KWSN_Men Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται! Takes one to know one.
kattistt Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 konnak με συγχωρεις αλλα ποτε σε ειπα κομπλεξικο, δεν υποστηριξα κανενα σας ουτε σου επιτεθηκα, ειπα και στους δυο σας να ηρεμησετε και ειπα στον dimi7RiS να σταματησει. Εσενα ποτε σε εβρισα και σε εθιξα. Θα βγω και η κακια τωρα.... Δεν εχω θυμο να βγαλω, ουτε εχω κατι μαζι σου, και ουτε ειπα κατι για σενα... Τι νασου πω, δεν ηθελα να σε θιξω, να ηρεμησω τα πνευματα!
konnak Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Βρε, άστα αυτά. Περασμένα ξεχασμένα. Η φώτο σ' αρέσει;
kattistt Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 εισαι μεγαλος ζωγραφος....!!! Παντως πραγματικα δεν σε εθιξα... ουτε σε χαρακτηρισα!
konnak Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 ΟΚ, απλά τα είδα μαζεμένα, και είδα μια ταύτισή σου με τους άλλους δύο. Διόρθωσα το πρώτο ποστ. Φίλοι;
blueviper Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 konnak...είναι ωγαίο κι αυτό. Μπογεί να μην είναι τόσο ωγαίο σαν του KWSN_Men τη ζωγαφιά, αλλά το χέγι σου αποτυπώνει μια γασιοναλιστική απίσχνανση της βεμπεγιανής θεώγησης που όμοιά της δεν βγήκα πουθενά. Μπγάβω και ολοστγόγγυλο τγία!!!
konnak Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 konnak...είναι ωγαίο κι αυτό. Μπογεί να μην είναι τόσο ωγαίο σαν του KWSN_Men τη ζωγαφιά, αλλά το χέγι σου αποτυπώνει μια γασιοναλιστική απίσχνανση της βεμπεγιανής θεώγησης που όμοιά της δεν βγήκα πουθενά. Μπγάβω και ολοστγόγγυλο τγία!!! Βασικά, είναι απλά ένα σκυλί που χέζει σε ένα άσπρο πάτωμα, αλλά ΟΚ...Ευχαριστώ! EDIT: ΟΚ, δουλεύει η σκούπα as we speak. Νιώθω σαν να ζω την αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού...
dimi7RiS Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 για τα posts απλα μολις πηρα καινουρια οθονη και την χαιρομαι.... Τωρα για τους γκαζόκαυλους εγω απλα παω με τις παντες και γενικα σαν τον παλαβο στον δρομο.... δεν βαζω λαμπακια αεροτομες και 10000ευρω ice!δεν ειμαι τετοιος καραγκιοζης! και επαναλαμβανω αφου δεν ξερεις τιποτα απο ps μην μιλας!! Το saxo το εκανα ετσι γιατι θα ηθελα να δω πως θα ειναι στο μελλον και μου αρεσει να ασχολουμε με το photoshop AKOMA οτι ειπες να κάνεις φιγούρα σε άλλους που δεν το έχουν δει ποτέ ΑΡΑ το εκανα ωραιο!!!!
KWSN_Men Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 για τα posts απλα μολις πηρα καινουρια οθονη και την χαιρομαι....Τωρα για τους γκαζόκαυλους εγω απλα παω με τις παντες και γενικα σαν τον παλαβο στον δρομο.... δεν βαζω λαμπακια αεροτομες και 10000ευρω ice!δεν ειμαι τετοιος καραγκιοζης! Ενώ αν όταν πας με τις πάντες και πας σαν τον παλαβό, πάρεις και κανένα κοκομοίρη μαζί σου, τι θα είσαι; Χίλιες φορές οι καραγκιόζιδες που το κάνουν χειρότερο από Datsun.
konnak Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Τωρα για τους γκαζόκαυλους εγω απλα παω με τις παντες και γενικα σαν τον παλαβο στον δρομο.... δεν βαζω λαμπακια αεροτομες και 10000ευρω ice!δεν ειμαι τετοιος καραγκιοζης! Δεν είχα καμία αμφιβολία.
the_end Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 δεν καταλαβαινω το ζορι που τραβηξαν ορισμενοι με το συγκεκριμενο topic και κυριως ο konnak(θα λεγα και για τον blueviper αλλα μαλλον η παρεξηγηση οφειλεται στον dimi7RiS ). το ειπε εξ'αρχης ο ανθρωπος,θελει μια γνωμη για τις πρωτες του προσπαθειες στο photoshop. πώς αυτο σχετιζεται με την ποιοτητα του insomnia γενικως ή με επιδειξη του saxo ή τη "φοβερη πατεντα"(οριστε ενα topic για να χωσετε καποιοι)??? μαλλον καποιοι πρεπει να χαλαρωσουν λιγο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.