Προς το περιεχόμενο

Δημοσκόπηση για handheld consoles

paredwse

Ποιά κονσόλα χειρός προτιμάτε;  

2 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιά κονσόλα χειρός προτιμάτε;

• Έχω ήδη Sony PSP
    • Δεν έχω ακόμα αλλά θέλω να αποκτήσω Sony PSP
    • Έχω ήδη Nintendo DS
    • Δεν έχω ακόμα αλλά θέλω να αποκτήσω Nintendo DS
    • Δεν έχω κονσόλα χειρός και δεν σκέφτομαι να αποκτήσω

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 Ds (και Psp το οποίο σκονίζεται).

είδες με τι διαφορα ξεκινησαμε και πως εκλεισε η ψαλίδα και αν συνεχίζαμε κ αλλες μέρες τη δημοσκόπιση θα σας περναγαμε :twisted:

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλά, εντάξει.

Αν φτιάχνονται accounts μόνο και μόνο για να δώσουν ψήφο στο PSP λογικό είναι.

Όπως ο user pspsp, ο οποίος γράφτηκε σήμερα, 0 posts και ψήφισε φυσικά psp.

Απλώς Socrati, επειδή σε αντίθεση με εσένα, εγώ παρακολουθώ και το DS και το PSP τόπικ, μπορώ να σε διαβεβαιώσω, ότι οι PSP και οι DS users είναι περίπου στα ίδια πλαίσια, αλλά οι DS users είναι περισσότεροι και μεγαλύτερης ηλικίας.

Τουλάχιστον τώρα θα ικανοποιηθεί η απορία σου, μιάς και αμφέβαλλες για τον αριθμό και την ηλικία των DS users στο Insomnia.

Δημοσ.
Καλά, εντάξει.

Αν φτιάχνονται accounts μόνο και μόνο για να δώσουν ψήφο στο PSP λογικό είναι.

Όπως ο user pspsp, ο οποίος γράφτηκε σήμερα, 0 posts και ψήφισε φυσικά psp.

Απλώς Socrati, επειδή σε αντίθεση με εσένα, εγώ παρακολουθώ και το DS και το PSP τόπικ, μπορώ να σε διαβεβαιώσω, ότι οι PSP και οι DS users είναι περίπου στα ίδια πλαίσια, αλλά οι DS users είναι περισσότεροι και μεγαλύτερης ηλικίας.

Τουλάχιστον τώρα θα ικανοποιηθεί η απορία σου, μιάς και αμφέβαλλες για τον αριθμό και την ηλικία των DS users στο Insomnia.

Εναξυ ρε φίλε μας πατήσατε με τη συντριπτική διαφορά των 3 χρηστών!! πάω πάσο. Αποσήρομαι και σας έυχομαι καλό gameplay με την next gen φορητή σας.

Δημοσ.

Λοιπόν, να βγάλουμε και μερικούς μέσους όρους.

Από τους DS Users, την ηλικία τους δηλώσαν 13.

Ο μέσος όρος ηλικίας για τους 13 αυτούς είναι 26 χρονών.

Εξ αυτών, 3 δηλώσαν ότι έχουν καί τις 2 φορητές αλλά προτιμούν το DS.

Δυστυχώς για τους PSP Users δεν μπορώ να βγάλω κάποιο μέσο όρο, διότι μόνο 3 δηλώσαν ηλικία.

Εκ των 3 που δηλώσαν ηλικία, καί οι τρείς είχαν στην κατοχή τους DS. Μετά αγοράσαν PSP.

Επίσης 3 άτομα δηλώσαν ότι έχουν καί τις 2 φορητές και δεν έχουν ιδιαίτερη προτίμηση μεταξύ αυτών.

Δημοσ.
perimene k mena me ds.isws tsimpisw ena logw twn rpg k tou sonic rush.pou nai to kalitero sonic meta to sonic cd.tha apasxolitheis panther apo mena se ligo kairo blepw

XAXAXAXA!!!!

Και καλά θα κάνεις. Έρχονται απίστευτα RPG. Εγώ περιμένω πώς και πώς το Contact, πέρα από τα Zelda, FF3, FF?, Children of Mana, Magical Vacation, Dragon Quest:Joker (απίστευτα γραφικάκια, δές βίντεο) κλ κλ κλ.

Και τα Pokemon τα καινούργια λένε ότι είναι γαμάτα RPG, αλλά η θεματολογία δεν με ενθουσιάζει.

Αλλά έτσι έλεγα και για το Yu-Gi-Oh, το οποίο θεωρούσα άκρως παιδικό, μέχρι που έκατσα να το παίξω και έπαθα τη πλάκα μου.

Τέσπα, δεν θα ξέρω τί να πρωτοπαίξω....

Εdit: To Sonic λένε ότι είναι καταπληκτικό και πιστό στα κλασσικά Sonic, αλλά εγώ προσωπικά δεν μπορώ να το παίξω. Εξαπανέκαθεν δηλαδή, γιατί τρέχει πολύ γρήγορα ο μάγκας και χάνω τη μπάλα σε χρόνο dt.

Δημοσ.
Εdit: To Sonic λένε ότι είναι καταπληκτικό και πιστό στα κλασσικά Sonic, αλλά εγώ προσωπικά δεν μπορώ να το παίξω. Εξαπανέκαθεν δηλαδή, γιατί τρέχει πολύ γρήγορα ο μάγκας και χάνω τη μπάλα σε χρόνο dt.

Ε ναι, αν ο ήρωας του παιχνιδιού δεν είναι εύσωμος μουστακαλής που χλαπακιάζει μανιτάρια και προσπαθεί να σώσει τη γκόμενα, δεν λέει το παιχνίδι. :-D

Δημοσ.

Κοιτα, εχω και τις δυο συσκευες και απο τις δυο εχω δει τελεια παιχνίδια. Αλλα με συγχίζει απιστευτα, το οτι δεν εχω δει παιχνίδι στο ds απο την ανοιξη... Ξερω, ερχονται ενα σωρο, μα ελεος πια, δε μπορουν να προγραμματισουν το launch των παιχνιδιών να μην αφήνουν τοσους μηνες κενούς;

Δημοσ.

ds for ever k eime apo toys protoys ellines poy to eixan... episima,prein bgy sta rafia!!!!!kapos etsi tha parw k to wii...... nortec erxomeeeeeeeeeeeeeee

Δημοσ.

Ο νικητης αναμεσα σε nintendaκιδες και pspακιδες για εμενα εχει καθοριστει!! ειναι οι

τελειως αδιαφοροι που ποτε δεν θα το παρουν:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.

Kαλά τώρα να γίνεται κόντρα ποιο μηχάνημα είναι καλύτερο δεν στέκει και πολύ. Ότι γουστάρει ο καθένας, είναι η απάντηση. :)

Αν σ'αρέσει να παίζεις με πρωτότυπο gameplay , πχ να εκτοξεύεις μετεωρήτες με το stylus στην οθόνη αφής του DS ή να κάνεις τεστάκια εφυίας, πάρε DS.

Aν θέλεις σούπερ γραφικά και παιχνίδια αντίστοιχα με αυτά που βγάζει το PS2, πάρε PSP.

Αν σ'αρέσουν και τα δύο στυλ παιχνιδιού και δεν έχεις οικονομικό πρόβλημα, πάρε και τα δύο.

Aπλά τα πράγματα.

Δημοσ.

Τι μαλακία δημοσκόπηση είναι αυτή. Εγώ έχω handheld και δεν είναι ούτε psp ούτε ds.

Αυτός που σκέφτηκε να την κάνει δεν του έκοψε καθόλου να βάλει και επιλογή "gp2x" που στο emulation είναι η καλύτερη απόλες?

Δημοσ.

Nαι, συγνώμη κιόλλας γιατο "gp2μάπες" που μας λές. Εχεις δίκιο θα είχε πάρει μία ψήφο, τη δικιά σου! Επρεπε σε είχαμε σκεφτεί.

Σφάλμα μας. Δεν υπολογίσαμε και τους χρήστες gameboy, gamegear.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...