dimi7RiS Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Λοιπον ειναι οι πρωτες αποπειρες μου στο PS και θα ηθελα να μου πειτε γνωμες.... μονο το carbon εβαλα Original PS αλλο saxo οriginal ps
MariaTs. Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Χωρίς παρεξήγηση: όταν είδα να γράφεις PS το μυαλό μου πήγε στο PlayStation!!! Μετά κατάλαβα ότι εννοούσες το PhotoShop! Καλύτερα να διευκρινίζεις, γιατί νόμιζα πως έδειχνες φωτογραφίες απ'το Grand Turismo!!!
blueviper Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Εχμ...γιατί ακριβώς πρέπει να γνωμοδοτήσω; Για τις αλλαγές στο χρώμα και τις ζάντες; Υπάρχει κάτι που μου διαφεύγει?!
MariaTs. Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Μην ξινίζεις βρε παιδί μου κι εσύ! Ο άνθρωπος σημείωσε πως πρώτη φορά δοκιμάζει το PhotoShop και ζητά την γνώμη μας για τις φωτογραφίες! Αυτό είναι όλο!
blueviper Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Με παρεξήγησες. Δεν ξινίζω πραγματικά...ορίστε και μια φωτογραφία μου που το πιστοποιεί: Απλώς στ' αλήθεια δεν κατάλαβα τι πρέπει να "κρίνω" μια κι οι διαφορές που εντόπισα στα πεταχτά δεν ήταν άλλες από αυτές που κατέθεσα.
wert Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Εγώ λέω να αφήσει το αυτοκινητάκι ήσυχο. Να τώρα το χαμήλωσε πολύ, είναι και σε χωματόδρομο, θα βρεί από κάτω.
dimi7RiS Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 καλα ρε blueviper....κατουρα και λιγο !! δηλαδη ολοι εδω μεσα παιζουν το photoshop τα δακτυλα? καλα εισαι πολυ κομπλεξικος
blueviper Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Ήσυχα ρε αγόρι μου...δε σε είπαμε και καμπούρη. Επειδή ακριβώς δεν κατέχω τα του Photoshop και κρίνω ως απλός θεατής των φωτογραφιών κι όχι ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος από το αποτέλεσμα, ρώτησα κι ο ίδιος, εμμέσως πλην σαφώς, τι θα έπρεπε να έχω δει πέραν αυτών που ανέφερα. Καλμάρησε...δεν τρέχει τίποτα!
dimi7RiS Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 εσυ δεν κρινεις αλλα επικρινεις!! φαναντασου δηλαδη και να κατειχες τι θα ελεγες...
blueviper Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Πες μου καλέ μου φίλε τι να εκτιμήσω, μια και δεν έχω γνώση των ιδιαίτερων τεχνικών του Photoshop και της δυσκολίας τους. Έκρινα και σχολίασα όσα κι ό,τι μπορούσα να καταλάβω, ρωτώντας μάλιστα τι μου διαφεύγει. Αν δε θες ούτε να κρίνουν, ούτε να επικρίνουν, δικαίως ή αδίκως, τη "δουλειά" σου, είτε βάζε προειδοποίηση "μονάχα για masters του PS", είτε μην την εκθέτεις δημόσια, αν δεν αντέχεις ούτε καν να σου αναφέρουν πως δεν εντυπωσιάστηκαν από όσα είδαν, όντας αδαείς.
SCidER Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 η foto με το carbon ειναι καπως καλη.. φαινονται σκιες και αντανακλασεις.. στις επομενες foto ξεχασες κατι βασικο.. να βαλεις την σκια κατω απο το αυτοκινητο.. χωρις την σκια φαινονται αρκετα πειραγμενες[ψευτικες]. επισης εκει που το χρωματισες.. το καπο δεξια κανει βουναλακια.. σου εφυγε λιγο το pencil εκει καλη πρωτη προσπαθεια , θες αρκετη δουλιτσα ομως αν θες να ασχοληθεις με αυτο. keep up the work
dimi7RiS Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 η ειρωνεια μου την εδωσε οχι το αν σου αρεσαν(γιατι δεν ειπες τιποτα!!)...ακομα αφου δεν εχεις γνωσεις η γνωμη σου μου ειναι αχρηστη...τελος! η foto με το carbon ειναι καπως καλη.. φαινονατι σκιες και αντανακλασεις.. στις επομενες foto ξεχασες κατι βασικο.. να βαλεις την σκια κατω απο το αυτοκινητο.. χωρις την σκια φαινονται αρκετα πειραγμενες[ψευτικες]. επισης εκει που το χρωματισες.. το καπο δεξια κανει βουναλακια.. σου εφυγε λιγο το pencil εκει καλη πρωτη προσπαθεια , θες αρκετη δουλιτσα ομως αν θες να ασχοληθεις με αυτο. keep up the work εχεις δικιο αυτα τα παρατηρησα και εγω...με την σκια πηγα να κανω μια πατεντια αλλα δεν μου βγηκε.. για το καπο το κακο ηταν οτι το αμαξι δεν ηταν ανοιχτο χρωμα και μπλε με μαυρο το μαγνητικο pencil τα ''εχανε'' ΤΗΝΧ
blueviper Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 η ειρωνεια μου την εδωσε οχι το αν σου αρεσαν(γιατι δεν ειπες τιποτα!!)...ακομα αφου δεν εχεις γνωσεις η γνωμη σου μου ειναι αχρηστη...τελος! Που την είδες την ειρωνία καλέ μου άνθρωπε; Ακόμα κι αν θεωρήσεις πως το πρώτο post μπορεί να έκρυβε τέτοιες τάσεις (διότι ο γραπτός λόγος δε βοηθάει πάντα), νόμιζα πως το δεύτερο (στο οποίο αστειεύομαι άλλωστε) θα σου είχε λύσει αυτήν την απορία και δε θα αντιδρούσες σαν ξαναμμένος έφηβος που του έθιξαν τη γκόμενα. Η γνώμη μου μπορεί να σου είναι άχρηστη και δεν τρέχει και τίποτα (λες να μην κοιμηθώ το βράδυ, αλλά έχε υπόψη σου πως αν περιμένεις να σε κρίνουν μονάχα εκείνοι που έχουν διαβάσει ολόκληρη τη βιβλιογραφία του PS πρώτα, μάλλον δεν έχεις συναίσθηση των πραγμάτων. Σα να έλθει αύριο μεθαύριο κανένας φίλος σου μουσικός, σου δώσει μια σύνθεσή του, την ακούσεις, του μεταφέρεις πως σου φάνηκε ανιαρή και γυρίσει να σου πει "τι ξέεις κι εσύ...τέλειωσε πρώτα φούγκα και μετά έλα να μου μιλήσεις". Ξεκαβαλάμε και πάμε παρακάτω.
SCidER Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 κατι σαν αυτο... στα γρηγορα ειναι δυσκολη και η ωρα
kattistt Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Ωραια ειναι Μπραβο σου! Απλα βαλε αλλες ζαντες και παιξε με αυτες, βρες στο Internet καποιες... Εδω ειναι μια δικια μου προσπαθεια, οχι ιδιαιτερα καλη αλλα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.