ba_eas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Όπως φαίνεται και στο θέμα έχω κάτι αρχεία .ts και θα ήθελα να τα μετατρέψω σε xvid. Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος και αν είναι δυνατόν με τον λιγότερο κόπο? Κάθε βοήθεια-γνώμη δεκτή.
parsifal Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 AutoGordianKnot : http://www.autogk.me.uk/ Πιο εύκολα δε γίνεται νομίζω!
ba_eas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Parsifal ευχαριστώ για την απάντηση....το ζήτημα είναι (και λάθος μου που το παρέλειψα στην αρχή) ότι θέλω να κάνω cut συγκεκριμένες σκηνές απο το .ts και μετά θέλω στο τέλος να το κάνω rip με το Gordian και όχι με το Auto γιατί θέλω συγκεκριμένα στοιχεία στην επεξεργασία....
parsifal Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Ωραία, αφού έχεις το GordianKnot: Start -> Programs -> GordianKnot -> Apps -> DGIndex Ανοίγεις το ts που θέλεις, με τα buttons που έχει κάτω δεξιά και το slider περιορίζεις το κομμάτι που θες να κόψεις, στο μενού Audio επιλέγεις Demux All Tracks και σώζεις ως d2v project. Ανοίγεις το d2v στο GordianKnot και συνεχίζεις από εκεί...
zavlakas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 ...ή μπορεις να το κωδικοποιησεις σε .avi με το AutoGK και να κανεις το editing μετα με το VirtualDub(Mod)...
parsifal Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 ...ή μπορεις να το κωδικοποιησεις σε .avi με το AutoGK και να κανεις το editing μετα με το VirtualDub(Mod)... ...έτσι δε θα έχει έλεγχο μεγέθους όμως, zavlakas! Μόνο στο πολύ περίπου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.