manhattan Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Γειά σας, είμαι άπειρη στο χώρο και θέλω να βάλω υπότιτλους σε κάποιο dvd όπου ο διάλογος είναι στα αγγλικά αλλά με κινέζικη προφορά. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να κάνει την μετάφραση και να βάζει και τους υπότιτλους?
v-tidus Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δεν νομίζω να γίνεται κάτι τέτοιο,αυτό που κάνω κι εγώ,αλλά και το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τους φτιάξεις μόνη σου,γράφοντας τους διαλόγους έναν-έναν.
manhattan Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δεν νομίζω να γίνεται κάτι τέτοιο,αυτό που κάνω κι εγώ,αλλά και το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τους φτιάξεις μόνη σου,γράφοντας τους διαλόγους έναν-έναν. Μα αν ήξερα τόσο καλά Αγγλικά φίλε μου δεν θα το συζητούσα καν, γιατί βλέπεις είναι η προφορά του dvd που με δυσκολεύει. Πρόγραμμα για αγγλικούς υπότιτλους υπάρχει?
sotris99 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 ποια είναι η ταινία να δούμε αν μπορούμε να βρούμε τίποτα...
manhattan Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 ποια είναι η ταινία να δούμε αν μπορούμε να βρούμε τίποτα... Η ταινία δεν έχει τίτλο, είναι από κάποιο σεμινάριο πολεμικών τεχνών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.