.

Δημοσ.
Αν δεν δω benchmarks σε dx10 παιχνιδια εστω και πρωτης γενιας δεν μπορω να ειμαι σιγουρος. Εγω θα περιμενα την ATi ή την 8900 που σιγουρα θα ειναι πολυ πιο ωριμη απο την 8800.

Κι εγώ θα περιμένω την 8900 που θα βγεί πολύ σύντομα σε σχέση με την 8800. Ούτως η αλλιώς είμαι αναγκασμένος να μείνω με τα Windows XP μέχρι επιτέλους να βγουν drivers για 64 bit vista. (Πρέπει να βάλω 64μπιτα για να εκμεταλλευτώ τα 4 gb ram).

Δημοσ.

Ποιά D3D10 παιχνίδια ακριβώς; ΄Εχω την αίσθηση ότι όταν δεις πραγματικά D3D10 παιχνίδια λίγοι θα δίνουν δεκάρα για την 8800. ΄Οσες δεκάρες θα έδινες σήμερα για παιχνίδια όπως το Fear ή το Oblivion με μιά 9700PRO ή μια FX5800 και όχι με τα υβρίδια DX7.0 παιχνίδια με μερικά διάσπαρτα D3D9 εφέ. Mε την πρώτη ας πούμε ότι κάπως παίζονται με αρκετές θυσίες με την δε δεύτερη θα γκριζάρει το τριχωτό της κεφαλής σου μέχρι να δεις δεύτερο καρέ.

Techdemos για D3D10 θα υπάρξουν σίγουρα από αμφότερες εταιρίες, αλλά καλύτερα θα ήταν να παίρνατε επιτέλους χαμπάρι ότι μελλοντικά παιχνίδια όπως το UE3 ή Crysis είναι βαριά D3D9 παιχνίδια για πραγματικά υπερικανότητες κάρτες D3D9 με επιπλέον δυνατότητες D3D10 για να ξεκινήσουν οι δημιουργοί να γράφουν D3D10 παιχνίδια του μέλλοντος, που θα τους πάρει μερικά χρονάκια.

Είπαμε ότι είναι σοφότερη η αναμονή μέχρι να φτάσουμε στην σύγκριση με την μελλοντική R600, αλλά προς Θεού μην κάνετε σαν μην γνωρίζετε πως λειτουργεί η αγορά αυτή. Εκτός αν εννοούσες ότι θα περιμένεις μέχρι το 2008/9 για να δεις τι κάστανα ψήνει η μία ή η άλλη.

***edit: μια και η Σάρα και η Μάρα και όλο το συνάφι έχουν ήδη δώσει πληροφορίες στην δημοσιότητα ανεπίσημα:

http://www.pcshow.net/test/Testinfo.jsp?id=218270&page=9

Δημοσ.
Ποιά D3D10 παιχνίδια ακριβώς; ΄Εχω την αίσθηση ότι όταν δεις πραγματικά D3D10 παιχνίδια λίγοι θα δίνουν δεκάρα για την 8800. ΄Οσες δεκάρες θα έδινες σήμερα για παιχνίδια όπως το Fear ή το Oblivion με μιά 9700PRO ή μια FX5800 και όχι με τα υβρίδια DX7.0 παιχνίδια με μερικά διάσπαρτα D3D9 εφέ. Mε την πρώτη ας πούμε ότι κάπως παίζονται με αρκετές θυσίες με την δε δεύτερη θα γκριζάρει το τριχωτό της κεφαλής σου μέχρι να δεις δεύτερο καρέ.

Techdemos για D3D10 θα υπάρξουν σίγουρα από αμφότερες εταιρίες, αλλά καλύτερα θα ήταν να παίρνατε επιτέλους χαμπάρι ότι μελλοντικά παιχνίδια όπως το UE3 ή Crysis είναι βαριά D3D9 παιχνίδια για πραγματικά υπερικανότητες κάρτες D3D9 με επιπλέον δυνατότητες D3D10 για να ξεκινήσουν οι δημιουργοί να γράφουν D3D10 παιχνίδια του μέλλοντος, που θα τους πάρει μερικά χρονάκια.

Είπαμε ότι είναι σοφότερη η αναμονή μέχρι να φτάσουμε στην σύγκριση με την μελλοντική R600, αλλά προς Θεού μην κάνετε σαν μην γνωρίζετε πως λειτουργεί η αγορά αυτή. Εκτός αν εννοούσες ότι θα περιμένεις μέχρι το 2008/9 για να δεις τι κάστανα ψήνει η μία ή η άλλη.

***edit: μια και η Σάρα και η Μάρα και όλο το συνάφι έχουν ήδη δώσει πληροφορίες στην δημοσιότητα ανεπίσημα:

http://www.pcshow.net/test/Testinfo.jsp?id=218270&page=9

Ξερεις πολυ καλα την γνωμη μου, για τα πρωτα dx10 παιχνιδια και το ποσο dx10 θα ειναι, αλλα δεν ξερω ακομα και αυτα, ποσο καλα θα τα παιζει η 8800.

Το crysis ειναι dx10 οσο το 3ετιας farcry ειναι dx9, μιας και ειχα (οταν βγηκε το farcry)μια fx5600 που ηταν dx9 και καλα, θυμαμε οτι το farcry δεν το επαιζε ουτε καν ανεκτα(οπως και οι fx5800-5900)! Ομως επαιζε πολυ καλυτερα στις 9700pro της ati.

Για την ακριβεια ουτε το fear ειναι 100% dx9, εχει κορμο 8.1 κατι που μπορεις να το δεις πολυ ευκολα, με ενα απλο disable του shader mode 2 (με το riva tuner 2 νομιζω γινετε).

Το μονο παιχνιδι που ξερω σιγουρα οτι ειναι dx9 100% ειναι το call of duty 2 και πιθανοτατα και το oblivion(ενας λογος που ειναι και πολυ βαρια)για 'υτο και δεν βλεπεις πουθενα σε αυτα τα games επιλογη για render path dx8.1 οπως στο HL2, στο fear και πολλα αλλα games.

Ειναι λογικοτατο το crysis και ολα τα πρωτα dx10 παιχνιδια, να εχουν κορμο dx9 και οποιος θελει και εχει το hardware να τρεχει καποια γραφικα μεσα στο παιχνιδι με dx10 path. Αν ηταν 100% dx10 δεν θα επαιζαν με καμια dx9 καρτα γραφικων εκτος και αν ηταν γραμμενο ΟΛΟ το παιχνιδι και σε dx9 και σε dx10 κατι που καμια εταιρια δεν προκειτε να κατσει να κανει.

Λοιπον και για να τελειωνουμε: Tο θεμα ειναι θα μπορει να κρατησει 30+ fps σε αναλυση 1280x1024 ή 1440x900 η 8800 με dx10 path στο crysis? Ελπιζω πως NAI γιατι δεν λεει να εκτεθει ακομα μια φορα η nvidia.

Δημοσ.

Eidi Exoun Gini Kapia Test Me Tin 8800gtx Kai Ta Apotelesmata Tis Sto 3dmarks06 Einai Konta Stous 13800 Pontous!!!!!!!!!

Diladi Oso 2.5 Kartes 7900gtx Mazi Sxedon!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.gamesite.gr/news/PREVIEW_newS.asp?news_data_id=53978&news_category_id=&category_id=90

http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=35195

Eleos Karta Einai Auti I Ergostasio Grafikon!!!!!!!!!

post-44722-129062938641_thumb.jpg

Δημοσ.

An Ola Ayta Einai Alithia Pou Blepete Fantastite Ti Tha Kani Otan Tha Exi 100% Ipostiriksi Logismikou (logika Ta Test Einai Me Beta Drivers)

Pantos Fenete Para Poli Kali Apo Epidosis!!!!!!!

Δημοσ.

Αν είναι όντως real τα αποτελέσματα αυτά ενδέχεται η επόμενη μου κάρτα να είναι Nvidia. Βέβαια μένει να δούμε και τι θα κάνει το R600. Το σίγουρο είναι ότι τώρα ΑΞΙΖΕΙ να περιμένει κάποιος τις νέες κάρτες γραφικών για να κάνει αναβάθμιση

Δημοσ.

Pantos sigoura tha einai gotzila. I karta akougetai oti tha exei mikos 10.5inches(milame gia gts k oxi gtx vevaia...)!! Apo vasimes piges mporo na sas po pos 8800gts se sli me 650w trofodotiko k itan sta oria tou! gia gtx se sli proteinetai 850W+

Episis erxontai polla kaloudia apo apopsi arxitektonikis pou tha allaksoun arketa pragmatakia sta games mas(k stis tsepes mas dystyxos...)!! Pou na deite ti exei na ginei me G80 k ta nea nforce!! Panikooooos!!!!

Δημοσ.
...

Μην κοιτάς το inflated λόγω του τετραπύρηνου CPU score στο 3D Mark06.

Όχι ότι η κάρτα δεν πάει καλά, αλλά εντάξει μην τρελλαινόμαστε με ένα 3D Mark06 Score.

Δημοσ.

paidia, eixa parei 6800gt me to pou eixe vgei, kai meta apo ligo kairo oute ta misa lefta den eixe.

as vgei to 2o revision tou pirina....ego pantos tora pira mia 7900gto kai ola kala :)

episis, o sweeney vgike kai eipe oti to dx10 den einai kana tromero alma...edo kala kala den exoune pusharei to dx9...min mpenete stin loupa pou sas vazoune.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...