dimi7RiS Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Υποπτεύομαι οτι ο Jack είναι ο Bombjack και το προγραμμα με τη χελώνα είναι η LOGO της Digital Research για το πρωτο ειμαι σιγουρος...για το αλλο δεν ξερω
RapidShade Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Υποπτεύομαι οτι ο Jack είναι ο Bombjack και το προγραμμα με τη χελώνα είναι η LOGO της Digital Research +100 για τη LOGO!!! Τι θυμηθήκαμε πάλι.... circle(80,20) :P
Πέτρος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Άπονες μανάδες... Χρόνια τώρα με "σταυρώνει" να πετάξω τα βιβλία με τις γλώσσες (BASIC και LOGO αν θυμάμαι καλά) και να αδειάσω το πατάρι από τη "σαβούρα" (6128, πράσινη οθόνη) η ιερόσυλη.
dimi7RiS Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 και εμενα η μανα μου τα ιδια...μεχρι που πηγα στην αποθηκη που τον εχω να καθαρισω αλλα τελικα του την χαρισα...
thanocaster Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Πωπω... Κι άλλοι κάτοχοι Amstrad 6128... Δεν στήνουμε ένα Lanparty με Tubaruba, fruity frank και ikari warriors? Πολύ κάψιμο αυτός ο υπολογιστής όμως, έ???
Mene Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Ααααχχχ, αθάνατες εποχές... Πάντως στο Fruity Frank είμαι μέσα, αλλά θα παίξουν οι γονείς μου, το τιμούν κάθε μέρα απο το 1989 και δεν νομίζω να ξεκολλήσουν σε καμία περίπτωση... Απο που να πήρα άραγε??
mihalakis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 δεν ξέρω το τρούμπα ρούμπα αλλά μόνο από τον τίτλο πρέπει να σκίζει... βγήκε και 2; το τραμπα ριμπα μηπως?
thanocaster Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Το tubaruba ήταν ένα ανθρωπάκι με ένα jetpack (lol!) που έπρεπε να φάει κάποια αντικείμενα χωρίς να το ακουμπήσουν οι κακοί! Τρελό γέλιο!
kostasbm Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 βρε τους παλιογερους λοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ καλα ειχα σπασει μια μερα το κεφαλι μου για να θυμηθω τα παιχνιδια και ειπα να βαλω ερωτημα εδω αλλα ειπα μη με παρετε με τις λεμονοκουπες λολ ετσι θα λενε καποιοι αλλοι μετα απο χρονια
dimi7RiS Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 παιδια ποτε βγηκε το amstrad?? εδω βλεπω o 64αρης τo '84(οταν γεννηθηκα) εγω επαιζα και ghostbusters
thanocaster Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Wow! Το ghostbuster ποτέ δεν κατάφερα να το καταλάβω. Κάτι έπαιζε με ένα αυτοκίνητο που το... τουμπάνιαζες! . Ο 64 ήταν 64bitος έτσι;;
mamatecuba Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 πω ρε παιδιά κι εγώ μ αυτόν τον άμστραντ ξεκίνησα...δώρο του θείου μου όταν έγινα 6 χρονών και μπορώ να πω οτι έπαιζα με αυτόν μέχρι το 95... ένα παιχνιδάκι που μου άρεσε πολύ, το Chuck η κάπως έτσι...που μάζευες αυγά και δεν έπρεπε να σε φάνε οι κότες....ωραίες εποχές....πάω αποθήκη να τον ξανακατεβάσω κι ας έχω γκρίνια όλη μέρα....
stabill Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΣ ΤΩΡΑ!!! Ο ΘΕΙΚΟΣ 6128, My First!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.