gherudos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Ikaruga 26 χρονών είμαι,σου είχα απαντήσει για όλα χθές το βράδυ αλλά έπεσε το insomnia και έχασα το post μου,επειδή είχα γράψει πολλά βαρέθηκα να τα ξαναγράψω,και ναι το metroid του GC/Wii είναι fps ρώτα και κανέναν άλλο Wii fanboy γιατί μάλλον δεν ξέρεις τι σημαίνει fps.Επίσης έχω όλα τα Zelda και τις συλλεκτικές εκδόσεις που ανέφερα την χρυσή κασέτα του NES και το συλλεκτικό Wind Waker που είχε και 2ο δισκάκι με το Ocarina Of Time Master Quest+Οδηγό στρατηγικής στα Ελληνικά.Δεν θα κάτσω να ξαναγράψω όλα τα χθεσινά απλά γιατί βαριέμαι,κάτσε εσύ και παίζε τις πορδές σου και άσε μας εμάς να απολαμβάνουμε πραγματικά παιχνίδια σε πραγματικές κονσόλες νέας γενιάς. ΥΓ. Δεν θα σου ξανα απαντήσω όχι επειδή μου τελείωσαν τα επιχειρήματα απλά είναι η γνώμη μου και δεν πρόκειται να αλλάξει όσο κι αν προσπαθείς.Το Wii κατά την προσωπική μου άποψη είναι πορδή τελεία και παύλα!
NickTG Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 και ναι το metroid του GC/Wii είναι fps ρώτα και κανέναν άλλο Wii fanboy γιατί μάλλον δεν ξέρεις τι σημαίνει fps. Αντί να το ψάξεις λίγο και να δεις το λάθος σου συνεχίζεις να λες τα ίδια. Τα Metroid Prime είναι First Person Action Adventure και όχι First Person Shooter.
gherudos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Ρε συ πες το first person adventure,first person shooter,firts person μπούρδα η ίδια πορδή παραμένει,απλά δεν συγκρίνεται με τα κλασικά metroid games.
NickTG Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Ρε συ πες το first person adventure,first person shooter,firts person μπούρδα η ίδια πορδή παραμένει,απλά δεν συγκρίνεται με τα κλασικά metroid games. Είναι φανερό ότι δεν έχει παίξει ποτέ κάποιο παιχνίδι της σειράς, δεν ξέρεις καν σε ποιο είδος ανήκουν(φυσικά και δεν έχουν σχέση με FPS) και συνεχίζεις να εκτίθεσαι με αυτά που λες. Τα παιχνίδια αυτά μεταφέρουν άψογα στις 3 διαστάσεις την εμπειρία που σου έδιναν τα 2D Metroid. Μπορείς εύκολα να το διαπιστώσεις απλά παίζοντας κάποιο παιχνίδι της σειράς. Οποιοδήποτε από τα 3. Ή απλά διαβάζοντας ένα από τα πολλά reviews.
ikaruga24 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Ikaruga 26 χρονών είμαι,σου είχα απαντήσει για όλα χθές το βράδυ αλλά έπεσε το insomnia και έχασα το post μου,επειδή είχα γράψει πολλά βαρέθηκα να τα ξαναγράψω,και ναι το metroid του GC/Wii είναι fps ρώτα και κανέναν άλλο Wii fanboy γιατί μάλλον δεν ξέρεις τι σημαίνει fps.Επίσης έχω όλα τα Zelda και τις συλλεκτικές εκδόσεις που ανέφερα την χρυσή κασέτα του NES και το συλλεκτικό Wind Waker που είχε και 2ο δισκάκι με το Ocarina Of Time Master Quest+Οδηγό στρατηγικής στα Ελληνικά.Δεν θα κάτσω να ξαναγράψω όλα τα χθεσινά απλά γιατί βαριέμαι,κάτσε εσύ και παίζε τις πορδές σου και άσε μας εμάς να απολαμβάνουμε πραγματικά παιχνίδια σε πραγματικές κονσόλες νέας γενιάς. Ειναι απολυτα φανερο οτι ΔΕΝ εισαι gamer. ΔΕΝ ξερεις ουτε καν να ξεχωριζεις τα ειδη των παιχνιδιων ποσο μαλλον να μπορεις να ξεχωριζεις και τι παιζεις. Οτι και να σου δωσω εσενα που να εχει μεσα λιγο αιματακι και καμια αγριοφατσα αυτοματα παει στα "best of all time" για εσενα. Οσο για το "άσε μας εμάς να απολαμβάνουμε πραγματικά παιχνίδια σε πραγματικές κονσόλες νέας γενιάς" εδω θα μου επιτρεψεις να γελασω ειδικα αν σκεφτεις οτι μιλας και σε εναν κατ' εξοχην PC gamer (και μιλαω για ως προς το σχολιο για "νεα γενια"). ΥΓ. Δεν θα σου ξανα απαντήσω όχι επειδή μου τελείωσαν τα επιχειρήματα απλά είναι η γνώμη μου και δεν πρόκειται να αλλάξει όσο κι αν προσπαθείς.Το Wii κατά την προσωπική μου άποψη είναι πορδή τελεία και παύλα! Πρωτον δεν ειχες ποτε σοβαρα επιχειρηματα για να αντικρουσεις μιας και εχεις αποδιξει οτι "δεν το κατεχεις" το αθλημα ρε παιδι που πως να το κανουμε. Δευτερον, γουστο σου και καπελο σου αν θεωρεις οτι κατι ειναι μπουρδα ή οχι αλλα ειναι γελοιο να προσπαθεις να το πασαρεις και σαν -πραγματικοτητα- ειδικα μετα το "άσε μας εμάς να απολαμβάνουμε πραγματικά παιχνίδια σε πραγματικές κονσόλες νέας γενιάς".
gherudos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Ikaruga πάνε τάισε τον Pikachu ή βάλε τα πόκεμόν σου να παλέψουν με τον Μάριο και τα αδέρφια του ξαδέρφια του,όταν μεγαλώσεις και σοβαρευτείς και πάρεις μια σοβαρή κονσόλα έλα να μιλήσουμε,προς το παρόν τρώς ένα Χ.Όσο για τα metroid έπαιξα το καθένα στο gamecube 10 λεπτά,δεν θα μπορούσα να διαθέσω παραπάνω για μια τέτοια μπούρδα.
NickTG Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Τα επιχειρήματά σου σταματάνε στο μπούρδα και στο πορδή. Εγώ στη θέση σου θα ντρεπόμουν.
ikaruga24 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Ikaruga πάνε τάισε τον Pikachu ή βάλε τα πόκεμόν σου να παλέψουν με τον Μάριο και τα αδέρφια του ξαδέρφια του,όταν μεγαλώσεις και σοβαρευτείς και πάρεις μια σοβαρή κονσόλα έλα να μιλήσουμε,προς το παρόν τρώς ένα Χ.Όσο για τα metroid έπαιξα το καθένα στο gamecube 10 λεπτά,δεν θα μπορούσα να διαθέσω παραπάνω για μια τέτοια μπούρδα. Oπως ειπα, οταν αποκτησεις καμια 10αρια χρονια ακομα σοβαρης εμπειριας gaming, ελα να ξανασυζητησουμε. Μεχρι τοτε εγω θα απολαμβανω τα παιχνιδια μου στο PC, PS3, Wii, DS, PS2 κτλ ετσι οπως εκανα παντα και θα αφησω τα παιδιαστικα σχολια και "σοβαρα και αδιασειστα" επιχειρηματα οπως τα δικα σου στην ακρη.
gherudos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Ντρέπομαι που υπάρχουν ακόμη άτομα άνω των 18 που υποστηρίζουν το Wii και τα παιχνίδια του...
ikaruga24 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Ντρέπομαι που υπάρχουν ακόμη άτομα άνω των 18 που υποστηρίζουν το Wii και τα παιχνίδια του... Κριμα για 'σενα γιατι στη πλοιοψηφια του οι χρηστες Wii ειναι 25 και πανω σε αντιθεση με ενα X360 ας πουμε που ειναι πιτα στους 16-18 χρονους. Για το μονο πραγμα που θα πρεπει να ντρεπεσαι ειναι να μιλας για πραγματα που ΔΕΝ ξερεις και που ΔΕΝ εχεις καμια απολυτως ιδεα και συνεχιζεις να λες τα δικα σου χωρις λογο και αιτια. Κοινως εχεις ΛΑΘΟΣ και ακομα δεν το εχεις παρει χαμπαρι. Αν θες να μιλας θα μιλας -μονο- και -αποκλειστικα- για την παρτυ σου.
NickTG Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Ντρέπομαι που υπάρχουν ακόμη άτομα άνω των 18 που υποστηρίζουν το Wii και τα παιχνίδια του... Μάθε πρώτα τα genres των παιχνιδιών που αναφέρεις και μετά σε πιάνουν και οι ντροπές.
panther_512 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Ντρέπομαι που υπάρχουν ακόμη άτομα άνω των 18 που υποστηρίζουν το Wii και τα παιχνίδια του... Ρε φίλε, βγάζεις πάρα πολύ χολή. Κούλαρε λίγο. Έχει καιρό τώρα που τα σχόλιά σου αλλά και τα επειχηρήματά σου για το Wii και τη Nintendo γενικότερα έχουν πάρει τη κατρακύλα. Σε λίγο θα αρχίσω να πιστεύω ότι κάνα 15-χρονο σου χάκεψε το λογαριασμό.....
kallair Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 πλάκα στην πλάκα ρε γερούνδε τι σε έπιασε κ σεληνιάστηκες έτσι; ούτε ο πετράν δεν ήταν τόσο θανατισμένος με το 360 τοοοοτε! πάντως προσωπικά πιστεύω ότι σε αυτή την γενιά έχουμε ισοπαλία. και εξηγούμαι. το wii δεν μπορεί να μπει στην ίδια κατηγορία με 360 και ps3. καλώς ή κακώς αποτελεί εναλλακτικό τρόπο παιχνιδιού κσι όλοι τρέξαν να το αγοράσουν για αυτη την διαφορετικότητα του αλλά και την πολύ χαμηλή τιμή του. η πλειονότητα των gamers που είχαν την δυνατότητα να πάρουν και μία απ τις άλλες 2 κονσόλες, είμαι σίγουρος ότι το έκανε. τώρα πάμε και στο 360 vs PS3. Τα νούμερα είναι πάααρα πολύ κοντά. αν αναλογιστούμε πάντως ότι 1.το ps3 δεν έχει σπάσει ακόμη σε αντίθεση με το 360, 2. ότι το ps3 σαν τιμή βάσης ήταν πιο ακριβό από το 360 ανέκαθεν και 3. ότι λόγω "μπανιων" και υψηλού fault rate πολλοί πήραν και 2η κ 3η κονσόλα 360, το ps3 τα πήγε πάρα πολύ καλά για τα παραπάνω δεδομένα.
gherudos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 4. Ότι το 360 κυκλοφόρησε ένα χρόνο νωρίτερα από το PS3 Βγάζω χολή γιατί οι πιο πάνω 2 χρήστες άρχισαν την επίθεση,ειδικά αυτός ο "έμπειρος",τρομάρα του.
ikaruga24 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Όπως το είπες,πορδές παίζετε στο Wii,πάρε ένα PS3/360 να παίξεις ένα πραγματικό παιχνίδι. Οντως εμεις το ξεκινησαμε.... Edit: ακομα περιμενω σοβαρο επιχειρημα και εξηγηση για το τι ειναι 1:1 κινηση σε motion sensing controll.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.