mindtrapper Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Τώρα σώθηκες PS. (να' μαι και εγώ σφήνα εκεί που δε με σπέρνουν)
Lucifer Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Ε εγώ τα τραγούδια/ποιήματα κτλ που σημαίνουν κάτι για μένα δεν μπορώ να τα μοιραστώ, τα θεωρώ πολύ πολύτιμα για να τα διαφημίζω.
Physics_Rulez Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Archive - Again Κλασικό αλλά τέλειο....
manosone Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 ΝΑ βαλω και εγω λιγα.. Νικολας Ασιμος:Βαρεθηκα,Μπαταρια. Τρυπες:Τσιφτετελι Apocalyptica:Farewell Καντε τον κοπο να τα βρειτε.Αξιζουν.
spima Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Εγώ από παλιότερα κομμάτια θα πω το Supergirl των Reamonn και ένα τελευταίο τους το Tonight... Είναι απ' τα λίγα τραγούδια που μου πάνε γάντι. http://www.insomnia.gr/vb3/images/smilies/icon_neutral.gif :-|
ieronymos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 "Comfortably numb" - Pink Floyd To solo του Gilmour έτσι απλά σου "μιλάει". Τελεία και παύλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.