Προς το περιεχόμενο

πως σας φαινονται??

dimi7RiS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1ον) Γιατί να κάνεις κάτι τέτοιο; Δηλαδή, να ασχοληθείς με Photoshop για να αλλάζεις εικόνες του αυτοκινήτου σου; Δηλαδή, δεν μπορείς να το φτιάξεις στ' αλήθεια (ή δεν θες) και αλλάζεις τις φωτο του; Σόρρυ, αλλά δεν το καταλαβαίνω.

2ον) Θα μπορούσε να είναι παιχνίδι "Βρες τις διαφορές, if any". Τότε θα το καταλάβαινα, αν και δεν ξέρω αν θα έβλεπα καμία (αν εξαιρέσεις το χρώμα στην τελευταία).

Άμα είναι να ανεβάσω και εγώ ένα καραβάκι που έχω ζωγραφίσει στο Paint, ή μια φώτο μιας φίλης που της έβαλα το κεφάλι στο σώμα της Αντζελίνα Τζολί. Ρε τι άλλο θα δούμε εδώ μέσα...

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εχουμε γεμισει εξυπνακιδες εδω μεσα...

1)απλα μου αρεσει το photoshop

2) στο saxo μου μεσω PS εκανα τις εξις αλλαγες, μαυρισα τα φωτα(150-200ευρω), το χαμηλωσα οι αναρτησεις που θελω κανουν 500-600ευρω + εμπρος ελατηρια 100ευρω + κουρδισμα πισω αξονα αλλα 100ευρω + μαυρισα τα τζαμια..τα φιμε κανουν 120ευρω

150+600+100+100+120=1070ευρω σου περισσευουν να μου τα δωσεις γιατι ειμαι φοιτητης και δεν εχω τοοοσα λεφτα!!!

Και αν θελω να βαλω και πιο μεγαλες ζαντες 16αρες συγκεκριμενα θελω αλλα 600 ευρω + λαστιχα 500ευρω

αντε παιξε με το paint τωρα

Δημοσ.

Ωραία.

Και τι στο διάολο κατάφερες τώρα που το άλλαξες στο photoshop αγόρι μου; Τι; Σε φτιάχνει να το το βλέπεις έτσι; Ή να κάνεις φιγούρα σε άλλους που δεν το έχουν δει ποτέ; Το χαζεύεις και αυνανίζεσαι; Ειλικρινά ρωτάω, τι ακριβώς μπορεί να σε ωθήσει να αλλάξεις φώτο του αυτοκινήτου σου και να του κάνεις βελτιώσεις που δεν μπορείς να του κάνεις στην πραγματικότητα; Γιατί; Τι ανάγκη ικανοποιεί μέσα σου αυτή η ιστορία ρε αδερφέ; Π.χ. κάποτε είχα βάλει σε φώτο ενός φίλου έναν ιπτάμενο δίσκο από πάνω (μέσω Photoshop), την τύπωσα σε φωτογραφικό χαρτί, κάναμε πλάκα σε διάφορους. Αν ήταν κάτι τέτοιο θα το καταλάβαινα.

Δεν ξέρω αν έχουμε γεμίσει εξυπνάκιδες, αλλά σίγουρα δεν έχουμε γεμίσει έξυπνους. Το επίπεδο του φόρουμ πέφτει συνεχώς κατακόρυφα μετά την επαναλειτουργία του Μπλα Μπλα... Και είναι αστείο ότι λες "έχουμε γεμίσει" λες και είσαι χρόνια στο φόρουμ, ενώ δεν έχεις κλείσει βδομάδα.

Δημοσ.

Βρα παιδια ηρεμηστε...!

Δεν εγινε κατι!

Απλα ο dimi7RiS ηθελε να μας δειξει τι εκανε στο Photoshop, εκεινος το βρηκε πιο ενδιαφερον να "φτιαξει" το αμαξι του, και ο konnak να βαλει ενα ιπταμενο δισκο πανω απο το κεφαλι του.

Δεν εγινε κατι! Στο μπλα μπλα το εβαλε ο ανθρωπος.

Και εγω εχω παιξει με αυτοκινητο, με μενα, με φωτο απο σαντορινη στο PS.

Δημοσ.

warp1.jpg

Κοιτάξτε τι έκανα σε μια φωτογραφία, και αυτό με ένα πρόγραμμα του κινητού μου! Wow ε;!;!;

Τι; Δε σας αρέσει; Σε σας ενδιαφέρει; Είστε όλοι άσχετοι και κομπλεξικοί.

Δημοσ.
warp1.jpg

Κοιτάξτε τι έκανα σε μια φωτογραφία, και αυτό με ένα πρόγραμμα του κινητού μου! Wow ε;!;!;

Τι; Δε σας αρέσει; Σε σας ενδιαφέρει; Είστε όλοι άσχετοι και κομπλεξικοί.

επρεπε να κανεις και τα μαλλια καρφακια :P

Δημοσ.

ρε dimi7RiS αστους μην ασχολησε, κανε την δουλεια σου και γραψτους κανονικα

Επίσης προτείνω να γίνει συγχένευση με αυτό το thread: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=160018

Το θέμα είναι παρόμοιο.

καμια σχεση.. και by the way το ξεσκισαμε το θεμα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...