Προς το περιεχόμενο

Τα προγνωστικά σας για τον next-gen console war

panther_512

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ευτυχως που το PS3 ειχε απο την αρχη 1:1 motion sensing

1:1 motion sensing είναι κάτι που έχουμε εμείς από την αρχή που αγοράσαμε το PS3 και αν θέλουμε να αγοράσουμε 2ο χειριστήριο δεν μας κοστίζει ο κούκος αηδόνι

αλλα μαλλον δεν το ειπε καποιος αυτο στη Sony και παει η αμοιρη και βγαζει εξτρα χειριστηριο για motion sensing

http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=17511

• Απαντ. 184
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ευτυχως που το PS3 ειχε απο την αρχη 1:1 motion sensing

αλλα μαλλον δεν το ειπε καποιος αυτο στη Sony και παει η αμοιρη και βγαζει εξτρα χειριστηριο για motion sensing

http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=17511

LoL εδώ δέ κολλάει το OWNED!!! μάλλον το Bitchslapped.jpeg

Δημοσ.
Aν κάτι μου κάνει κλίκ κολλάω άν όχι παίρνει πόδι.

Έχω ακόμα αφού τελειώσω zelda, metroid, mario τα εξής: Okami, No more Heroes 1/2, Trauma center 2, Madworld, The conduit, COD 4 reflex, Rabids go home, Mortal combat Armageddon, PES 2010, Silent Hill shattered memories, RE4, Mario kart, Tatsunoko vs Capcom, Grand slam Tennis...αυτά προσωρινά με τις Wiiλακίες.

Unlike άλλες αγορές μου αυτή του Wii ήταν η πιο ψαγμένη αφού πρώτα έλιωσα κανά μήνα με τον κολλητό μου στο Wii του πρίν πάρω το δικό μου.

Και το μεγαλύτερο super duper uber unbeatable undisputable επιχείρημα...η γυναίκα το γουστάρει

Ε συγνώμη αλλά αυτά που λες δεν είναι games για εμένα, είναι κοροϊδία σκέτη. Καθαρές wiiλακίες........Να έπαιζες κανένα pokemon τουλάχιστον. Pika pika :lol:

Το ότι η γυναίκα το γουστάρει όπως λες αποδεικνύει πολλά για το πως το wii έκανε το μπαμ που έκανε. Πολλοί άσχετοι με τα games ανακάλυψαν στο wii ένα νέο χόμπι. Εντάξει και μερικοί old school gamers κόλλησαν με το wii αλλά σίγουρα αποτελούν την μειοψηφία του αγοραστικού του κοινού.

Δημοσ.
Ε συγνώμη αλλά αυτά που λες δεν είναι games για εμένα, είναι κοροϊδία σκέτη. Καθαρές wiiλακίες........Να έπαιζες κανένα pokemon τουλάχιστον. Pika pika :lol:

Το ότι η γυναίκα το γουστάρει όπως λες αποδεικνύει πολλά για το πως το wii έκανε το μπαμ που έκανε. Πολλοί άσχετοι με τα games ανακάλυψαν στο wii ένα νέο χόμπι. Εντάξει και μερικοί old school gamers κόλλησαν με το wii αλλά σίγουρα αποτελούν την μειοψηφία του αγοραστικού του κοινού.

Kοιτα καλως ή κακως πολλοι gamers κολλησαν με μια @@κια που βγηκε καποια στιγμη και εκανε ενα μπαμ χωρις να ειναι καν παιχνιδι, ποσο μαλλον σοβαρο κιολας (γκουχ, γκουχ WoW παραδειγμα). Επειδη ομως τα αποτελεσματα αυτου τα ξερεις δεν ειναι αναγκη να σου πω πως νοιωθουν καποιοι και με το Wii. Δεν ειναι τυχαιο αλλωστε που οι παλιοι gamers το τσιμπησαν για λιγους μονο ονομαστικους τιτλους οπως και καθε αλλη κονσολα αλλωστε.

Το γεγονος ομως οτι μπορει και ικανοποιει ταυτοχρονα και τη γυναικα ειναι ενα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ μεγαλο bonus που κανενα PS3-PC-X360 δεν θα μπορεσει ποτε να καλυψει εκτος και αν η γυναικα ειναι και αυτη avid gamer σαν και του λογου σου αλλα ποσσες απο αυτες υπαρχουν αραγε?

Δημοσ.

Τώρα ρε chill νομίζω πως γράφεις για να...γράψεις.

Απο πότε είναι επιχείρημα το wiiλακιες και τα pika pika ρε chill?

Το δεν είναι games για μένα ούτε αυτό στέκει για κουβέντα τη στιγμή που αυτά τα games έχουν βαρέσει 8αρια/9αρια + σε sites καραέγκυρα.

Τέσπα μερικές φορές καλά είναι να βλέπουμε και παραέξω αναφορικά με τα games. Gameplay και το fun είναι no1 στην επιλογή μου σε οτιδήποτε αφορά games/consoles.

Δημοσ.

Έχεις δίκιο ρε Θάνο, απλά μου είναι αδύνατο να δεχτώ το wii ως κονσόλα.

Έχω δοκιμάσει games στο wii, καλώς ή κακώς το έχουν αρκετοί φίλοι μου (που ανακάλυψαν το gaming λόγω wii*) και δεν με ενθουσίασε στιγμή. Το ακριβώς αντίθετο θα έλεγα, μου βγάζει μια πελώρια αηδία :)

*ψέμματα ήξερα και το pro

Δημοσ.

ασε τις προσβολες και πες για το PS3 που ευτυχως που ειχε απο την αρχη 1:1 motion sensing και η Sony η αμοιρη δεν το ξερει και παει να βγαλει εξτρα χειριστηριο για motion sensing να σε χρεωσει χωρις λογο.

Δημοσ.

Αυτό που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο η Sony θα είναι κάτι νέο,κάτι που δεν είχε από την αρχή.Η Nintendo ήταν αυτή που έλεγε άρες μάρες κουκουνάρες για το motion sensing του Wiimote,έπρεπε να περάσουν 2 χρόνια για να το παραδεχτούν κι εντάξει το παραδέχτηκαν,γιατί δεν κυκλοφορούν τα νέα Wiimotes με ενσωματωμένο το motion plus;Η Sony μπορεί στην αρχή να κυκλοφορούσε τα χεριστήρια χωρίς δόνηση όμως δεν σε έβαλε να αγοράσεις USB δόνηση,αντιθέτως σε όλα τα νέα πακέτα έδινε Sixaxis Dual shock 3 και κατήργησε το απλό Sixaxis.Παίξτε κανένα party game με 4 Wiimote+4 nunchuck+4 wii motion plus

έχουμε και λέμε 4χ50+4χ20+4χ20=360Ε :P αυτά είναι λεφτά!Σας τα παίρνει και την ευχαριστείτε κιόλας που σας προσφέρει πορδές και αρπαχτές...

Δημοσ.
Αυτό που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο η Sony θα είναι κάτι νέο,κάτι που δεν είχε από την αρχή.Η Nintendo ήταν αυτή που έλεγε άρες μάρες κουκουνάρες για το motion sensing του Wiimote,έπρεπε να περάσουν 2 χρόνια για να το παραδεχτούν κι εντάξει το παραδέχτηκαν,γιατί δεν κυκλοφορούν τα νέα Wiimotes με ενσωματωμένο το motion plus;Η Sony μπορεί στην αρχή να κυκλοφορούσε τα χεριστήρια χωρίς δόνηση όμως δεν σε έβαλε να αγοράσεις USB δόνηση,αντιθέτως σε όλα τα νέα πακέτα έδινε Sixaxis Dual shock 3 και κατήργησε το απλό Sixaxis.Παίξτε κανένα party game με 4 Wiimote+4 nunchuck+4 wii motion plus

έχουμε και λέμε 4χ50+4χ20+4χ20=360Ε :P αυτά είναι λεφτά!Σας τα παίρνει και την ευχαριστείτε κιόλας που σας προσφέρει πορδές και αρπαχτές...

Εκτος του οτι πετας βλακεις δεξια και αριστερα χωρις να σκεφτεσαι, παραπληροφορεις και τον κοσμο κιολας. Μια τετραδα Wii-motes+motion plus κοστιζει περι τα 280 ευρω που σιγουρα δεν ειναι φθηνο αλλα οχι και 360 ευρω. Για πες απο που το εβγαλες το 360 δεδομενου οτι ενα Wii-mote + motion plus + ninchuck = 70 ευρω (και φθηνοτερα και ακριβοτερα αναλογα απο που θα το παρεις). Επισης το να παιξεις 4πλο στο σπιτι σου ΔΕΝ χρειαζεσαι ενα full controller καθως δεν υπαρχουν παιχνιδια που να παιζουν 4πλα που να κανουν χρηση του φουλ controller + motion plus.

Εμεις που παιζουμε Smash Brothers τετραπλο δεν χρησιμοποιουμε Wii-motes αλλα τα controller του gamecube τα οποια αγοραζω πλεον με λιγοτερο απο 15 ευρω ασε που δεν τα χρειαζεσαι κιολας μιας και καποιος που θελει να παιξει τετραπλο ενα τετοιο παιχνιδι ειναι πιθανοτατο να εχει δικο του gamecube controller. Το ιδιο συμβαινει και με τα περισσοτερα multiplayer του wii. Δευτερον, το παιχνιδι που "τρωει" τις multiplayer ωρες μας στο σπιτι δεν ειναι αλλο απο το Wii sports (και resort) οπου εκει ο καθενας παιζει με τη σειρα του με 1 controller.

Koψε να πετας βλακεια πισω απο βλακεια πισω απο κοτσανα και να μιλας για κατι που απλα δεν το κατεχεις. Εχει και η παραπληροφορηση τα ορια της ξερεις.

Υ.Γ. ετσι για το γαμωτο μια 4αδα six-axis controller κανει περι τα 200 ευρω και δεν ειναι τιποτα αλλο παρα "κλασικα" controller.

Δημοσ.

Τα Dual shock 3 κοστίζουν 35-40Ε το καθένα και προσφέρουν ολοκληρωμένο χειρισμό ως έχουν και έχουν καλύτερο motion sensing από το wiimote.Οπότε στη χειρότερη(δηλαδή στα 40Ε) με 160Ε έχεις 4 ολοκληρωμένα χειριστήρια.

Thresh δεν νομίζω να έβρισα τη μάνα κανενός αυτό είναι ανάρμοστο,το τι κάνετε με τους κολλητούς σας δεν νομίζω να αφορά κανέναν μας.

Δημοσ.
Τα Dual shock 3 κοστίζουν 35-40Ε το καθένα και προσφέρουν ολοκληρωμένο χειρισμό ως έχουν και έχουν καλύτερο motion sensing από το wiimote.Οπότε στη χειρότερη(δηλαδή στα 40Ε) με 160Ε έχεις 4 ολοκληρωμένα χειριστήρια.

Thresh δεν νομίζω να έβρισα τη μάνα κανενός αυτό είναι ανάρμοστο,το τι κάνετε με τους κολλητούς σας δεν νομίζω να αφορά κανέναν μας.

Lie moar plix

http://www.skroutz.gr/s/47849/Sony-SIXAXIS-Wireless-Controller.html

Οσο για το motion sensing του PS3, ως κατοχος και PS3 k Wii επετρεψε μου να γελασω. Μαλλον δεν εχεις παρει χαμπαρι τι ειναι το πραγματικο motion sensing.

Δημοσ.

Ikaruga24 απλά θα πατήσω το κουμπάκι που λέει ignore και δεν θα εμφανίζονται τα μηνύματά σου,μας τα έκανες τσουρέκια με το Wii σου.

Edit:

/Ignore mode ON

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...