Προς το περιεχόμενο

Δημοσκόπηση για handheld consoles

paredwse

Ποιά κονσόλα χειρός προτιμάτε;  

2 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιά κονσόλα χειρός προτιμάτε;

• Έχω ήδη Sony PSP
    • Δεν έχω ακόμα αλλά θέλω να αποκτήσω Sony PSP
    • Έχω ήδη Nintendo DS
    • Δεν έχω ακόμα αλλά θέλω να αποκτήσω Nintendo DS
    • Δεν έχω κονσόλα χειρός και δεν σκέφτομαι να αποκτήσω

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τόσα ξέρεις τόσα λες καημένε.... το gp2x είναι πιο ψαγμένη κονσόλα και κάνει μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα από το να παίζει παιχνίδια.

Αλλά που να καταλάβει κάποιος που είναι εμφανές ότι μόνο να την "παίζει" ξέρει (τη κονσόλα πάντα....) λολ

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε φίλε είσαι τελείως άκυρος! Τι μπήκες σαν τη σφηνο.... Εμείς διαφονούσαμε σε άλλο topic μεταξύ αυτών των δύο και ανοίξαμε τη δημοσκόπιση, μας λές τώρα για το μπρίκι σου.

Αντε μη ντρέπεσαι. Ζήτα μία δημοσκόπιση με την ψαγμένη κονσόλα σου. Που κάνει πολύ περισσότερο απτο να παίζει παιχνίδια (Και αυτό γιατι δεν την υποστιρίζει καμιά εταιρεία κατασκευής παιχνιδιών). Να δούμε ποιος θα συμμετάσχει...

21 Ds (και Psp το οποίο σκονίζεται).

Πωπω σκόνη που τρώει το psp.......

Δημοσ.

O Dr_Slump το είπε αυτό για το δικό του psp, όχι για τη δημοσκόπηση.

Επίσης, στη δημοσκόπηση, αφαίρεσε 2 ψήφους αγαπητέ από το psp σου.

Ο pspsp user είναι προφανές ότι είναι απόπειρα για αύξηση των ψήφων στο psp,

ενώ ο mikemonas69 είναι γνωστός user του PSP Greek portal (το οποίο παρακολουθώ ανελειπώς μιάς και είναι γαμάτο site).

Γράφτηκε χθές, έκανε 3 πόστς και αυτό ήταν.

Μου θυμίζετε τις βουλευτικές εκλογές, που τα κόμματα πασχίζουν να φέρουν ψήφους από το εξωτερικό :-D

Το πρόβλημα Socrati είναι ότι είσουν σίγουρος ότι οι insomnia users προτιμούν το psp από το DS και ότι επίσης οι DS users είναι μικροί.

Καί στα δύο βγήκες λάθος.

PS: Ψήφοι από users που γράφτηκαν μετά τη δημιουργία του poll, αποτελούν απλώς κοροϊδία και υποτίμηση της νοημοσύνης μας.

Αυτό ισχύει για όλες τις κατηγορίες. PSP, DS ή καμία φορητή.

PS2: Με τον Mikemona δεν έχω κανένα πρόβλημα με το παιδί το ίδιο. Αυτό για να μή παρεξηγούμαστε.

PS3: Τον Μάρτιο 2007

Δημοσ.
Ρε φίλε είσαι τελείως άκυρος! Τι μπήκες σαν τη σφηνο.... Εμείς διαφονούσαμε σε άλλο topic μεταξύ αυτών των δύο και ανοίξαμε τη δημοσκόπιση, μας λές τώρα για το μπρίκι σου.

Αντε μη ντρέπεσαι. Ζήτα μία δημοσκόπιση με την ψαγμένη κονσόλα σου. Που κάνει πολύ περισσότερο απτο να παίζει παιχνίδια (Και αυτό γιατι δεν την υποστιρίζει καμιά εταιρεία κατασκευής παιχνιδιών). Να δούμε ποιος θα συμμετάσχει...

Τώρα που το λές έχεις δίκιο....

θα κάνω μια δημοσκόπηση.

Τι νομίζετε για τον Socratis_g??????

1. Είναι απίστευτος μ@λ@κας

2. Είναι τριμ@λακ@ς

3. Είναι και άσχετος και μ@λ@κας

4. Ένας απλός μ@λ@κ@ς είναι

5. Μπάααα... μ@λ@κάκος είναι

Στείλε τώρα μερικούς φίλους σου να γραφτουν για να ψηφίσουν το 5. Ξέρεις εσύ....

Δημοσ.
Τώρα που το λές έχεις δίκιο....

θα κάνω μια δημοσκόπηση.

Τι νομίζετε για τον Socratis_g??????

1. Είναι απίστευτος μ@λ@κας

2. Είναι τριμ@λακ@ς

3. Είναι και άσχετος και μ@λ@κας

4. Ένας απλός μ@λ@κ@ς είναι

5. Μπάααα... μ@λ@κάκος είναι

Ρε είσαι σοβαρός? Τη παλεύεις καθόλου ρε βλακάκο?

Ρε Mods! Κλειδώστε το θέμα γιατί θα συνεχιστούν καντίλια εδώ μέσα

Φίλε panther_512 πάω Πάσο!

Δημοσ.
Τι μαλακία δημοσκόπηση είναι αυτή. Εγώ έχω handheld και δεν είναι ούτε psp ούτε ds.

Αυτός που σκέφτηκε να την κάνει δεν του έκοψε καθόλου να βάλει και επιλογή "gp2x" που στο emulation είναι η καλύτερη απόλες?

poli kali konsola.. alla kaneis lathos gia to emulation.. to PSP kerdizei se ola

oso afora to emulation, se full speed sto SNES & GENESIS kai apeira alla emulator, me full speed ,

kai tin agapimeni mas AMIGA 500 tin paei mia xara me 24 ews 40 fs me HXO!

kai pezei kai merika games tis AGA!

epidei me endiefere to emulation kai to psaksa kala.. peira PSP..

Δημοσ.
poli kali konsola.. alla kaneis lathos gia to emulation.. to PSP kerdizei se ola

oso afora to emulation, se full speed sto SNES & GENESIS kai apeira alla emulator, me full speed ,

kai tin agapimeni mas AMIGA 500 tin paei mia xara me 24 ews 40 fs me HXO!

kai pezei kai merika games tis AGA!

epidei me endiefere to emulation kai to psaksa kala.. peira PSP..

Σε αυτό θα συμφωνήσω κι εγώ.

Το PSP είναι εξαιρετικά δυνατό μηχάνημα και στο emulation αφιερώνει. Βασικά σε αρκετούς emulators έχει τη καλύτερη απόδοση.

Το gp2X έχει άλλη χάρη και είναι και πιό φθηνό.

Ένας αρκετά καλός συγκρητικός πίνακας δίνεται παρακάτω, αλλά έχει ημερομηνία 27 Απριλίου 2006.

Από τότε μέχρι σήμερα είναι φυσικό ορισμένα δεδομένα να αλλάξουν, όπως π.χ ο Amiga Emulator για το PSP, ο οποίος τρέχει άψογα.

+--------------------+----------+----------+----------+

| Emulation platform | GP32 | GP2X | PSP |

+--------------------+----------+----------+----------|

| Nintendo 8-Bit | Good | Adequate | Great |

| Super Nintendo | Adequate | Good | Great |

| Sega Master System | Great | N/A | ? |

| Sega Megadrive | Great | Great | Great |

| PC-Engine | Adequate | Good | Great |

| Neo-Geo | N/A | Great | N/A |

| Neo-Geo CD | N/A | Adequate | Good |

| Amiga | N/A | Good | ? |

| Atari ST | Good | Good | Good |

| Gameboy | Good | Good | Good |

| Wonderswan | Adequate | N/A | Good |

| Atari Lynx | Good | Great | ? |

+--------------------+----------+----------+----------+

Διορθώνετε αναλόγως.

Ο πίνακας φτιάχτηκε απο άτομο που έχει καί τις 3 φορητές.

Δημοσ.
O Dr_Slump το είπε αυτό για το δικό του psp, όχι για τη δημοσκόπηση.

Επίσης, στη δημοσκόπηση, αφαίρεσε 2 ψήφους αγαπητέ από το psp σου.

Ο pspsp user είναι προφανές ότι είναι απόπειρα για αύξηση των ψήφων στο psp,

ενώ ο mikemonas69 είναι γνωστός user του PSP Greek portal (το οποίο παρακολουθώ ανελειπώς μιάς και είναι γαμάτο site).

Γράφτηκε χθές, έκανε 3 πόστς και αυτό ήταν.

Μου θυμίζετε τις βουλευτικές εκλογές, που τα κόμματα πασχίζουν να φέρουν ψήφους από το εξωτερικό :-D

Το πρόβλημα Socrati είναι ότι είσουν σίγουρος ότι οι insomnia users προτιμούν το psp από το DS και ότι επίσης οι DS users είναι μικροί.

Καί στα δύο βγήκες λάθος.

PS: Ψήφοι από users που γράφτηκαν μετά τη δημιουργία του poll, αποτελούν απλώς κοροϊδία και υποτίμηση της νοημοσύνης μας.

Αυτό ισχύει για όλες τις κατηγορίες. PSP, DS ή καμία φορητή.

PS2: Με τον Mikemona δεν έχω κανένα πρόβλημα με το παιδί το ίδιο. Αυτό για να μή παρεξηγούμαστε.

PS3: Τον Μάρτιο 2007

kala re panther.. de pezese.. diladi an auto ginotan kai sto DS tha to psaxname nomizeis emeis..toso??

pios eine new insomniac kai psifise kai pios palios?

diladi i periptosi na ginoun sti synexeia pragmatikoi user kai xrisimoi synadelfoi den to skeftikes?

ti diakrisis eine aytes?

kanto kai sei ama eine gia 2 psifous.. ti na po.

to exoume kseftilisei to thema..

Δημοσ.

Το gp2x παίζει (για full speed λεμε και με άψογο ήχο) genesis, pc engine, sms, gg.

Αυτά τα έχω δοκιμάσει προσωπικά για καιρό και παίζουν άψογα. Φυσικά υπάρχουν playstation emulator, spectrum, amiga, mame και παρα πολλά άλλα.

Καθημερινά βγαίνουν και περισσότερα. Έχει και έξοδο για εικόνα στην tv.

Και να μην ξεχνάμε ότι η gp2x είναι μόλις 10 μήνες στην αγορά και έχει τόσα πολλά όσον αφορά το emulation σε μόνο τόσο λίγο χρόνο.

To psp πόσο καιρό είναι στην αγορά?

Δεν τίθεται θέμα ότι το gp2x είναι ανώτερο σαν μηχάνημα για emulation, το οποίο emulation και βελτιώνεται ακόμα περισσότερο με πολύ γρήγορο ρυθμό.

Και πως να το κάνουμε, είναι μια κονσόλα χωρίς κλειδώματα (και τέτοιες παπαριές, που πρέπει να ψάχνεις με χίλιες πατέντες να βάλεις το τάδε firmware για να παίξει homebrew), με linux λειτουργικό και τελειως ανοιχτή για homebrew.

Το ότι το PSP μπορεί να έχει κάποιους emulators σε λίγο καλύτερο επίπεδο από το gp2x δε λέει κάτι γιατί είναι χρόνια στην αγορά. Σε μερικούς μήνες τα ξαναλέμε.

Commercial games ήδη έχουν ανακοινωθεί 4 αλλά εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν.

Δημοσ.
kala re panther.. de pezese.. diladi an auto ginotan kai sto DS tha to psaxname nomizeis emeis..toso??

pios eine new insomniac kai psifise kai pios palios?

diladi i periptosi na ginoun sti synexeia pragmatikoi user kai xrisimoi synadelfoi den to skeftikes?

ti diakrisis eine aytes?

kanto kai sei ama eine gia 2 psifous.. ti na po.

to exoume kseftilisei to thema..

Ο Mikemonas φυσικά και πιστεύω ότι μπορεί να γίνει χρήσιμος συμφορουμίτης.

Ο pspsp πολύ το αμφιβάλλω.

Δεν κατάλαβες όμως τί λέω.

Ο συγκεκριμένο poll προτάθηκε από το Socrati για να εξακριβωθεί τί προτιμάνε οι Insomnia users.

Οι προσέλευση νέων users στο forum μετά τη δημιουργία του poll, και μάλιστα καί οι δύο PSP fans, μπορεί να θεωρηθεί εσκεμμένη αλλοίωση των αποτελεσμάτων του poll, σύμφωνα πάντα με το σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκε.

Αυτό, τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο.

Το gp2x παίζει (για full speed λεμε και με άψογο ήχο) genesis, pc engine, sms, gg. Αυτά τα έχω δοκιμάσει προσωπικά για καιρό και παίζουν άψογα. Φυσικά υπάρχουν playstation emulator, spectrum, amiga, mame και παρα πολλά άλλα. Καθημερινά..............

Γι'αυτό και είπα ότι το gp2x έχει άλλη χάρη.

Απλώς το poll αυτό δημιουργήθηκε έπειτα από flamewar που επικράτησε σε ένα άλλο topic (DS ή PSP) και γι'αυτό δημιουργήθηκε αυτό το poll με τις επιλογές που έχει.

Δημοσ.
Το gp2x παίζει (για full speed λεμε και με άψογο ήχο) genesis, pc engine, sms, gg. Αυτά τα έχω δοκιμάσει προσωπικά για καιρό και παίζουν άψογα. Φυσικά υπάρχουν playstation emulator, spectrum, amiga, mame και παρα πολλά άλλα. Καθημερινά βγαίνουν και περισσότερα. Έχει και έξοδο για εικόνα στην tv.

Και να μην ξεχνάμε ότι η gp2x είναι μόλις 10 μήνες στην αγορά και έχει τόσα πολλά όσον αφορά το emulation σε μόνο τόσο λίγο χρόνο.

To psp πόσο καιρό είναι στην αγορά?

Δεν τίθεται θέμα ότι το gp2x είναι ανώτερο σαν μηχάνημα για emulation, το οποίο emulation και βελτιώνεται ακόμα περισσότερο με πολύ γρήγορο ρυθμό. Και πως να το κάνουμε, είναι μια κονσόλα χωρίς κλειδώματα (και τέτοιες παπαριές, που πρέπει να ψάχνεις με χίλιες πατέντες να βάλεις το τάδε firmware για να παίξει homebrew), με linux λειτουργικό και τελειως ανοιχτή για homebrew. Το ότι το PSP μπορεί να έχει κάποιους emulators σε λίγο καλύτερο επίπεδο από το gp2x δε λέει κάτι γιατί είναι χρόνια στην αγορά. Σε μερικούς μήνες τα ξαναλέμε.

Commercial games ήδη έχουν ανακοινωθεί 4 αλλά εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν.

file..eimoun o protos kai monadikos malon.. pou anikse edo thema gia ta GAMEPARK!

poli endiaferon mixanaki.. alla gia dynami CPU& Grafikon& Othonis.. PSP mono.

eksalou oti kanei to GP2X ..to kanei kai to PSP kai ligo kalytera..

vasika o kyrios logos pou me ekane telika na mi to paro.. itan oi 2 Mpataries AA pou eprepe na vazeis-bgazeis.. spastiko ayto.

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=123568&highlight=gpx2

Δημοσ.
file..eimoun o protos kai monadikos malon.. pou anikse edo thema gia ta GAMEPARK!

vasika o kyrios logos pou me ekane telika na mi to paro.. itan oi 2 Mpataries AA pou eprepe na vazeis-bgazeis.. spastiko ayto.

Ναί, το θυμάμαι αυτό το τόπικ, το παρακολουθούσα πολύ και έφτασα στο σημείο να ψίνομαι να αγοράσω τη φορητή αυτή (βασικά περίμενα για την καινούργια έκδοση τότε).

Αλλά κάπου μετά μπήκε η Nintendo στη μέση και το άφησα....

Δημοσ.

Τι να την κάνεις τη δύναμη (που και το gp2x είναι δυνατό σαν cpu, αφού έχει 2 επεξεργαστές) αν η κονσόλα είναι κλειδαμπαρωμένη και είναι αρκετά δύσκολο για κάποιον που δεν ξέρει, να παίξει κάποια πράγματα (emulators).

Μια κονσόλα φτιαγμένη για emulation και homebrew δεν έχει ανάγκη ούτε από κλειδώματα ούτε απο 3D επιτάχυνση (την οποία ούτε το psp χρησιμοποιεί για emulation), μια ισχυρή CPU χρειάζεται (που μάλλον η gp2x έχει ισχυρώτερη) και τίποτε άλλο.

Και επιμένω ότι η psp είναι ΠΟΛΥ καιρό έξω ενώ η gp2x μόνο 10 μήνες και ήδη έχουν γίνει θαύματα.

Είναι σίγουρο ότι η gp2x αν δεν το έχει κάνει ήδη, θα ξεπεράσει κατά πολύ το psp (για emulation μιλάμε πάντα).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...