Προς το περιεχόμενο

Xmugen kai prasino xroma sto Xbox

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

xaireto.

vasika den xero pos na exigiso ena periergo provlima pou antimetopizo me to xbox prospathontas na trexo ena linuxoeides paixnidi se auto.

to paixnidi einai stin ousia to xmugen project,to opoio den einai port sto xbox,alla ena linux-distro to opoio trexei tin linux ekdosi to paixnidiou se tsiparismeno xbox.

to mugen einai mia opensource 2d BEU game engine gia tin opoia praktika exoun ftiaxtei 1000ades xaraktires kai pistes apo oli tin popculture.apo ton popeye mexri ton narutu ktl.

tora eno to xmugen trexei kanonika,ola ma ola einai prasina.diladi apo tin stigmi pou ksekinaei to boot tou linux-distro,deixnei prasina gramata kai apo kei kai istera to idio to paixnidi einai prasino..mou thimise tin epoxi tis cga/ega nomizo,opou to dos sta pc itan mono prasino ;)

rotisa kai sto forum tou xmugen,mallon eipan ftaiei oti to xbox mou pou einai ekdosi 1.6,alla den thimountai an iparxei kapoia lisi.

auto pou ego rotao einai mipos kapoios antimetopize kai autos provlima ,oxi sigkekimena me to xmugen,alla genika me otidipote homebrew software gia xbx,me tin othoni nanai mono prasini kai oxi full coloured opos prepei.kai an katafere na vrei kapoia lisi.

tx

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...