soulnick Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 με αυτον τον υπολογιστη εχουμε την ιδια ηλικια!! και ειναι λιγο νεοτερος απο το παπι μου!! αν θυμαμαι καλα,σε αυτο το μηχανακι,ειχα παιξει το navy seals.. μπορει να ηταν καποιο νεοτερο ομως. τοπο στα νιατα ρεεε! :twisted:
ThomasD Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Πω, πω, τόσοι πολλοί με αναμνήσεις από τον Amstrad! Ο δικός μου είναι λίγο μεγαλύτερος από εμένα, μεγάλωσα μπροστά στην πράσινη οθόνη του από μηνών (ναι, από μηνών φάνηκε η τρέλα μου!) παίζοντας παιχνίδια! Η μαμά μου τα θυμάται και λέει ότι 1,5 χρονών έβγαζα τα παπάκια (ένα παιχνίδι που το "βάφτισε" έτσι, ήταν ένα παπάκι που έτρωγε κάτι αυγά). Πως να τον ξεχάσω αυτόν τον υπολογιστή; Πάντως είναι ακόμα εν ενεργεία. Τον έχω δώσει στο ξαδερφάκι μου και πάω που και που και παίζω κανένα παιχνιδάκι να θυμάμαι τα παλιά!
soulnick Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 ωραιος ο man!! αυτο που δεν θα συγχωρισω στον ευτο μου,ειναι το οτι πουλησα την AMIGA 500 με 1ΜΒ RAM(τα 512ΚΒ RAM cartridge που επαιρνε απο κατω της,τα ειχα ανταλλαξει με ενα Amiga game 5 δισκετων,οταν ημουν στο δημοτικο) και αγορασα το Sega Mega Drive 2 με 2 games και ενα joypad...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.