Προς το περιεχόμενο

πως σας φαινονται??

dimi7RiS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν όμως ο τυπάκος ζητάει τη γνώμη μας και δεν του λέμε ότι είναι θεϊκός και αρχίζει και μιλάει για κομπλεξικούς και καραγκιόζηδες, τι γίνεται;

Εξάλλου, μας έδειξε πολύ καλά ποιος είναι ο καραγκιόζης:

Τωρα για τους γκαζόκαυλους εγω απλα παω με τις παντες και γενικα σαν τον παλαβο στον δρομο.... δεν βαζω λαμπακια αεροτομες και 10000ευρω ice!δεν ειμαι τετοιος καραγκιοζης!

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Όταν όμως ο τυπάκος ζητάει τη γνώμη μας και δεν του λέμε ότι είναι θεϊκός και αρχίζει και μιλάει για κομπλεξικούς και καραγκιόζηδες, τι γίνεται;

Εξάλλου, μας έδειξε πολύ καλά ποιος είναι ο καραγκιόζης:

ταπεινη μου γνωμη οτι δεν του την ειχαν πεσει εξ'αρχης δε θα εγραφε τετοιες χοντραδες(που οντως τις εγραψε). στο παληκαρι(scider νομιζω) που του ειπε 2-3 πραγματακια, αν δεν κανω λαθος ειπε κι ευχαριστω.

Δημοσ.

Προσωπικά απόρησα με το νόημα όχι του να ασχολείσαι με το Photoshop, αλλά του να το χρησιμοποιείς για να "φτιάξεις" το αμάξι σου. Και ο blueviper για το ίδιο απόρησε. Μετά έπεσαν οι χαρακτηρισμοί κομπλεξικοί, καραγκιόζηδες, κτλ. και φυσικά τα δικά μου ποστ, που δεν περιείχαν ούτε μία προσωπική επίθεση, σβήστηκαν μέσα σε λίγα λεπτά, οπότε αν προσπαθείς να ακολουθήσεις τη λογική συνέχεια τώρα δεν γίνεται. Αν έστω και με το - μισό πλέον - τόπικ σχημάτισες άποψη, well I don't give a damn, really.

Ακόμα βεβαίως περιμένω απάντηση στο γιατί σβήστηκε το ποστ μου. Ήταν on-topic (είχε μια δημιουργία μου στο Paint, πήρε 2-3 λεπτά, όσο θα μου έπαιρναν και οι φώτο του Saxo στο Photoshop), δεν ήταν υβριστικό, και ήταν απάντηση σε διάφορα που έγραψαν προηγουμένως οι άλλοι, και συνάμα επεξηγητικό.

Επίσης, να τολμήσω να ρωτήσω ποια είναι εν τέλει η πολιτική των moderator (συμπεριλαμβανομένου αυτού που έσβησε επιλεκτικά τα ποστ μου) με τις προσωπικές επιθέσεις; Δηλαδή, αν εγώ βγω τώρα και πω κάποιον ευθέως κομπλεξικό ή καραγκιόζη, σοβαρά και όχι χάριν αστεϊσμού, δεν τρέχει τίποτα; Δεν καταλαβαίνω προς τι οι ακραίες στάσεις, άτομα έχουν φάει ban για έμμεσους χαρακτηρισμούς και υπαινιγμούς, αλλά τελευταία έχω δει πολλές ευθείς επιθέσεις να περνάνε στο ντούκου, χωρίς καν να εμφανιστεί κάποιος να κάνει συστάσεις.

Δημοσ.

Αγαπημένα μέλη.

Το ενδιαφέρον εκ μέρους των μελών του forum για την ποιότητα του τελευταίου λήφθηκε υπ' όψιν. Σε μελλοντική περίπτωση προβληματισμού σχετικά με το επίπεδο του εκάστοτε thread παρακαλείσθε να χρησιμοποιείτε το κουμπάκι Report και να μην ασκείτε λεκτική αυτοδικία. Αυτό βοηθάει τόσο στην διατήρηση των ήρεμων τόνων όσο και στο δημοκρατικό image του γράφοντος.

Ευχαριστώ για την κατανόηση, ξεκολλάτε τώρα.

Αναφορικά με την απορία σου konnak.

Το post σου κρίθηκε από τον mod που το έσβησε αιτία έριδας, καθώς και άλλα post των scider και του dimi7ris.

Η αιτιολογία που εμφανίζεται συγκεκριμένα, είναι αλληλοσπαραγμός και προσωπικές επιθέσεις.

Δημοσ.

παιδια εμενα μου την εδωσε η ειρωνια...! Μονο ενας σχολιασε τα λαθη που εκανα με επιχειρηματα, ΟΛΟΙ οι αλλοι ειπαν σιγα τις διαφορες αυτα τα κανω και στο paint. Και δεν ηταν και γνωστες!

Δημοσ.
Προσωπικά απόρησα με το νόημα όχι του να ασχολείσαι με το Photoshop, αλλά του να το χρησιμοποιείς για να "φτιάξεις" το αμάξι σου. Και ο blueviper για το ίδιο απόρησε. Μετά έπεσαν οι χαρακτηρισμοί κομπλεξικοί, καραγκιόζηδες, κτλ. και φυσικά τα δικά μου ποστ, που δεν περιείχαν ούτε μία προσωπική επίθεση, σβήστηκαν μέσα σε λίγα λεπτά, οπότε αν προσπαθείς να ακολουθήσεις τη λογική συνέχεια τώρα δεν γίνεται. Αν έστω και με το - μισό πλέον - τόπικ σχημάτισες άποψη, well I don't give a damn, really.

το topic το παρακολουθησα απ'την αρχη με ελαχιστες απωλειες. κατα τ'αλλα εγω να δεις ποσο damn δε δινω. αλλα αρκετα νομιζω το κουρασαμε το θεμα(και βαζω και εμενα μεσα).

Δημοσ.

dimi7RiS...στο έγραψα και πριν. Κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να κατέχει 200 τεχνικές στο Photoshop προτού εκφράσει θετική ή αρνητική γνώμη. Προσωπικά δεν είδα τίποτα που να με εντυπωσιάσει ως αποτέλεσμα κι ουδόλως με ενδιαφέρει αν το κατέχεις ή δεν το κατέχεις το άθλημα. Ζήτησες απόψεις...δεν το περιόρισες στο ποιοι και πως θες να στις προσφέρουν. Τη δική μου απορία στο τι ακριβώς πρέπει να εκτιμήσω, μια και δεν είδα σπουδαία πράγματα, την αντιμετώπισες σαν ειρωνία και μπήκες στην επίθεση χωρίς καν να ζητήσεις εξηγήσεις πιο πριν, χωρίς να αναρωτηθείς αν πράγματι ο άλλος δεν αντιλαμβάνεται τις ώρες που αφιέρωσες (και δεν είναι υποχρεωμένος να το κάνει) και τη σούπερ-ντούπερ τεχνική σου κι απλώς καταθέτει την περίσκεψή του.

Δε σου κρύβω πως κατανοώ απόλυτα τον konnak αναφορικά με το ενδιαφέρον που κρύβει ένα τέτοιο hobby σε σχέση με το Photoshop, αλλά στην τελική είναι δικαίωμά σου. Όπως όμως δικαίωμα του κάθε άλλου είναι να τοποθετείται πάνω σε όσα διαβάζει και βλέπει. Ακόμα δεν είμαι σίγουρος πως κατάλαβα αν το thread άνοιξε για να μάθεις καμία πρόσθετη τεχνική, από κάποιον που γνωρίζει το PS ή αν έγινε για να σου πούμε μπράβο για το αμάξι σου και για το όραμά σου να το μετατρέψεις εικονικά κατά το δοκούν. Σε γενικές γραμμές δεν έχω καταλάβει με ποιο τρόπο και πόσο αφορά κάποιον άλλο η δική σου εντύπωση για τις βελτιώσεις που θα ήθελες να κάνεις στο αμάξι σου και δεν κάνεις, παρά μόνο μέσω PS.

Καλοπροαίρετοι προβληματισμοί, γιατί πολύ σκεπτικισμός και καχυποψία έχει πέσει και δε χρειάζεται.

@Lucifer

Σόρι, με πρόλαβες...αν νομίζεις πως ξεπερνάει τα εσκαμμένα, πέτα το να πάει στην ευχή.

Δημοσ.

για το τελευταιο που ειπες...ασχοληθηκα και με αλλα αμαξια οχι μονο το δικο μου saxo

++

παιδια εμενα μου την εδωσε η ειρωνια...! Μονο ενας σχολιασε τα λαθη που εκανα με επιχειρηματα, ΟΛΟΙ οι αλλοι ειπαν σιγα τις διαφορες αυτα τα κανω και στο paint. Και δεν ηταν και γνωστες!

ΤΕΛΟΣ!!!!!

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

Ακόμα βεβαίως περιμένω απάντηση στο γιατί σβήστηκε το ποστ μου. Ήταν on-topic (είχε μια δημιουργία μου στο Paint, πήρε 2-3 λεπτά, όσο θα μου έπαιρναν και οι φώτο του Saxo στο Photoshop), δεν ήταν υβριστικό, και ήταν απάντηση σε διάφορα που έγραψαν προηγουμένως οι άλλοι, και συνάμα επεξηγητικό.

Επίσης, να τολμήσω να ρωτήσω ποια είναι εν τέλει η πολιτική των moderator (συμπεριλαμβανομένου αυτού που έσβησε επιλεκτικά τα ποστ μου) με τις προσωπικές επιθέσεις; Δηλαδή, αν εγώ βγω τώρα και πω κάποιον ευθέως κομπλεξικό ή καραγκιόζη, σοβαρά και όχι χάριν αστεϊσμού, δεν τρέχει τίποτα; Δεν καταλαβαίνω προς τι οι ακραίες στάσεις, άτομα έχουν φάει ban για έμμεσους χαρακτηρισμούς και υπαινιγμούς, αλλά τελευταία έχω δει πολλές ευθείς επιθέσεις να περνάνε στο ντούκου, χωρίς καν να εμφανιστεί κάποιος να κάνει συστάσεις.

Αν και άργησα να δω το συγκεκριμένο ερώτημα, μία οφειλόμενη απάντηση καθώς εγώ έσβησα το μήνυμά σου.

Το μήνυμά σου σβήστηκε γιατί απαντά σε μηνύματα που έχουν σβηστεί. Δεν υπήρχε, ως εκ τούτου, λόγος ύπαρξής του.

Τουναντίον: Από τη στιγμή που έσβησα 1, 2, 3 μηνύματα, το να αφήσω το δικό σου μόνο (ως απαντητικό) θα ήταν ανάλογο με το να στερώ το Χ μέλος από τα γραπτά του αλλά να αφήνω το Ψ μέλος να απαντά στο Χ - το οποίο βλέπει τα προς απάντηση γραπτά του να έχουν εξαφανιστεί.

Δεν ήταν καθόλου επιλεκτική λοιπόν η διαγραφή του post σου, όπως αναφέρεις. Ήταν διαγραφή μιας σειράς posts, μεταξύ των οποίων και το δικό σου.

Ελπίζω να ξεκαθάρισα το όλο θέμα γύρω από το "εξαφανισμένο" post. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...