nonilious Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Eχω τα παραπανω ηχεια και ενα προβλημα! Εχει καει το ενα εκ των 4 ηχειων και απ'οτι μου εχουν πει ειναι σχετικα απλο να φτιαχτει και με μικρο κοστος..Ομως το εχω παει σε 3 ηλεκτρονικους (που γνωριζουν δλδ το αντικειμενο) και κανεις δε μπορεσε να ανοιξει το ηχειο!κουφο ε;κι ομως..Τα ηχεια δεν εχουν καμια εμφανη βιδα και γενικα δε φαινεται να ανοιγουν με κανενα τροπο..Βασικα, εχει κανεις αυτα τα ηχεια? και αν τα εχει ξερει τροπο να με βοηθησει?Η βαριοπουλα κ αλλα συναφη εργαλεια αποκλειονται! Ξερω οτι ειναι πολυυυ ειδικη ερωτηση αλλα ρωταω επειδη ποτε δε ξερεις..Ευχαριστω εκ των προτερων για τις (τυχον) απαντησεις σας παιδια..
BadBoy Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Μήπως έχουν κανένα αυτοκόλλητο; Πολλές συσκευές κρύβουν τις βίδες τους τους κάτω από αυτοκόλλητα.
nonilious Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Εχει αυτοκολλητο, το εχω βγαλει προ καιρου αλλα δεν εκρυβε κατι..Κοιτα, το μπροστινο μερος των ηχειων (που εχει την μεταλλικη σιτα απ'οπου βγαινει ο ηχος) φαινεται να ειναι "χωνευτο" μεσα στο υπολοιπο σωμα του ηχειου (ελπιζω να σου εδωσα να καταλαβεις) ΑΛΛΑ ο,τι και να του καναμε δε βγαινει..Εχουν ασχοληθει 4-5 ανθρωποι αλλα φοβουμενοι μη το σπασουν εφοσον δε φαινεται να ανοιγει φυσιολογικα ετσι (τραβωντας τη σιτα ή στριβωντας την ας πουμε) το παρατησαν..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.