Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Γιατί εγώ δεν παίζω με τα πόκεμον και χαίρομαι γι αυτό,φαντάζεσαι να δείς τον 26χρονο υιό σου να παίζει πόκεμον;Τι θα κάνεις;Δεν θα φρικάρεις;Όλα τα παιχνίδια του Wii είναι για μικρά παιδιά κατά 99%,όλα βγαίνουν με το κιλό,είναι πορδές που προσπαθούν να κάνουν αρπαχτές,πως δεν το βλέπουν μερικοί και υποστηρίζουν το αντίθετο; ποιους ενήλικες με Wii έχει δει να παίζουν pokemon ή έτσι απλά το λες επειδή μπορεί να υπάρχουν? με την ίδια λογική δεν υπάρχουν παιχνίδια στο PS3 που είναι τελείως παιδικά? και αυτά ενήλικες μπορεί να τα παίζουν, ντροπή λοιπόν και σε αυτούς που έχουν PS3 imho απλά βγάζεις χολή...
timekeeper Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Πολύ θα ήθελαν να έχουν τις πωλήσεις του Wii... Η μόνη κονσόλα που αποφέρει κέρδη με την πώληση της (κόστος παραγωγής < τιμή πώλησης) αν δεν κάνω λάθος...
Bourdoulas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Ρε gherudos δηλαδή αν έβλεπες τον γιο σου να παίζει little big planet δεν θα ένιωθες ντροπή; Ή να παίζει Guitar Hero σαν σπαστικό αντί να πιάσει μια κανονική κιθάρα στα χέρια του και να ασχοληθεί; Μόνο στα pokemon σε πιάνουν οι ντροπές!
kallair Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 ρε σοβαρευτείτε!!! τι κάθεστε και μαλώνετε?! πάντως εμένα αυτό που μου έκανε εντύπωση και δεν το είχα συνηδειτοποιήσει ήταν το πόσο κάνει το χειριστήριο του wii.. η μισή τιμή της κονσόλας!!! ελεος!
Nate Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 ρε σοβαρευτείτε!!! τι κάθεστε και μαλώνετε?! πάντως εμένα αυτό που μου έκανε εντύπωση και δεν το είχα συνηδειτοποιήσει ήταν το πόσο κάνει το χειριστήριο του wii.. η μισή τιμή της κονσόλας!!! ελεος! Το χειριστήριο του Wii είναι πολύ μεγάλη κλεψιά. Τώρα βάλανε ένα πράγμα που χωρις αυτό δεν μπορείς να παίξεις τα καινούργια παιχνίδια. Το απόλυτο κλέψιμο.
sattack Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Το χειριστήριο του Wii είναι πολύ μεγάλη κλεψιά. Τώρα βάλανε ένα πράγμα που χωρις αυτό δεν μπορείς να παίξεις τα καινούργια παιχνίδια. Το απόλυτο κλέψιμο. το Avatar πχ σε ρωταει αν θες ή δεν θες να παιξεις με motion plus. Δεν σε υποχρεωνει κανεις. Οσο για την κλεψια που επικαλεισαι δις, και για τους αλλους που διαρρηγνυουν τα ιματια τους για την τιμη, ας μου πει ενας απο ολους εσας οτι δεν εχει ουτε ενα αντιγραφο game και τοτε να παω πασο. (...που και τοτε εχω να πω διαφορα, αλλα λεμε τωρα, σιγα μην βρεθει ενας)
Bourdoulas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Τα αντίγραφα δεν έχουν καμία σχέση με τη τιμή του χειριστηρίου. Η τιμή είναι πραγματικά υπερβολική. Η Nintendo μας έχει συνηθίσει σε υπερκοστολόγηση των προϊόντων της.
vassilis_pap Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Η τιμή καταλόγου ενός πλήρους χειριστηρίου wii είναι 40+20 €. Οι αντίστοιχες τιμές των χειριστηρίων των PS3/X360 είναι 50€. Για 10€ λοιπόν παραπάνω το χειριστήριο του wii έχει τα εξής που δεν υπάρχουν αλλού: Ηχείο, μνήμη RAM για αποθήκευση δεδομένων από Wii σε Wii, δόνηση (το sixaxis δεν είχε), IRDA (για αυτό μπορεί και λειτουργεί σαν mouse) και 3 διαφορετικούς ανιχνευτές κίνησης (μετρητή επιτάχυνσης και γυροσκοπικό μηχανισμό στο wiimote, συν ένας ακόμα στο nunchuck). Όλα αυτά λοιπόν κοστολογούνται 10€. Με αυτό σαν δεδομένο το αν δικαιολογείται να μιλάμε για κλεψιά το αφήνω στη κρίση σας. Το WiiMotion Plus εκτός από το ότι δεν είναι καθόλου απαραίτητο μέχρι στιγμής έχει και αυτό αρκετούς ακόμα αισθητήρες κίνησης για να δικαιολογήσει τα 20€ που ζητάει επιπλέον. Θα συμφωνήσω πως τα περιφερειακά στις κονσόλες είναι τσιμπημένα αλλά αυτό ισχύει για όλους και οι τιμές είναι απόλυτα συγκρίσημες. Θυμίζω το σκληρό δίσκο του X360 ή τα "επίσημα" HDMI καλώδια σαν παράδειγμα, ενώ περιμένουμε με ενδιαφέρον τη κοστολόγηση του Natal και του GEM/ARC της Sony τα οποία στο κάτω κάτω είναι και πιο κοντά με το wiimote ως τεχνολογίες αναγνώρισης κίνησης από ότι είναι τα παλιά χειριστήρια.
Skia11 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Πάντως αυτό που μπορώ να πω παρακολουθόντας την όλη συζήτηση είναι ότι παρότι κάτοχος PS3 αυτή τη στιγμή κάθεται στην αποθήκη έτοιμο για πώληση. Την θέση του στο σαλόνι έχει πάρει το HTPC της υπογραφής (γιατί στο HD gaming PC is the King) και ένα μαύρο Wii το οποίο εκτός του ότι με εξέπληξε ευχάριστα με τη ποιότητά του σα hardware/look, το έχω λιώσει με Zelda TP, Metroid, Mario Galaxy και άλλα super games. Με το PS3 μπορώ να πώ ότι απογοητεύτηκα απο το overall experience (με εξαιρέσεις Uncharted1/2, Wipeout HD και κανα 2 exclusives), ένοιωσα ότι έδωσα τζάμπα ένα σκασμό λεφτά για να πάρω ένα ευκολοσύνδετο παλιό PC... Για κάποιο μυστήριο λόγο το Wii προς το παρόν μου έχει βγάλει το hardcore gaming feeling ξανά απο μέσα μου, κάτι που έχω να νιώσω χρόνια.
Tilemaxx Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Ωραίο το Wii, δεν ξέρω όμως το κατα πόσο θα με ικανοποιούσε η library του αν τύχαινε και το αγόραζα.
Rubin074 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Καλά, τώρα που έσπασε το PS3, τα ξαναλέμε...
ikaruga24 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Ωραίο το Wii, δεν ξέρω όμως το κατα πόσο θα με ικανοποιούσε η library του αν τύχαινε και το αγόραζα. ΔΕΝ προκειται να σε ικανοποιησει σε βαθος χρονου γιατι πολυ απλα δεν εχει αρκετα παιχνιδια οπως zelda, mario, metroid (ως προς την ποιοτητα θελω να πω) εξ ου και ο λογος οτι ΠΡΕΠΕΙ να εχεις ενα PC/ PS3/ X360 σαν -βασικη- κονσολα πριν παρεις ενα wii. Αν εχεις οτιδηποτε απο τα προαναφερθεντα τοτε το wii αυτοματα αποκταει αλλη βαρυτητα και μπαινουν και αλλοι παραμετροι στο παιχνιδι ως προς την επιλογη του ως το επομενο σου μηχανημα. Δεν λεω οτι καποιοι δεν εχουν wii σαν τη μοναδικη τους κονσολα απολυτα ικανοποιημενοι αλλα σε γενικες γραμμες αν εισαι γενικα gamer δεν παιζει να μην εχεις και ενα συστημα που να σου προσφερει "κλασικες" gaming στιγμες.
chill Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Πάντως αυτό που μπορώ να πω παρακολουθόντας την όλη συζήτηση είναι ότι παρότι κάτοχος PS3 αυτή τη στιγμή κάθεται στην αποθήκη έτοιμο για πώληση.Την θέση του στο σαλόνι έχει πάρει το HTPC της υπογραφής (γιατί στο HD gaming PC is the King) και ένα μαύρο Wii το οποίο εκτός του ότι με εξέπληξε ευχάριστα με τη ποιότητά του σα hardware/look, το έχω λιώσει με Zelda TP, Metroid, Mario Galaxy και άλλα super games. Με το PS3 μπορώ να πώ ότι απογοητεύτηκα απο το overall experience (με εξαιρέσεις Uncharted1/2, Wipeout HD και κανα 2 exclusives), ένοιωσα ότι έδωσα τζάμπα ένα σκασμό λεφτά για να πάρω ένα ευκολοσύνδετο παλιό PC... Για κάποιο μυστήριο λόγο το Wii προς το παρόν μου έχει βγάλει το hardcore gaming feeling ξανά απο μέσα μου, κάτι που έχω να νιώσω χρόνια. Βασικά ξεσκίστικες στις αρχές με το ps3 και νομίζω ότι μπούκωσες. Είχες λιώσει μπαγάσα και τώρα έχω να σε δω online κανένα τρίμηνο κοντά. Μην κάνεις το λάθος να το συγκρίνεις με pc, γιατί και εγώ αυτό έκανα στις αρχές και το έφαγε το swiffer όπως έλεγε και ο απόκληρος . Το πουλάς σε λάθος περίοδο, έρχονται καλά games φέτος, 1st party, που δεν θα δούμε ποτέ στο pc. Αφού έπαιξες στο wii, zelda, metroid, mario, το σωστό θα ήταν αυτό να πακετάρεις και να στείλεις στην ευχή της GAMINGπαναγίας. Εκτός και αν γυμνάζεσαι με wii fit ή αρέσκεσαι σε άλλες τέτοιου είδους......wiiλακίες
Skia11 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Βασικά ξεσκίστικες στις αρχές με το ps3 και νομίζω ότι μπούκωσες. Είχες λιώσει μπαγάσα και τώρα έχω να σε δω online κανένα τρίμηνο κοντά. Μην κάνεις το λάθος να το συγκρίνεις με pc, γιατί και εγώ αυτό έκανα στις αρχές και το έφαγε το swiffer όπως έλεγε και ο απόκληρος . Το πουλάς σε λάθος περίοδο, έρχονται καλά games φέτος, 1st party, που δεν θα δούμε ποτέ στο pc. Αφού έπαιξες στο wii, zelda, metroid, mario, το σωστό θα ήταν αυτό να πακετάρεις και να στείλεις στην ευχή της GAMINGπαναγίας. Εκτός και αν γυμνάζεσαι με wii fit ή αρέσκεσαι σε άλλες τέτοιου είδους......wiiλακίες Aν κάτι μου κάνει κλίκ κολλάω άν όχι παίρνει πόδι. Έχω ακόμα αφού τελειώσω zelda, metroid, mario τα εξής: Okami, No more Heroes 1/2, Trauma center 2, Madworld, The conduit, COD 4 reflex, Rabids go home, Mortal combat Armageddon, PES 2010, Silent Hill shattered memories, RE4, Mario kart, Tatsunoko vs Capcom, Grand slam Tennis...αυτά προσωρινά με τις Wiiλακίες. Unlike άλλες αγορές μου αυτή του Wii ήταν η πιο ψαγμένη αφού πρώτα έλιωσα κανά μήνα με τον κολλητό μου στο Wii του πρίν πάρω το δικό μου. Και το μεγαλύτερο super duper uber unbeatable undisputable επιχείρημα...η γυναίκα το γουστάρει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.