yiannakas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Γεια Άλλαξα το firmware του NEC 3540A με το καινούριο 1.WB, η διαδικασία πήγε καλά, χωρίς λάθη αλλά μετά δεν μου αναγνωρίζει τα cd. Δοκίμασα άλλα firmwares και πάλι το ίδο πράγμα... τι να κάνω? ευχαριστώ
accipio Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Μου έτυχε το ίδιο πριν από λίγους μήνες. Το έδωσα για αντικατάσταση (εντός εγγύησης) και μου έφεραν καινούριο (το 3550Α, γιατί το 3540Α είχε καταργηθεί). Αν είσαι στην εγγύηση και είσαι απόλυτα σίγουρος ότι δεν διαβάζει cd, δώσ' το για αντικατάσταση. Όμως το FW που έβαλες (1.WB) δεν είναι το επίσημο, έτσι; Οπότε καλύτερα να του περάσεις το επίσημο πριν το επιστρέψεις, για να μη σου πουν ότι δεν ισχύει η εγγύηση.
shodan Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 to idio provlhma eixa k egw.. an einai entos eggyhshs epistrofh!!
coolworm Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 kai edo to idio alla otan alla3a pali firmware doylepse , dokimasa 2-3 apo diaforetikous....
Mene Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Κι εδώ τα ίδια, δεν διάβαζε cd ούτε μετά την αναβάθμιση firmware, και μου το αντικατέστησαν με το ND3550A Εγώ ανησυχούσα μήπως μου έλεγαν οτι η εγγύηση είχε ακυρωθεί διότι άλλαξα firmware, αλλα καμία αναφορά σε αυτό!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.