Προς το περιεχόμενο

Firefox + Quictime μπελάδες...

thes1os

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλός ο firefox, κορυφαίος, αλλά απο τότε που τον έβαλα μόνο με αυτόν ασχολούμαι παρά με το internet... Θεώρησα ότι τον είχα φέρει στα μέτρα μου αλλά δεν...

Το σημερινό πρόβλημα είναι με το Quick Time. Έκανα τα πάντα, δεν απέδωσε τίποτα. Όταν πάω να ανοίξω σελίδα που απαιτεί QT μου λέει ότι το plugin κόλλησε και πρέπει να επνακινήσω τον firefox ο οποίος μετά κρασάρει. Οι εκδόσεις που χρησιμοποιώ είναι οι τελευταίες και για firefox και για QT/QTalternative. (Δοκιμάζω την λειτουργία π.χ στο site της QT). Εσείς πώς το έχετε λύσει αυτό το πρόβλημα???

(P.S: about: plugins στον Firefox φαίνονται όλα Ο.Κ αλλά κολλάει όταν χρειαστεί το plugin)

Απεγκατέστησα/επνεγκατέστησα ta QT καμια δεκαριά φορές, έτρεξα registry mechanic + Clean uninstall, έψαξα στο web, τπτ...

Αν κάποιος απο εσάς βλέπει κανονικά (p.x trailers sto site ths QT) και γνωρίζει ας με βοηθήσει...

Δημοσ.

Ποια εκδοση του ff χρησιμοποιεις? Την τελευταια? Μηπως καποιο plugin ή extension κανει confict?

Δοκιμασε να απεγκαταστησεις τον firefox, σβησε και τον φακελο "Documents and Settings\<ΟΝΟΜΑ-ΧΡΗΣΤΗ>\Application Data\Mozilla\Firefox" (αφου βεβαιως κανεις backup αγαπημενα που μπορει να θες) και μετα ξαναπερασε τον.

Βαλε το quicktime plugin και δες αν εχεις παλι προβλημα...

Δημοσ.

Η έκδοση του FireFox είναι η τελευταία. Θα το δοκιμάσω, αλλά τόσα add-ons (εκτός απο τα bookmarks που είπαμε τα σώζω) αυτά θα χαθούνε? Αν ναι, μάλλον ζω και χωρίς QT (απλά το χρειάζομαι σε site κυρίως πανεπιστημίων εξωτερικού και αν ήταν εύκολο...)

Δημοσ.

Μου φαινεται υπαρχει extension που σωζει ολα τα υπαρχοντα που εχεις, δε θυμαμαι πως λεγεται. Απλα σου προτεινα αυτο για να δεις αν σε μια καθαρη εγκατασταση του firefox θα σου δουλεψει κανονικα και μετα βαζεις τα extensions σου παλι...

Δημοσ.

Αυτό που αναφέρει ο asmilon παραπάνω είναι το MozBackup (δεν είναι extension βέβαια, δεν γνωρίζω εαν υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε extension... ) το οποίο βρίσκεται στην έκδοση 1.4.5 αυτή την στιγμή.

Homepage:

http://mozbackup.jasnapaka.com/

Πρόσεξε όμως γιατί δεν κάνει ΟΛΑ τα extensions backup, κάτι βέβαια που δεν θεωρώ και τόσο σημαντικό προσωπικά όσο τα bookmarks.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...