bahamut zero Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 4. Ότι το 360 κυκλοφόρησε ένα χρόνο νωρίτερα από το PS3 Βγάζω χολή γιατί οι πιο πάνω 2 χρήστες άρχισαν την επίθεση,ειδικά αυτός ο "έμπειρος",τρομάρα του. η sony δεν ειναι ευχαριστημενη με τις πωλησεις και εισαι εσυ???ελεος!το ps2 ηταν η απολυτη επιτυχια και ολοι περιμεναν το ps3 να τρανταξει την αγορα....ε μην ακουω τωρα οτι πηγαινει και καλα εμπορικα...πηγαινει καλυτερα σε σχεση με το ποσο χαλια τα πηγαινε στην αρχη!οσο για το wii εχει καλα παιχνιδια αλλα οχι τοσα οσα οι αλλες 2 κονσολες...δεν ειναι και για πεταμα
ikaruga24 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 To προβλημα ειναι οτι απο την αρχη το πραγμα φενοταν οτι -μονο- και -αποκλειστικα- ταλαντουχα στουντιο με φαντασια και ελευθερια θα μπορουσαν να αξιοποιησουν τον ιδιαιτερο τροπο ελεγχου του wii. Κατι Konami, Capcom και φυσικα η ιδια η nintendo και οι first party της εδωσαν το "καλο" παραδειγμα. Οι αλλες απλα εβλεπαν τα αποτελεσματα ανημπορες να δημιουργησουν κατι εξισου εντυπωσιακο γι αυτο και απο την αρχη γνωριζαμε οτι τα "καλα" παιχνιδια του Wii θα ειναι μετρημενα στα δαχτυλα. Αυτο ομως πραγματικα ειναι κακο? Αν βγαλουμε το PS2 απο την εξισωση (για προφανης λογους) ολες οι κονσολες ανα τα χρονια εμεναν στην ιστορια μονο για λιγα exclusive παιχνιδια και που παντα οι παιχτες τις θελανε ακριβως γι αυτα τα παιχνιδια. Ετσι και το wii, εχει λιγα αλλα τρομακτικα καλα παιχνιδια οταν αυτα κανουν σωστη χρηση του wii-mote ή εστω ειναι σωστα παιχνιδια χωρις πολλα πολλα. Σημερα καποιος θα παρει ενα Snes, Mega drive, N64, Saturn, PSone, Dreamcast, Gamecube, Xbox μονο για τα καλα exclusive και οχι για τις multiplatform shovelware της εποχης.
Xoxosis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Κριμα για 'σενα γιατι στη πλοιοψηφια του οι χρηστες Wii ειναι 25 και πανω σε αντιθεση με ενα X360 ας πουμε που ειναι πιτα στους 16-18 χρονους. Για το μονο πραγμα που θα πρεπει να ντρεπεσαι ειναι να μιλας για πραγματα που ΔΕΝ ξερεις και που ΔΕΝ εχεις καμια απολυτως ιδεα και συνεχιζεις να λες τα δικα σου χωρις λογο και αιτια. Κοινως εχεις ΛΑΘΟΣ και ακομα δεν το εχεις παρει χαμπαρι. Αν θες να μιλας θα μιλας -μονο- και -αποκλειστικα- για την παρτυ σου. Κοιτα να δεις πως εχει , η πλειοψηφια του target group του wii ειναι μικρα παιδια , εξ και οι τρομερες πωλησεις του , ως γνωστον αποτελουν μεγαλυτερο κομματι απο τους ενηλικες η τους εφηβους gamers , σιγουρα οι περισσοτεροι γονιοι εχουν παρει ενα wii για τα παιδια τους , σε αυτο το group βαλε και τις γυναικες , ειδικοτερα στη αμερικη που το εχουν το 80% .. http://www.gameover.gr/articles/%CE%A4%CE%BF-%CE%B1%CF%83%CE%B8%CE%B5%CE%BD%CE%AD%CF%82-%CF%86%CF%8D%CE%BB%CE%BF-%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CE%B9-Nintendo.10545.html Τετοιο κοινο δεν μπορει να χαρακτηριστει εμπειρο , απλα παει με τις τασεις τις μοδας , οσο για τα παιχνιδια του wii , δεν χρειαζεται και πολυ μυαλο και ενας που δεν εχει δει η ακουσει το ονομα wii ,μια ματια στο site να ριξει βγαζει αμεσως συμεπρασμα για τα παιχνδια του Ελαχιστοι ενηλικες- εφηβοι εχουν wii , οι περισσοτεροι εχουν τις δυο κονσολες , και συμφωνα με τα στοιχεια πωλησεων αναλωνται κυριως σε εμπορικα multiplatform ποδοσφαιρακια και fps κλπ
Bourdoulas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Άμα το παιχνίδι δεν έχει βία, δεν σε κάνει να νιώθεις άντρας ρε αδελφέ, τι να λέμε; ... ... ... ... Δε ντρέπεστε μικρά παιδιά! Xoxosis, δηλαδή το μεγαλύτερο μέρος των πωλήσεων των x360/ps3 είναι... έμπειροι; Χμ, ενδιαφέρουσα άποψη αν σκεφτείς ότι και η κουτσή Μαρία έχει playstation...
NickTG Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Βγάζω χολή γιατί οι πιο πάνω 2 χρήστες άρχισαν την επίθεση,ειδικά αυτός ο "έμπειρος",τρομάρα του. Τα πιστεύεις αυτά που γράφεις;;;
Xoxosis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Άμα το παιχνίδι δεν έχει βία, δεν σε κάνει να νιώθεις άντρας ρε αδελφέ, τι να λέμε; ... ... ... ... Δε ντρέπεστε μικρά παιδιά! Xoxosis, δηλαδή το μεγαλύτερο μέρος των πωλήσεων των x360/ps3 είναι... έμπειροι; Χμ, ενδιαφέρουσα άποψη αν σκεφτείς ότι και η κουτσή Μαρία έχει playstation... Απο τις γκομενες και τα μικρα παιδια σιγουρα , και απο τα fifa , call of duty κλπ που παιζουν online ειναι θεση να εκτιμησουνε καλυτερα την εμπειρια που προσφερουν τετοιου ειδους παιχνιδια , σε σχεση με τον αλλο που χοροπηδαει διπλα απο την οθονη του , χωρις να κανει κατι αλλο Τι θελουν να μας πουνε οτι τα wii sports ειναι καλυτερα απο τα fifa και ολα τα γνωστα exclusives επειδη πουλανε παραπανω?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Ντρέπομαι που υπάρχουν ακόμη άτομα άνω των 18 που υποστηρίζουν το Wii και τα παιχνίδια του... ένας μεγαλύτερος σε ηλικία θα έλεγε "ντρέπομαι που υπάρχουν άτομα άνω των 18 που παίζουν παιχνίδια"
gherudos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 ένας μεγαλύτερος σε ηλικία θα έλεγε "ντρέπομαι που υπάρχουν άτομα άνω των 18 που παίζουν παιχνίδια" Εγώ δεν ντρέπομαι πάντως,δηλώνω ένοχος,Gamer γεννήθηκα Gamer θα πεθάνω!!!Με φαντάζομαι παππού στα 95 μου χρόνια να παίζω Resident Evil 175 και να φεύγω από καρδιακό αφού τα ζόμπυ βγήκαν από την Super Duper HD TV 4D μου και έκλασα μέντες. ακομα περιμενω σοβαρο επιχειρημα και εξηγηση για το τι ειναι 1:1 κινηση σε motion sensing controll. Αγαπητέ ikaruga24 το 1:1 motion sensing είναι κάτι που έχουμε εμείς από την αρχή που αγοράσαμε το PS3 και αν θέλουμε να αγοράσουμε 2ο χειριστήριο δεν μας κοστίζει ο κούκος αηδόνι: http://www.skroutz.gr/products/show/2221338 <-39.90Ε http://www.skroutz.gr/products/show/2512052 <-19.90Ε http://www.worldgames.gr/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1137&vmcchk=1&Itemid=66 19.90Ε σύνολο ~80Ε πληρώνεις 80Ε για ένα χειριστήριο,αυτό κι αν είναι κλεψιά!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Εγώ δεν ντρέπομαι πάντως,δηλώνω ένοχος,Gamer γεννήθηκα Gamer θα πεθάνω!!!Με φαντάζομαι παππού στα 95 μου χρόνια να παίζω Resident Evil 175 και να φεύγω από καρδιακό αφού τα ζόμπυ βγήκαν από την Super Duper HD TV 4D μου και έκλασα μέντες. αφού δεν ντρέπεσαι εσύ λοιπόν γιατί να ντρέπονται οι άλλοι με το wii, επειδή έτυχε να σου αρέσει το Playstation και τα games του?
gherudos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Γιατί εγώ δεν παίζω με τα πόκεμον και χαίρομαι γι αυτό,φαντάζεσαι να δείς τον 26χρονο υιό σου να παίζει πόκεμον;Τι θα κάνεις;Δεν θα φρικάρεις; Όλα τα παιχνίδια του Wii είναι για μικρά παιδιά κατά 99%,όλα βγαίνουν με το κιλό,είναι πορδές που προσπαθούν να κάνουν αρπαχτές,πως δεν το βλέπουν μερικοί και υποστηρίζουν το αντίθετο;
NickTG Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 αφού δεν ντρέπεσαι εσύ λοιπόν γιατί να ντρέπονται οι άλλοι με το wii, επειδή έτυχε να σου αρέσει το Playstation και τα games του? Έτσι είναι αυτά. Ότι δε μας αρέσει είναι πορδή και μπούρδα. Ακόμα και αν δεν ξέρουμε καν σε ποιο είδος ανήκει κάτι και έχουμε ασχληθεί με αυτό 10 λεπτά(από τα οποία τα 5 μάλλον ήταν το εισαγωγικό βίντεο) παραμένει πορδή και μπούρδα. Κάποιοι μάλλον νιώθουν καλύτερα για τις επιλογές τους όταν μειώνουν τις επιλογές των άλλων. ---------- Προσθήκη στις 02:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:29 ---------- Γιατί εγώ δεν παίζω με τα πόκεμον και χαίρομαι γι αυτό,φαντάζεσαι να δείς τον 26χρονο υιό σου να παίζει πόκεμον;Τι θα κάνεις;Δεν θα φρικάρεις; Έχεις κάτι με τα Pokemon; Δεν μπορούσες να τα πιάσεις όλα και σου έχει μείνει τραύμα;
Litost Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Γιατί εγώ δεν παίζω με τα πόκεμον και χαίρομαι γι αυτό,φαντάζεσαι να δείς τον 26χρονο υιό σου να παίζει πόκεμον;Τι θα κάνεις;Δεν θα φρικάρεις;Όλα τα παιχνίδια του Wii είναι για μικρά παιδιά κατά 99%,όλα βγαίνουν με το κιλό,είναι πορδές που προσπαθούν να κάνουν αρπαχτές,πως δεν το βλέπουν μερικοί και υποστηρίζουν το αντίθετο; Εγώ είμαι 38 και παίζω κάρτες ποκεμον με τα παιδιά μου και περνάω τζάμι, συγγνώμη που δεν παίζω resident evil μαζί τους, λες να τα κάνω φλώρους ? Και επειδή είμαι στον χώρο από την εποχή του atari 2600, και έχω περάσει σχεδόν από όλες τις κονσόλες, κορυφαία παιχνίδια έχω δει σε όλες. Ξεκολλάτε λοιπόν...
Daemonos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Εγώ είμαι 38 και παίζω κάρτες ποκεμον με τα παιδιά μου και περνάω τζάμι, συγγνώμη που δεν παίζω resident evil μαζί τους, λες να τα κάνω φλώρους ? Και επειδή είμαι στον χώρο από την εποχή του atari 2600, και έχω περάσει σχεδόν από όλες τις κονσόλες, κορυφαία παιχνίδια έχω δει σε όλες. Ξεκολλάτε λοιπόν... +1000......
Tilemaxx Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Πάντως το Wii εκτός απο καμιά δεκαριά εξαιρετικούς 1st party τίτλους δεν έχει περισσότερους ποιοτικούς τίτλους απο το 360/PS3.
ikaruga24 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Πάντως το Wii εκτός απο καμιά δεκαριά εξαιρετικούς 1st party τίτλους δεν έχει περισσότερους ποιοτικούς τίτλους απο το 360/PS3. Αυτο ειναι στανταρ, κανενας δεν το αμφισβητει αυτο. Το θεμα ειναι αν αυτοι οι 10 τιτλοι εχουν για καποιον μεγαλυτερο βαρος απο αλλα παιχνιδια οπουδηποτε αλλου και μπορω να πω με σιγουρια οτι ευχαριστηθηκα Zelda, Mario και Metroid πολυ περισσοτερο απο οτιδηποτε στο PC μου τα τελευταια 2 χρονια. ---------- Προσθήκη στις 11:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:38 ---------- [/color] Αγαπητέ ikaruga24 το 1:1 motion sensing είναι κάτι που έχουμε εμείς από την αρχή που αγοράσαμε το PS3 και αν θέλουμε να αγοράσουμε 2ο χειριστήριο δεν μας κοστίζει ο κούκος αηδόνι: http://www.skroutz.gr/products/show/2221338 <-39.90Ε http://www.skroutz.gr/products/show/2512052 <-19.90Ε http://www.worldgames.gr/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1137&vmcchk=1&Itemid=66 19.90Ε σύνολο ~80Ε πληρώνεις 80Ε για ένα χειριστήριο,αυτό κι αν είναι κλεψιά! ΔΕ μου απαντας!!! 1:1 motion sensing ΔΕΝ ειναι η μπαρουφα που λες εδω. Μαθε ΤΙ ειναι 1:1 κινηση, ΜΑΘΕ τα ειδη των παιχνιδιων που παιζεις και μετα ελα να μας πεις τα δικα σου. Οσο τα περι ποκεμον κτλ, μια χαρα τα παιζω και εγω και πολυ αλλοι 30+ σαν εμενα. Εσυ απο την αλλη που θες μαλλον να αποδιξεις ποσο "αντρας" εισαι μεσω του τι παιζεις εεεεεε κατσε και παιξε και τα soldier of fortune σου και οτιδηποτε αλλο εχει στρατιοτακια και τερατακια και δεν ξερω και γω τι αλλο. Αν νομιζεις οτι "καλυπτεις" καποια κενα με το να προσπαθεις να φανεις "σοβαρος" και "μεγαλος" παιζοντας -και καλα- σοβαρα παιχνιδια εγω θα σου πω ενα πραγμα. "Της μικρης τσουτσους της φταινε....."
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.