Προς το περιεχόμενο

Forthnet ADSL in a box SOS!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενας φιλος μου πηρε απο το πλαισιο το κουτι forthnet adsl in a box wireless και εδωσε 190 ευρω (ειχε δωρο και ενα τηλεφωνο). Ομως στην αιτηση που στελνεις μεσω fax για την ενεργοποιηση εχει μονο τα κουτακια 384 και 512!! Τι παιζει ρε παιδια?? Δεν μπορει να ενεργοποιησει τα 2048; Διευκρινιζω οτι εχει pstn (πηρε το αντιστοιχω κουτι)

Παρακαλω απαντηστε αμεσα γιατι νομιζω οτι η προσφορα ληγει συντομα!!

Δημοσ.

Αν είναι κάτι σε προσφορά μπορείς να σβήσεις με μια γραμμή τις ταχύτητες αυτές και τα βάλειτ τις επιθυμητές.... Απλά να είναι ίδιες και στα δύο ( γραμμή - σύνδεση )

Δημοσ.

Το γραφεις εσυ (πχ 2048 1 χρονος) και σβηνεις τις επιλογες που εχει για 384 και 512. Αν θελεις επιβεβαιωση, παρε και ενα τηλ στη 4νετ.

Δημοσ.
Πες του να κάνει ηλεκτρονικά την αίτηση στο http://www.forthnet.gr/templates/formtemplate.aspx?p=126883 και καθάρισε...

Ουτε Fax ούτε τίποτα :D

Δηλαδη αν το στειλω αυτο δεν ειναι απαραιτητο να στειλω το fax; Εγω καλου κακου θα του πω να κανει και τα δυο!

Δυο ερωτησεις μονο. πρωτον εχει αναγκαστικη επιλογη ενα μοντεμ το οποιο ειναι διαφορετικο με αυτο που δινει το κουτι. Παιζει σημασια; Επισης και στην ηλεκτρονικη αιτηση και στο χαρτι εχει αυτο "Τηλέφωνο ενεργοποίησης τηλεπικοινωνιακής πρόσβασης" Τι τηλεφωνο βαζω εδω;

Ευχαριστω πολυ!!

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να στείλεις FAX μόνο την ηλεκτρονική. Εγώ έτσι είχα κάνει πρίν ένα 6μηνο. Το modem δεν παίζει ρόλο.Το "Τηλέφωνο ενεργοποίησης τηλεπικοινωνιακής πρόσβασης"είναι το τηλέφωνο που θές να ενεργοποιηθεί η ADSL δηλαδή του φίλου σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...