Rubin074 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 καλα, στο PS3 υπαρχει παιχνιδι που να παιζεται τερτραπλο ταυτοχρονα? Buzz! Παίζεται και οκταπλό.
gherudos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Opinion: Five reasons why the Wii sucksBen Shell of Bright Hub has a neat little editorial on exactly why the Wii 'sucks'. His argument is broken down into the following: 5) Poor motion controls, 4) Bad graphics, 3) Un-interesting games, 2) Lack of online play and 1) Focus on casual gaming. So what do you think about this? Are these reasons valid? Δεν έχει άδικο το παλικάρι...
Tilemaxx Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δεν διαφωνεί κανείς. Αλλά έχει μερικά πολύ καλά παιχνίδια. Το πρόβλημα είναι οτι "μέχρι εκεί". Δεν είναι το value for money. όπως ήταν το PS2.
gherudos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Το "μερικά" ισούται με 10 άντε το πολύ 15 παιχνίδια στα 3 χρόνια κυκλοφορίας του.
bahamut zero Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Το "μερικά" ισούται με 10 άντε το πολύ 15 παιχνίδια στα 3 χρόνια κυκλοφορίας του. σκεψου ομως οτι πολλοι δεν παιρνουν παραπανω απο 4 παιχνιδια το χρονο...
timekeeper Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Τι κολλήματα είναι αυτά που τρώτε ρε παιδιά;;; Έχετε μετοχές και περιμένετε μερίσματα;;; Παίξτε τα παιχνιδάκια σας και απολαύστε τα. Για ευχαρίστηση είναι, όχι για καταξίωση (εγώ έχω την καλύτερη κονσόλα κτλ...)
gherudos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 σκεψου ομως οτι πολλοι δεν παιρνουν παραπανω απο 4 παιχνιδια το χρονο... Αυτοί δεν είναι gamers τότε.Εγώ κατά μέσο όρο αγοράζω τουλάχιστον 30 παιχνίδια το χρόνο.Χώρια αυτά που κατεβάζω από PSN.
bahamut zero Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Αυτοί δεν είναι gamers τότε.Εγώ κατά μέσο όρο αγοράζω τουλάχιστον 30 παιχνίδια το χρόνο.Χώρια αυτά που κατεβάζω από PSN. δεν το κανουν ολοι ομως αυτο....μπορει να ειναι περιστασιακοι gamers τι να πω...εδω ειναι αλλοι κι αλλοι που παιζουν μονο fifa και pro και νομιζουν οτι ειναι hardcore ενω ειναι πιο casual και απο τους casual της nintendo
gherudos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δεν είπα το αντίθετο,απλά με 4 παιχνίδια το χρόνο δεν θεωρούνται gamers.
BucketheadGR Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δεν είπα το αντίθετο,απλά με 4 παιχνίδια το χρόνο δεν θεωρούνται gamers. Ποιό είναι το όριο; 12 games καλά είναι; Αν κάποιος πάρει 11 για ένα χρόνο δε θα είναι gamer και τον επόμενο που θα πάρει 12 θα είναι; Αν πάρει κάποιος 10, πόσα πρέπει να πάρει από PSN ή Live arcade για να ξεχρεώσει και να είναι και πάλι "gamer"; Τα διπλά γιατί "τα arcade είναι μισά"; Αυτός ο τύπος είναι καλός; If: x* + (arcade games/2) > 12, then you are a GAMER! (*χ --> "κανονικά" games με τη συσκευασιούλα τους και τα όλα τους)
ikaruga24 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δεν είπα το αντίθετο,απλά με 4 παιχνίδια το χρόνο δεν θεωρούνται gamers. Και με 1 θεωρειται gamer απο τη στιγμη που το παιζει επειδη το γουσταρει. Ξερω ατομο που του αρεσε σε τετοιο βαθμο το Fallout 3 που δεν εκανε τον κοπο να παιξει τιποτε αλλο απο την ημερα που βγηκε. Μονο τα expansion του και fallout 3 και Αγιος ο Θεος. Το ατομο αυτο τυχαινει να εχει επισης μια απο τις μεγαλυτερες συλογες games (οriginal και μη) απο ολους τους gamers που ξερω προσωπικα ασχετα αν κολλαει σε καθε παιχνιδι ως να το ξεζουμισει 100% και συνεπως μπορει να παιζει 1 παιχνιδι για μηνες ή και χρονια αν εχει πολυ ψωμι η υποθεση (οπως το fallout 3) σε αντιθεση (παραδειγμα) με εμενα που μπορω και παιζω 4-5+ παιχνιδια τη φορα. Παιχνιδια που παιζω τωρα (δεν ειναι με σειρα). - Ninja Gaiden Sigma (1) - Demon's Souls - Sillent Hill shattered memories - Mass Effect 2 - Valkyrie Profile 2 - Mario Galaxy Και δεν προκειται να γινουν καν 15 ως το τελος του χρονου. Final Fantasy 13, Starcraft 2, Alien VS Predator 3, Bioshock 2 ειναι τα αλλα παιχνιδια που -θελω- να παιξω. Τι παει να πει "δεν εισαι gamer"? Απο τι στιγμη που το κανεις επειδη το γουσταρεις και οχι απλα για να σκοτωνεις χρονο γιατι "δεν εχεις κατι καλυτερο να κανεις" ποιος θα μου πει οτι αυτος δεν ειναι gamer? Ασχετα απο το ποσα παιχνιδια "τελειωνει" καθε χρονο.
FILIM0N Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 σκεψου ομως οτι πολλοι δεν παιρνουν παραπανω απο 4 παιχνιδια το χρονο... +1 Δεν ξερω αν φταιει μονο η εποχη και ο ακορεστος καταναλωτισμος, αλλα πριν μια 20ετια θυμαμαι ηταν παιδικο ονειρο να παρεις καινουριο παιχνιδι (θυμαμαι 1 παιχνιδι ΝΕS εκανε γυρω στις 20.000 δρχ). Καθε παιχνιδι ομως το λιωναμε. Τωρα κατεβαζεις με το τσουβαλι, τα παιζεις για 10 λεπτα (oπως ο gherudos) και τα εχεις σε πυργους να σου πιανουν το χωρο.
Tilemaxx Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Εγώ είχα πάνω απο 40 original PS2 τίτλους. Αγόραζα τουλάχιστον ένα παιχνίδι τον μήνα.
Labfrog Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 +1 Δεν ξερω αν φταιει μονο η εποχη και ο ακορεστος καταναλωτισμος, αλλα πριν μια 20ετια θυμαμαι ηταν παιδικο ονειρο να παρεις καινουριο παιχνιδι (θυμαμαι 1 παιχνιδι ΝΕS εκανε γυρω στις 20.000 δρχ). Καθε παιχνιδι ομως το λιωναμε. Τωρα κατεβαζεις με το τσουβαλι, τα παιζεις για 10 λεπτα (oπως ο gherudos) και τα εχεις σε πυργους να σου πιανουν το χωρο. Πω πω τι μου θύμησες τώρα... Όντως πανάκριβα ήταν τότε τα παιχνίδια. Σε οποιοδήποτε σύστημα. Θυμάμαι ήθελα παιχνίδι για game boy και ήταν πανάκριβο. Αλλά αυτό που πες. Όταν λέμε το ξεσκίζαμε το ξεσκίζαμε. Πάντως εγώ θεωρώ πως αυτό που γίνεται σήμερα στηρίζεται στο ότι μπορούμε να βρούμε παιχνίδια πολύ πιο φτηνά απ ότι τότε. Εγώ τουλάχιστον δεν είχα πρόσβαση σε αγορά πέραν της ελληνικής που όπως ξέρουμε τα έχουν πανάκριβα. Ενώ σήμερα βρίσκεις παιχνίδι και με 10 ευρώ. Βέβαια ακόμα μου κάνει εντύπωση πως το ίδιο παιχνίδι το βρίσκεις 10 ευρώ στο εξωτερικό ενώ εδώ 50.
BucketheadGR Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 +1 Δεν ξερω αν φταιει μονο η εποχη και ο ακορεστος καταναλωτισμος, αλλα πριν μια 20ετια θυμαμαι ηταν παιδικο ονειρο να παρεις καινουριο παιχνιδι (θυμαμαι 1 παιχνιδι ΝΕS εκανε γυρω στις 20.000 δρχ). Καθε παιχνιδι ομως το λιωναμε. Φοβερές εποχές. Μου θύμησες τον 6ο όροφο στο ΜΙΝΙΟΝ που μία στο τόσο πήγαινα για καινούριο game και κοιτούσα με τις ώρες. 1 παιχνίδι NES έκανε τόσο όντως... έχω ακόμη μερικές τιμές πάνω στα κουτιά. ΠΟΛΛΑ λεφτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.