Προς το περιεχόμενο

Φοβερή πατέντα!!

savvvas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θέμα είναι να το καταλάβει πριν γίνει χαρτοπετσέτες. Και το παλλικάρι φαίνεται να το έχει πάρει αρκετά σοβαρά το θέμα...

[offtopic] Μέχρι να μαζέψει λεφτά μπορεί να καβαλάει άλλου είδους οχήματα (βλ. avatar). Χωρίς παρεξήγηση...[/offtopic]

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ακόμα με αυτό το ματρακά ασχολείστε?

Πάρε ένα κανονικό βενζινοκίνητο γιατί σε βλέπω παρανάλλωμα του πυρός καταμεσής της Κηφισίας. λολ

Δημοσ.

Δε θέλω να σε στενοχωρήσω φίλε xaxa100, αλλά πολύ φοβάμαι πως συνήθως συμμετέχεις μάλλον για να διαφημίσεις το blog σου, παρά για να προσφέρεις και καμία αξιόλογη πληροφορία. 2-3 λέξεις άνευ ουσίας σε 5-6 διαφορετικά thread, για να διασπείρουμε και τo δημιούργημά μας καλύτερα. ;)

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Επειδή φίλε μου αυτή η πατέντα μου ακούγεται επικίνδινη και πολυδάπανη,θα σου πρότινα μιά αλλη προτότυπη πατέντα!Μηχανή απο χορτοκοπτικό μηχάνημα!!Οι τελευταίες που έχουν βγεί είναι λίγα κυβικά(40 το πολύ),αλλα πολύστροφες ιδανικές για ευελιξία του συγκεκριμένου μηχανακιόυ που θέλεις να φτιάξεις..Think about it...:shifty:

Δημοσ.

Το καλό με το ξέθαμα αυτών των θρεντ είναι πως βλέπουμε κανά παλιό μήνυμα του μπλούβαιπερ. :lol:

Δημοσ.
Το καλό με το ξέθαμα αυτών των θρεντ είναι πως βλέπουμε κανά παλιό μήνυμα του μπλούβαιπερ. :lol:

lol αυτό σκέφτηκα και εγώ :P

Δημοσ.
Αυτό που λες δεν παίζει με τίποτα! :D

Πάντως αυτή η πατέντα μου αρέσει! Μπορεί να βάλει και ένα κουβούκλιο από λαμαρίνα, πόρτες, δυο ρόδες επιπλέον, τζάμια και να φτιάξει κάτι σαν κινητό όχημα. Μπορεί να το λέει και "αυτοκίνητο"!

Ή ακόμα καλύτερα, να βγάλει τις ρόδες, να το χτίσει γύρω γύρω, να βάλει κουζίνα, μπάνιο, δωμάτια, τζάκι, σκεπή, πάτωμα,έπιπλα, τηλεόραση, υπολογιστή, ραδιόφωνο κλπ κλπ και να φτιάξει κάτι ακόμα καλύτερο! Το φαντάζομαι να ονομάζεται "σπίτι". Τρέχω να το πατεντάρω!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ!

Ναι ναι! Κάτι σαν και αυτό!!! :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

Μπορεί να μην πηγαίνει βήμα αλλά στις στροφές είναι τρένο! :D

PS> Η πατέντα δικιά μου έτσι??

Mιλάμε για γέλιο νυχτιάτικα :lol::lol: Λολ ρε Thanocaster :-)

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.
Επειδή φίλε μου αυτή η πατέντα μου ακούγεται επικίνδινη και πολυδάπανη,θα σου πρότινα μιά αλλη προτότυπη πατέντα!Μηχανή απο χορτοκοπτικό μηχάνημα!!Οι τελευταίες που έχουν βγεί είναι λίγα κυβικά(40 το πολύ),αλλα πολύστροφες ιδανικές για ευελιξία του συγκεκριμένου μηχανακιόυ που θέλεις να φτιάξεις..Think about it...:shifty:

Προχθες αγορασε ο αδερφος μου ενα αλυσοπριονο, για να κοψουμε κατι δεντρα.

40 κυβικα, στις 3.500 στροφες!!!

Ο θορυβος που κανει, ειναι σαν CR, χωρις να ειναι υπερβολικα δυνατος.

σκεφτομαι να το βαλω πανω σε ενα πειραγμενο ποδηλατο. δηλαδη αντι η αλυσιδα να κινειται με πεταλι, θα κινειται με τον κινητηρα.

Μην με ρωτησετε πως θα το κανω. Δεν ειναι αυτο το θεμα.

Το θεμα ειναι, το αν το βαλω πανω, θα μου πιανει 3.500 στροφες????

Δημοσ.

βασικά δέν ειναι καινούρια πατεντα αυτη με το scooter... ένας φιλος μου π δυστιχος σκοτόθηκε σε τροχέο, ( οχι με το scooter ) είχε κάνει κάτι ανάλογο με μηχανή απο αλυσοπρίονο 32cc και ακουγόταν πολυ δυνατα, ενώ μετα βίας επιανε 40, άντε 45 σε κατηφόρα.. όλο το σκινικό του κόστισε περίπου 450 ευρο.. καλύτερα παρε ένα μεταχιρισμένο 50.. θα σου

βγεί λιγότερο και θα γλιτώσεις απο θόριβο, αυγα ντομάτες κ όλα τα συναφη..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...