Προς το περιεχόμενο

erotisi gia lg othoni

cyberstorm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το δισκακι αν κρινω απο τη δικια μου εχει manual και οδηγους που απλα θα σου αναγνωρισουν την οθονη με το ονομα της. Αντι να σου λεει δηλαδη "οθονη τοποθετησης και αμεσης λειτουργιας" θα σου λεει "οθονη LG 19" TFT". Λειτουργικα καμια διαφορα.

Η καλυτερη αναλυση ειναι η 1280χ1024.

Δημοσ.

Μόνο σε 1280Χ1024. Οποιαδήποτε άλλη ανάλυση παρακάτω απο αυτήν θα επιφέρει αλλοίωση και εμφανές pixelation. Θα φαίνονται τετραγωνάκια στις ταινίες και στα παιχνίδια και τα γράμματα στα Windows θα φαίνονται αιχμηρά και σαγρέ λόγω του upscale απο την χαμηλή ανάλυση στη 1280Χ1024 που είναι και η native ανάλυση μιας τέτοιας οθόνης.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τώρα πέρα από την πλάκα καλό είναι να διαβάζουμε και τα εγχειρίδια.

Αν βαριέσαι να ψάχνεις πάνε κατευθείαν στην σελίδα G20 θα σου λυθεί η απορία (tip: ψάξε την φράση προτεινόμενη ανάλυση).

Αυτά, καληνύχτα!

Δημοσ.
Τώρα πέρα από την πλάκα καλό είναι να διαβάζουμε και τα εγχειρίδια.

Αν βαριέσαι να ψάχνεις πάνε κατευθείαν στην σελίδα G20 θα σου λυθεί η απορία (tip: ψάξε την φράση προτεινόμενη ανάλυση).

Αυτά, καληνύχτα!

File, kapoioi den exoun tin anesh kai ton xrono h to mualo esto na asxolithoum me kapoia texnika themata. To na apantiseis se mia gia sena esto kai xazh erothsh den kostizei tipota. Allwste kaneis den se anagazei na apantiseis.

Ta Forum's uparxoun gia na rotame.

Auta, kalimera!

Δημοσ.

Προφανώς τα σχόλια μου και η απάντηση δεν αναφερόταν στο πρόσωπό σου αλλά στον χρήστη που ξεκίνησε το θέμα. Δεν είναι άνεση ή εξυπνάδα να διαβάσεις το manual μιας συσκευής που αγόρασες...

Συμφωνώ ότι τα forum υπάρχουν για να ρωτάμε και να λύνουμε απορίες αλλά όχι για να δίνουμε και “μασημένη τροφή” σε κάποιους που δεν κάνουν τα αυτονόητα...

Εκτός αν επιθυμείς να βλέπεις στο forum ανούσιες ερωτήσεις-απαντήσεις και όχι κάτι εποικοδομητικό.

Φιλικά, χωρίς να υπάρχει παρεξήγηση, κουβέντα κάνουμε!

Δημοσ.

Στο κάτω κάτω δεν είναι εκεί το θέμα έτσι ;

Τέσπα, δεν είναι ανάγκη να διαβάζουμε τα εγχειρίδια αν και είναι χρήσιμα σε μερικές στιγμές...

[ εγώ πχ. που το έχω πετάξει το βρήκα σε pdf για κάτι που ήθελα και μετά το deleteαρα γιατί δεν το χρειαζόμουν και πάλι...

Το δισκάκι που είχε εμένα μέσα είχε τους drivers που είναι απαραίτητοι... [ ελπίζω να κατάφερες να τους περάσεις... είναι λίγο περίπλοκο... ]

1280 x 1024

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...