retina Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 re paidia exw agorasei thn karta geforce 6600 kai yparxei provlhma.me to pou thn vazw panw h ouonh kanei koukides kai to systhma psilosernetai.ta video den douleuoyn.any help?exw dokimasei arketous drivers.
retina Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 nai kai ths kartas tous dikous ths..tpt
billpeppas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 re paidia exw agorasei thn karta geforce 6600 kai yparxei provlhma.me to pou thn vazw panw h ouonh kanei koukides kai to systhma psilosernetai.ta video den douleuoyn.any help?exw dokimasei arketous drivers. Αν αυτό που λες κουκίδες είναι αυτό που νομίζω ότι εννοείς, τότε εννοείς artifacts που προκαλούνται από "προβληματικές" ή υπερθερμασμένες μνήμες της κάρτας γραφικών. Μπορείς να τραβήξεις μια photo να δω τι εννοείς ?
retina Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 den emfanizei swsta ta grafika me to pou mpainei to shma twn windows kai xwris na exoun hdh mpei drivers..exw prospathisei kairo na dw ti ftaiei alla den katalavainw..twra thn exw vgalei pali kai to xeirotero exw xassei thn apodeijh. otan de vazeis opoiondhpote nvidia driver to systhma paei pio arga kai ta paixnidia kai ta videos kollane..
stm00192 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Πριν βάλεις αυτή την καρτα ποια καρτα είχες? αμά ήταν ATI ή οτιδήποτε άλλο πριν περασεις την 6600 έκανες uninstall τους παλιους drivers???
O mitsios Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Αν εχει τροφοδοσια ρευματος πανω και δεν την εχεις συνδεσει εχει σαν αποτελεσμα να ειναι πολυ πιο αργη οπουδηποτε,δες αν εχει βυσμα για εξτρα τροφοδοσια και τροφοδοτησε την,τωρα για τις κουκιδες κατι γα υπερθερμανση μου ερχεται στο μυαλο.Μπορει να εχει σχεση και το καλωδιο της οθονης βεβαια.Ψαξε αυτα που σου ειπα και ενημερωσε μας ξανα εδω!
retina Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 ta eixa kanei ayta pou lete..kai tous palious tous drivers apegatesthsa kai thn extra trofodosia evala..tipota.pros to paron exw valei pali thn palia mou(arxaia) kai ola mia xara.krima den thn epaiksa katholou ayth thn karta kai exasa kai apodejh..Pantws eimai periergos.mhpws paizei kati me to motherboard,h to trofodotiko mou genika?exw ena sys 661fx ver.A3.S.o
stm00192 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Αυτο το sis chipset δεν μου άρεσε καθόλου, μαλλον καποιο προβλημα ασυμβατότητας θα υπάρχει! εψαξες μπας και υπάρχει κανενα bios update για την mobo σου??
retina Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 thn eixa dokimasei kai me asus motherboard pali ta idia ekane .epishs thn edwsa kai se filous kai sautous ta idia ekane..
stm00192 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Τοτε τι το ψαχνεις η καρτα είναι προβληματικη βρες την αποδειξη αλλιως αρχισε να κλαις τα χρήματα σου! thn eixa dokimasei kai me asus motherboard pali ta idia ekane .epishs thn edwsa kai se filous kai sautous ta idia ekane.. και αυτά τα λέμε απο την αρχη για να μην παιδευόμαστε όλοι να βρούμε τι συμβαίνει!
Ardov Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Φίλε μου είναι προβληματική η κάρτα, οποιοδήποτε artifact εμφανιστεί κατα τη διάρκεια POST και boot έχει να κάνει με την κάρτα. Επέστρεψέ τη για αντικατάσταση αλλιώς δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Λυπάμαι για αυτό. Ελπίζω να μην επιχείρησες τίποτα overclocking και ιστορίες με το PCI-Express ή AGP voltage και την έκαψες γιατί τότε εκεί μπορεί να οφείλεται. Πολύ σπάνια καίγονται οι κάρτες γραφικών απο μόνες τους.
feanor_gr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Mη το πολυσκεφτεσαι... Επιστροφη γρηγορα.... Παρομοιο με το δικο μου παθημα με την 7900GT που δεν ανεβαζε αναλυση υψηλοτερη απο 800χ600 !!!!!!
Ardov Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Ρε feanor_gr, τι τη γύρισες και εσύ την καρτούλα? Δεν σου έφτανε η 800Χ600? Α, έχουμε γίνει πολύ πλεονέκτες! :mrgreen: Δυστυχώς φίλε μου η κατακλείδα είναι ότι την πάς για επιστροφή ή κρατάς το cooleraki για ανεμιστήρα για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. (καλά έχω ξεφύγει τελείως....τί λέω στον άνθρωπο μες στον πόνο του) 8)
retina Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 eyxaristw re paidia.tha dw ti tha kanw,erxetai kai xeimwnas.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.