sattack Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Ωπ! πολυ ωραιο αυτο. Πολυ μου αρεσε που διαβαζα τι πιστευαν μερικοι 3 χρονια πριν. Και βεβαια ενα μπραβο στον panther που επεσε 100% μεσα σε ολες τις εκτιμησεις του. Οχι μονο στη σειρα, αλλα και στο πως και το γιατι. Δε λες και κανενα προγνωστικο για το στοιχημα? ΥΓ ναι, panther, οπως σου λεει ο gherudos σοβαρεψου και παρε μια κονσολα πραγματικα νεας γενιας με vga GeForce 7800 να δεις το φως.
panther_512 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Ευχαριστώ sattack αν και δεν είμαι ο μόνο που έπεσε 100% μέσα. Από κεί και πέρα, οι next-gen βλέψεις μου είναι προς: - Hyper-super-duper PC - DS XL αμέσως μόλις κυκλοφορήσει! Οι οθόνες του είναι άπαιχτες! Φορητή-τούβλο FTW! Αρκετά από αυτά που ήθελα να παίξω από XBOX360/PS3, τα έχω παίξει ή παίζω στον υπολογιστή που έχω για media center.
Alchemist` Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Ευχαριστώ sattack αν και δεν είμαι ο μόνο που έπεσε 100% μέσα. Από κεί και πέρα, οι next-gen βλέψεις μου είναι προς: - Hyper-super-duper PC - DS XL αμέσως μόλις κυκλοφορήσει! Οι οθόνες του είναι άπαιχτες! Φορητή-τούβλο FTW! Αρκετά από αυτά που ήθελα να παίξω από XBOX360/PS3, τα έχω παίξει ή παίζω στον υπολογιστή που έχω για media center. Πραγματικά συγχαρητήρια φίλε Panther... έχει πλάκα να δει κανείς το πρώτου σου ποστ, που προβλέπει τα πάντα στο ακέραιο, και ακόμη πιο πλάκα να διαβάσει κανείς το 2ο ποστ, που πέφτει 100% έξω...
vassilis_pap Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Εντυπωσιακές οι προβλέψεις του πάνθηρα, του Braveheart και των άλλων παιδιών. Επειδή τη περίοδο εκείνη τη θυμάμαι έντονα, θυμίζω πως όποιος έλεγε τέτοια, τη εποχή εκείνη, χαρακτηριζόταν χαλαρά "fanboy" ή απλά εκτός τόπου και χρόνου. Έχω διαβάσει αντίστοιχα thread σε ξένα site για γέλιο περισσότερο, όπου γινόταν πραγματικά χαμός. Ένα μπράβο σε όσους συμμετείχαν που αυτό το thread ΔΕ βγάζει γέλιο.
sarakinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Προσωπικά όταν προτοείδα το Wii , πίστεψα ότι θα είναι η μεγαλύτερη αποτυχεία της Nintendo ever . Ευτυχώς η άποψη μου άλλαξε θέση στο μυαλό μου με αυτήν που είχα για το PS3 ( είμαι λίγο αντι-playstationακιας το ξέρω )
gherudos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Μα είναι η μεγαλύτερη αποτυχία και δεν εννοώ εμπορικά,πάντα κατά την προσωπική μου άποψη,επιεικώς άθλια παιχνίδια με το κιλό, SD κι ένα χειριστήριο που προκαλεί δυσαρέσκεια με τον άθλιο χειρισμό του,έπρεπε να περάσουν 3 χρόνια για να κυκλοφορήσει 1:1 motion sensing.
ikaruga24 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Ολες οι νεες τεχνολογιες παντα χρειαζονται χρονο να "ωριμασουν" και μιλαμε για εναν χωρο οπου η "φαντασια" και ορεξη για δημιουργικοτητα εχει εκλειψει απο καιρου ετσι? Σε προσωπικο επιπεδο μετα την ενασχοληση μου με τα παιχνιδια Mario Galaxy, Zelda TLP, Metroid Prime 3, Οkami εγινα convert οτι αν ο δημιουγος το σκεφτει και το εκτελεσει σωστα μιλαμε για κατι πραγματικα το ριζοσπαστικο που δινει αλλη διασταση στο εκαστοτε παιχνιδι. Οταν ομως βλεπω προχειροτητες απο τις περισσοτερες εταιριες (με το δικιο τους αν λαβουμε υποψη που ειναι μπλεγμενες) και που οι μονες -πραγματικα- σοβαρες εταιριες που μπορουν να αξιοποιησουν το wii-mote ειναι 3-4 τοτε μπορουμε να δουμε οτι μια τετοια τεχνολογια δεν ειναι ετοιμη ακομα να γινει η κεντρικη ιδεα σε ενα μηχανημα. Εδω βεβαια εγω δεν θα δωσω ακυρο στην Nintendo μιας και για αλλη μια φορα "ανοιγει" δρομους πρωτη αλλα λογο της φασης που βρισκεται ο χωρος η προσπαθεια της αυτη θα παει καπως χαμενη. Βλεπω Natal και βλεπω και six-axis που δεν εχω καμια αμφιβολια απο που προηλθε η "ιδεα" τους αλλα κανενα δεν θα αξιοποιηθει οπως πρεπει για εμφανεις λογους.
gherudos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Τι λες ρε συ,το sixaxis φυσικά και αξιοποιείται σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια και είναι 1:1 η κίνηση από την αρχή όχι σαν το Wiimote που κυκλοφόρησε με ότι να ναι motion sensing,έπρεπε να παραδεχτούν το πρόβλημα 3 χρόνια μετά.
sattack Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 το sixaxis το κανεις πιστολι να σημαδευεις και να πυροβολεις στην οθονη? δε λεω καν για ρακετες, μπαστουνι του γκολφ, τοξο και οτι αλλο φανταστει κανεις. στο τελος παλι στα καλυτερα γραφικα της 7800 θα καταληξουμε...
ikaruga24 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Τι λες ρε συ,το sixaxis φυσικά και αξιοποιείται σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια και είναι 1:1 η κίνηση από την αρχή όχι σαν το Wiimote που κυκλοφόρησε με ότι να ναι motion sensing,έπρεπε να παραδεχτούν το πρόβλημα 3 χρόνια μετά. Μαλλον δεν εχεις καταλαβει τι εστι 1:1 κινηση για να λες οτι το six-axis αντιπροσωπευει κατι τετοιο.
theo58 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Παντως πληρη αξιοποιηση του motion sensing του sixaxis θα εχει το heavy rain.....
gherudos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Μαλλον δεν εχεις καταλαβει τι εστι 1:1 κινηση για να λες οτι το six-axis αντιπροσωπευει κατι τετοιο. lol καλά άστο,μόλις απέδειξες ότι είσαι παντελώς άσχετος επί του θέματος...
ikaruga24 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 lol καλά άστο,μόλις απέδειξες ότι είσαι παντελώς άσχετος επί του θέματος... Oχι σε παρακαλω, δειξε μου εμενα τον ασχετο τοτε να μου ανοιξεις και τα ματια. Μην το πετας ετσι απλα και φευγεις.
FILIM0N Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Eπειδη αναφερθηκε οτι ο ο κοσμος θα παει στο PS3 λογω ονοματος, να θυμισω οτι μεχρι τα μεσα της δεκαετιας του '90 η παιχνιδομηχανη ηταν συνυφασμενη με το ονομα της Νintendo. Ειδαμε το σκηνικο να αλλαζει, οποτε το επιχειρημα αυτο ειναι το λιγοτερο ατυχες αφου ως γνωστον η ιστορια επαναλαμβανεται. Συνεβη τοτε, γιατι οχι και τωρα.Οσο για την ψευτια του Wii οπως ανεφερε ο sodeli, σηκωνει μεγαλη συζητηση. Εχετε σκεφτει οτι το Wii αλλαζει τον τροπο που παιζετε games μια για παντα? Πρωτοπορος σε καινοτομιες ηταν και με το DS και αποτι φαινεται ο κοσμος αυτο ψαχνει. Δεν πηγε στο PSP και δεν ακολουθησε το γνωστο ονομα "Playstation" που εκει στηριζεται πλεον η Sony και το "κουβαλαει" καθε της κονσολα. Ειδικα αν δεν "πιασει" το νεο φορμα blue ray ειναι καταδικασμενο απο χερι το PS3. Aκομα ομως και να πιασει, γιατι να χρυσοπληρωσω τωρα εναν blue ray player αν δεν το χρειαστω πουθενα αλλου παρα μονο για παιχνιδια? Εγω θα σταθω σε 3 σημεια: Την καινοτομια του Wii, το χρονικο προβαδισμα του Xbox360 και τις κακες επιλογες της Sony. 1)Wii 2)Xbox360 3)PS3 Εδω θα μαστε μετα απο καιρο και θα δουμε τελικα τι θα προκυψει. Ελπιζω και ευχομαι να πεσω μεσα Ειναι ωραιο να ξεθαβομουμε παλια ενδιαφεροντα θεματα με προβλεψεις. Aυτα ελεγα πριν 3 χρονια και εμμενω στις θεσεις μου. Δεν αλλαξε και πολυ το σκηνικο. @gherudos Επιχειρηματα?
panther_512 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Το Wii μαζί με το DS είναι ότι καλύτερο θα μπορούσε να υπάρξει στον video gaming κόσμο σε αυτή τη γενιά κονσολών. Είναι τα μοναδικά συστήματα που προσφέρουν πραγματικά νέες προοπτικές gameplay για παιχνίδια που δεν ξαναπαίξαμε ποτέ. Και ακριβώς λόγο της απίστευτα τεράστιας επιτυχίας τους, στην επόμενη γενιά όλες οι εταιρίες θα κινηθούν προς νέους τρόπους gameplay. Ήδη τα βλέπουμε σε κάποιες πρώτες προσπάθειες, από το 6-axis του PS3 στο Natal του XBOX360. Αν δεν υπήρχε το Wii, ακόμα θα συζητούσαμε για κονσόλες που προσπαθούν να μοιάσουν στο PC, συναγωνιζόμενες μεταξύ τους μόνο στην υποδύναμή και τα γραφικά τους. Μπορεί ο καθένας να πεί ότι θέλει για τα παιχνίδια ή τα γραφικά του Wii, η πραγματικότητα όμως είναι ότι άλλαξε οριστικά την τεχνολογική πορεία των μελλοντικών video-game συστημάτων όλων των εταιριών. Και από αυτό θα βγούμε όλοι εμείς οι gamers κερδισμένοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.