geioannou Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 εκανα επιτυχης εγκατασταση SUSE αλλα οταν ανεβαινει.....το λογισμικο -μου δειχνει το λογισμικο που ανεβαινει και οταν σβυνει η οθονη για να αναψει παλι εμφανιζοντας το interface- δεν αναβει η οθονη?? το πληκτρολογιο δουλευει(caps lock,scroll lock-otan ta patav anaboyn ta antoixtixa lamakia). εχετε καμια ιδεα???????????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisk1 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Μήπως έχεις επιλέξει να φορτώνει με κάποια ανάλυση που δεν υποστηρίζει η οθόνη σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geioannou Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 δεν εχω ιδεα apo linux??απο που θα μπορουσα να του το πω αυτο?δεν νομιζω. μπορω απο καπου να το τσεκαρο??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
or1onas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Αυτό που λέει ο giannisk1 είναι πιθανό, όπως και η περίπτωση να μην έχει δει το mouse σωστά (είναι αρκετά συνηθισμένες περιπτώσεις). Δοκίμασε όταν φτάσει η οθόνη στο σημείο που μαυρίζει κ δεν πάει παρακάτω, να πατήσεις ctrl-alt-F1. Θα πρέπει να σε γυρίσει σε κονσόλα με prompt για logon. Κάνε ένα logon με κάποιο user/pass (root ή κάποιο άλλο) και στη συνέχεια δώσε 'startx'. Θα προσπαθήσει έτσι κ πάλι να σηκωθεί ο X server, αλλά αν σκάσει είναι πιθανό να σου δώσει κάποιο μήνυμα λάθους στην οθόνη. Αυτό το μήνυμα κάντο copy/paste εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geioannou Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 ok..thanks.το απογευμα που θα παω στο σπιτι θα το δω και θα σας πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geioannou Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 λοιπον εκανα οτι μου ειχατε πει.κανω paste αυτο που μου εγραψε: xauth:creating new aythority file/root/.serverayth.3357 Fatal server error: Server is already active for display 0 if this server is no longer running remove / tmp / .X0-lock and start again Please consult the The X.org Foundation support at http://wiki.x.org for help Xlib:connection to ".0.0" refused by server Xlib:invalid MIT-MAGIC-COOKIE-1 KEY giving up /usr/X11R6/bin/xinit:unable to connect to X server /usr/X11R6/bin/xinit:No sush process (errno 3):server error. αυτα μου εγραψε...εαν καποιος γνωριζει κατι ας βοηθησει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
or1onas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Έχεις άλλο account εκτός από του root; Αν ναι, δοκίμασε να κάνεις logon με αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geioannou Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 οχι.κατα την εγκατασταση δεν εκανα καποιον αλλο user..οποτε... απο αυτο το σχολιο που μου εδωσε δεν προκυπτει τιποτα??????????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.