Προς το περιεχόμενο

Υπερυπολογιστης!!!

dimi7RiS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Υποπτεύομαι οτι ο Jack είναι ο Bombjack και το προγραμμα με τη χελώνα είναι η LOGO της Digital Research :D

για το πρωτο ειμαι σιγουρος...για το αλλο δεν ξερω

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Υποπτεύομαι οτι ο Jack είναι ο Bombjack και το προγραμμα με τη χελώνα είναι η LOGO της Digital Research :D

+100 για τη LOGO!!! Τι θυμηθήκαμε πάλι....

circle(80,20)

:P :P :P

Δημοσ.

Άπονες μανάδες... Χρόνια τώρα με "σταυρώνει" να πετάξω τα βιβλία με τις γλώσσες (BASIC και LOGO αν θυμάμαι καλά) και να αδειάσω το πατάρι από τη "σαβούρα" (6128, πράσινη οθόνη) η ιερόσυλη.

Δημοσ.

και εμενα η μανα μου τα ιδια...μεχρι που πηγα στην αποθηκη που τον εχω να καθαρισω αλλα τελικα του την χαρισα...

Δημοσ.

Πωπω... Κι άλλοι κάτοχοι Amstrad 6128... Δεν στήνουμε ένα Lanparty με Tubaruba, fruity frank και ikari warriors? ;)

Πολύ κάψιμο αυτός ο υπολογιστής όμως, έ???

Δημοσ.

Ααααχχχ, αθάνατες εποχές... Πάντως στο Fruity Frank είμαι μέσα, αλλά θα παίξουν οι γονείς μου, το τιμούν κάθε μέρα απο το 1989 και δεν νομίζω να ξεκολλήσουν σε καμία περίπτωση... Απο που να πήρα άραγε?? :P

Δημοσ.

Το tubaruba ήταν ένα ανθρωπάκι με ένα jetpack (lol!) που έπρεπε να φάει κάποια αντικείμενα χωρίς να το ακουμπήσουν οι κακοί! Τρελό γέλιο!

Δημοσ.

βρε τους παλιογερους λοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ

καλα ειχα σπασει μια μερα το κεφαλι μου για να θυμηθω τα παιχνιδια και ειπα να βαλω ερωτημα εδω αλλα ειπα μη με παρετε με τις λεμονοκουπες λολ

ετσι θα λενε καποιοι αλλοι μετα απο χρονια

Δημοσ.

πω ρε παιδιά κι εγώ μ αυτόν τον άμστραντ ξεκίνησα...δώρο του θείου μου όταν έγινα 6 χρονών και μπορώ να πω οτι έπαιζα με αυτόν μέχρι το 95... ένα παιχνιδάκι που μου άρεσε πολύ, το Chuck η κάπως έτσι...που μάζευες αυγά και δεν έπρεπε να σε φάνε οι κότες....ωραίες εποχές....πάω αποθήκη να τον ξανακατεβάσω κι ας έχω γκρίνια όλη μέρα....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...