Silok Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Καλημέρα παιδιά.Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.Είμαι νέος στο χώρω του βίντεο και έχω σκυλομπερδευτεί με τα άπειρα προγράμματα και τις ρυθμίσεις των.Λοιπόν έχω κατεβάσει διάφορα video clips και δοκίμασα με το dvdarchitect να τα κάνω dvd αλλά το πρόβλημα είναι πως θέλω κάθε clip να είναι και διαφορετικό κεφάλαιο,δηλαδή όταν πατάω το κουμπί next στο τηλεχειριστήριο να πηγαίνει στο επόμενο clip.Στο architect αφού έβαλα τα clips με τη σειρά που ήθελα όταν πήγαινα στο τεστ με το τηλεκοντρόλ που έχει και πατούσα επόμενο δεν γινόταν τίποτε.Μόνο το stop και το play δουλεύανε.Εχετε μήπως κάποια καλύτερη λύση να μου προτείνετε;Βασικά δεν μ'ενδιαφέρει να τα κάνω με το dvdarchitect αλλά με κάποιο proggie λίγο πιο ευχρηστο μέχρι να τα καταφέρω σιγά σιγά να καταλάβω τη φιλοσοφία των video.
weirdo Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 εμενα με εχει βολεψει αφανταστα το dvdlab
kallair Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 tha simfoniso alla na prostheso oti to lab thelei ligo psaksimo prin katafereis. pantws aksizei na asxolitheis me to sigkekrimeno dvd authoring programma. den ksero gia to dvd architect, alla exo tin entiposi oti to dvd lab pro, den exei epilogi gia metatropi apo avi se dvd compatible morfi.
kastel Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 tha simfoniso alla na prostheso oti to lab thelei ligo psaksimo prin katafereis. pantws aksizei na asxolitheis me to sigkekrimeno dvd authoring programma. den ksero gia to dvd architect, alla exo tin entiposi oti to dvd lab pro, den exei epilogi gia metatropi apo avi se dvd compatible morfi. Σωστή η παρατήρησή σου. To μειονέκτημα του DVDLab είναι οτι δε διαχειρίζεται avi αρχεία. Μπορείς όμως να χρησιμοποιήσεις το WinAvi Video Converter να γίνει DVD και μετά με το DVDLab να κάνεις menus ή ότο άλλο. Ή με το ConvertXtoDVD να τα κάνεις DVD με ένα υποτυπώδης menu που μπορεί να δημιουργήσει το ίδιο το πρόγραμμα. Οδηγούς γι' αυτά τα προγράμματα θα βρεις εδώ: http://kastel71.googlepages.com/
Silok Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Θα το δοκιμάσω.Έτσι κι αλλιώς mpeg ειναι τα βίντεο κι αν δεν είναι τα μετατρέπω.Thanks παιδιά θα το παλέψω να δω τι θα καταφέρω
kastel Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Θα το δοκιμάσω.Έτσι κι αλλιώς mpeg ειναι τα βίντεο κι αν δεν είναι τα μετατρέπω.Thanks παιδιά θα το παλέψω να δω τι θα καταφέρω Το DVDLab συνεργάζεται άψογα με mpeg αρχεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.