The Dean Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Πάντως, ότι και να λέμε εδώ, το Wii εμπορικά είναι μια επιτυχία, το Xbox 360 ξεχωρίζει σε θέματα online και software, ενώ το PS3 έχει τη μεγαλύτερη υπολογιστική δύναμη που τώρα ξεκινά και δείχνει τι μπορεί να κάνει. Πάντως, διαβάζοντας για το ρόλο των games στην τεχνολογία στο θέμα του Authority για τη CES, είναι φανερό ότι η επόμενη γενιά θα είναι πολύ διαφορετική. Ρίξτε μια ματιά, λέει ενδιαφέροντα πράγματα. Το θέμα είναι ποια εταιρία θα ακολουθήσει/οδηγήσει καλύτερα τις εξελίξεις, από εδώ και πέρα φυσικά.
chill Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Το Wii μαζί με το DS είναι ότι καλύτερο θα μπορούσε να υπάρξει στον video gaming κόσμο σε αυτή τη γενιά κονσολών. Αν δεν υπήρχε το Wii, ακόμα θα συζητούσαμε για κονσόλες που προσπαθούν να μοιάσουν στο PC, συναγωνιζόμενες μεταξύ τους μόνο στην υποδύναμή και τα γραφικά τους. Αν sony και ms, καταφύγουν σε........wiiλακίες πρέπει να αναζητήσω νέο hobby στα σίγουρα
ikaruga24 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Αν sony και ms, καταφύγουν σε........wiiλακίες πρέπει να αναζητήσω νέο hobby στα σίγουρα Δεν θα χρειαστει. Μετα θα μπεις και εσυ στο δικο μας club των retro gamers και τοτε μονο θα καταλαβεις γιατι λεμε (εμεις οι retro) οτι τα νεα παιχνιδια ειναι απλα μια "πορδη" σε σχεση με τα παλιοτερα. Οχι ολα φυσικα μιας και υπαρχουν παιχνιδια που πραγματικα σπανε το φραγμα της "ελαφροπαραγωγης" αλλα σε γενικες γραμμες τα περισσοτερα ειναι υποδεεστερα των παλιων παιχνιδιων.
gherudos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Όπως το είπες,πορδές παίζετε στο Wii,πάρε ένα PS3/360 να παίξεις ένα πραγματικό παιχνίδι.
ikaruga24 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Exω χορτασει, δεν χρειαζομαι πλεον και για εμενα τα καινουργια παιχνιδια ειναι στην πλοιοψηφια τους "φλωρικα" ετσι και αλλιως. Το "φλωρικα" οχι μονο ως προς τις ιστοριες τους αλλα και ως προς την δημιουργια του κοσμου τους αλλα και φυσικα ως προς τον "skilled" τροπο παιξιματος. Τα "συγχρονα" παιχνιδια που πετυχαινουν τα ιδια αποτελεσματα με τα "παλια" του εκαστοτε ειδους ειναι μετρημενα στα δαχτυλα αλλα αυτα που το καταφερνουν θα τιμηθουν και αυτα σε βαθος χρονου. Edit: Aκομα περιμενω αδιασειστα επιχειρηματα για την προηγουμενα κοτσανα που πεταξες ετσι ωστε και εμεις οι "ασχετοι" να μαθουμε.
panther_512 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Παιδιά, ειρήνη ημήν. Δεν είναι ανάγκη να προβούμε σε αυτό το τοπικ τουλάχιστον, σε μιά ακόμα διαμάχη για το τί εστί καλό/άσχημο/ώριμο/ανώριμο/επικό/παιδικό/ παιχνίδι και για το ποιό σύστημα έχει καλά/άσχημα/ώριμα/ανώριμα/επικά/παιδικά παιχνίδια. Ο καθένας με τα γούστα του. Το παρών τόπκ είναι μιά "χρονοκάψουλα", όπου κατατέθηκαν οι απόψεις μας 3 χρόνια πρίν και τώρα τις ξέθαψα, ακριβώς για να δείτε πόσο σίγουροι είμασταν για τις απόψεις μας τότε και πόσο μα πόσο έξω (ή μέσα) πέσαμε. Συνεπώς, καλό θα ήταν να προσπαθήσουμε η συζήτηση να παραμείνει εντός του θέματος, αν και το τόπικ αυτό έχει επιτελέσει πλέον το σκοπό του.
gherudos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Exω χορτασει, δεν χρειαζομαι πλεον και για εμενα τα καινουργια παιχνιδια ειναι στην πλοιοψηφια τους "φλωρικα" ετσι και αλλιως. Το "φλωρικα" οχι μονο ως προς τις ιστοριες τους αλλα και ως προς την δημιουργια του κοσμου τους αλλα και φυσικα ως προς τον "skilled" τροπο παιξιματος. Τα "συγχρονα" παιχνιδια που πετυχαινουν τα ιδια αποτελεσματα με τα "παλια" του εκαστοτε ειδους ειναι μετρημενα στα δαχτυλα αλλα αυτα που το καταφερνουν θα τιμηθουν και αυτα σε βαθος χρονου. Edit: Aκομα περιμενω αδιασειστα επιχειρηματα για την προηγουμενα κοτσανα που πεταξες ετσι ωστε και εμεις οι "ασχετοι" να μαθουμε. Για πες μας ποιό από τα παρακάτω είναι φλώρικα: Είμαι σίγουρος ότι μπορείς να τα ξεχωρίσεις ^^ όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια...
ikaruga24 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Αυτα ειναι τα σοβαρα σου επιχειρηματα? Αυτα επισης τα "σοβαρα" επιχειρηματα εχουν καμια σχεση ως προς το θεμα με την 1:1 κινηση που λεγαμε απο πριν? Οταν αποκτησεις καμια 10αρια χρονια εμπειριας στο gaming ελα ξανα να το συζητησουμε, ως τοτε παιρνε "experience" γιατι εισαι σε πολυ μικρο (gaming) "level" ακομα.
NickTG Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Όπως το είπες,πορδές παίζετε στο Wii,πάρε ένα PS3/360 να παίξεις ένα πραγματικό παιχνίδι. Έχεις Wii; Ποια παιχνίδια του έχεις παίξει; Υποθέτω κρίνεις τα παιχνίδια από τα γραφικά και τα λίτρα αίματος που πετάγονται σε κάθε χτύπημα;
gherudos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Ikaruga 23 χρόνια παίζω παιχνίδια,φυσικά και είχα Wii και το έδιωξα πρόσφατα,είχα βαρεθεί πλέον,όχι άλλο κάρβουνο.Τα μοναδικά μου επιχειρήματα είναι τα παιχνίδια,το Wii έχει πορδές,το PS3 και το 360 έχουν πραγματικά παιχνίδια που ανταποκρίνονται στις gaming ανάγκες μου.Ακόμη και τώρα το PS2 έχει πολύ καλύτερα παιχνίδια από το Wii που είναι όλα ξεπέτες και με το κιλό.Ποτέ δεν θα δείτε ICO και Shadow of the Colossus,Final Fantasy X,Ghosthunter,Forbidden Siren και Gran Turismo,όλα αυτά είναι παιχνίδια του 2000-2003 κι έχουν καλύτερα γραφικά από τα παιχνίδια του Wii αλλά ας μην εστιάσουμε μόνο στα γραφικά αλλά και στην ποιότητα γιατί τα παραπάνω παιχνίδια τα λές διαμάντια,στο Wii δεν υπάρχει παιχνίδι που μπορείς να το αποκαλέσεις διαμάντι.
NickTG Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δηλαδή τα: The Legend of Zelda: Twilight Princess SSB Brawl Mario Galaxy Metroid 3 Fire Emblem Mad World Muramasa Super Paper Mario New Super Mario Bros. Little King's Story Rune Factory: Frontier The Sky Crawlers: Innocent Aces No More Heroes είναι πορδές;;; Το PS2 σαν σύνολο έχει πολύ καλύτερα παιχνίδια και από το 360 και από το PS3.
gherudos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 The Legend of Zelda: Twilight Princess<-πορδή,το πιό άθλιο Zelda game(είμαι φανατικός της σειράς τα έχω όλα γνήσια και μάλιστα συλλεκτικές εκδόσεις,κρίμα τα 60Ε γι αυτό το άθλιο port). SSB Brawl<-H πορδή της χρονιάς Mario Galaxy<-το μόνο παιχνίδι που έπαιξα ευχάριστα Metroid 3<-δεν ήμουν ποτέ λάτρης των fps Fire Emblem<-άθλιο σύστημα μάχης Mad World<-ελεεινό παιχνίδι,ελεεινές πωλήσεις. Muramasa<-αν και δεν το έπαιξα φαίνεται ωραίο,θα βγεί και στο PSN/XBLA Super Paper Mario<-επειικώς άθλιο και βαρετό New Super Mario Bros.<-πάμε του χρόνου και για New New Super Mario Bros. Little King's Story<-αυτό τώρα γιατί το ανέφερες; Rune Factory: Frontier<-πφφφ The Sky Crawlers: Innocent Aces<-δεν το έχω ακούσει καν No More Heroes<-Ξεκίνησε για σοβαρό αλλά πόσο σοβαρό είναι να βλέπεις νομίσματα να βγαίνουν όταν χτυπάς τους εχθρούς;Άσε που θα βγεί και στο PS3 πολύ σύντομα και μάλιστα σε HD.
NickTG Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 SSB Brawl<-H πορδή της χρονιάς Metroid 3<-δεν ήμουν ποτέ λάτρης των fps Να ήταν και FPS καλά θα ήταν. Μετά από αυτά τα 2 δεν μπορώ να διαβάσω τα υπόλοιπα λυπάμαι. Οι μόνες συλλεκτικές εκδόσεις Zelda που έχουν βγει είναι οι παρακάτω: http://en.wikipedia.org/wiki/The_Legend_of_Zelda:_Collector%27s_Edition Wind Waker+ Bonus Disc
Str Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 ok, το μαρκετινγκ μετά από ολα τα αλλα προτυπα που δημιουργησε, αρχισε να χτιζει και το προφιλ του "gamerrr" (με 3 r)... nice going...
ikaruga24 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 The Legend of Zelda: Twilight Princess<-πορδή,το πιό άθλιο Zelda game(είμαι φανατικός της σειράς τα έχω όλα γνήσια και μάλιστα συλλεκτικές εκδόσεις,κρίμα τα 60Ε γι αυτό το άθλιο port). Το Twilight princess μπορει να ειναι το "χειροτερο" zelda ever αλλα δεν σημαινει οτι δεν ειναι κεφαλι και ωμους ψηλοτερο απο οτιδηποτε αλλο υπαρχει στην αγορα. Επισης χλωμο το κοβω να εχεις ολα τα zelda σε συλεκτικες εκδοσεις κιολας. SSB Brawl<-H πορδή της χρονιάς Εγω θα βγω και θα πω οτι ειναι μετα το Mario Galaxy το καλυτερο παιχνιδι του Wii. Mario Galaxy<-το μόνο παιχνίδι που έπαιξα ευχάριστα Αυτο ελειπε. Metroid 3<-δεν ήμουν ποτέ λάτρης των fps 23 χρονια "gamer" kαι ακομα δεν εμαθες οτι το metroid δεν ηταν ποτε FPS? Πως να σε παρω σοβαρα εγω τωρα? Και επειδη εσενα δεν σου αρεσει κατι αυτοματος το κανει "πορδη"? Fire Emblem<-άθλιο σύστημα μάχης FAIL, το συστημα μαχης του Fire Emblem εχει αντιγραφει απο σχεδον ολα τα strategy RPG μεχρι και σημερα. Και για ποιο συστημα μαχης μιλας? Για κανε μια εξηγηση "πως" ειναι το συστημα μαχης δηλαδη που ειναι και αθλιο κιολας? Mad World<-ελεεινό παιχνίδι,ελεεινές πωλήσεις. Αν ειναι να βαζουμε οτι μας γουσταρει στο πλαισιο των συγκρισεων τοτε να πω οτι το X360 + PS3 πωλησεις ΔΕΝ φτανουν καν τις πωλησεις του Wii? Μην βαζεις για συγκριση ανισοπεδα πραγματα. Muramasa<-αν και δεν το έπαιξα φαίνεται ωραίο,θα βγεί και στο PSN/XBLA Οπου και οταν γινει κατι τετοιο αυτοματα θα γινει σουπερ παιχνιδι σωστα? Super Paper Mario<-επειικώς άθλιο και βαρετό Επειικώς κιολας? New Super Mario Bros.<-πάμε του χρόνου και για New New Super Mario Bros.επειικώς Καλα το ασχετο του ασχετου. Να αρχισουμε να βριζουμε τωρα οποιοδηποτε παιχνιδι εχει συνεχειες απο δω και περα. Μιλαμε εγραψες σοβαροτατο επιχειρημα τωρα. Little King's Story<-αυτό τώρα γιατί το ανέφερες; Γιατι ισως ειναι τοπ σκορερ παιχνιδι? Rune Factory: Frontier<-πφφφ ......... The Sky Crawlers: Innocent Aces<-δεν το έχω ακούσει καν Aυτο δεν ειναι δικο μας προβλημα ξερεις αν και το ειδος του δεν ειναι και το ποιο διαδεδομενο. No More Heroes<-Ξεκίνησε για σοβαρό αλλά πόσο σοβαρό είναι να βλέπεις νομίσματα να βγαίνουν όταν χτυπάς τους εχθρούς;Άσε που θα βγεί και στο PS3 πολύ σύντομα και μάλιστα σε HD. Δεν εχεις παιξει τοτε προηγουμενως παιχνιδι του Suda 51. Το οτι δεν ειναι του στυλ σου δεν σημαινει οτι το παιχνιδι ειναι "πορδη". Να φανταστω οταν θα βγει σε PS3/ X360 το παιχνιδι αυτοματα θα αποκτησει high society status σωστα? Ως gamer 23 χρονων (αφου το λες και εσυ) να πω οτι οι εμπειρια σου ειναι εξαιρετικα περιορισμενη. Περιορισμενη στα ιδια επιπεδα με τον κολλητο μου που παιζει αποκλειστικα και μονο ρεαλιστικα strategy παιχνιδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.