thanocaster Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Το θέμα είναι να το καταλάβει πριν γίνει χαρτοπετσέτες. Και το παλλικάρι φαίνεται να το έχει πάρει αρκετά σοβαρά το θέμα... [offtopic] Μέχρι να μαζέψει λεφτά μπορεί να καβαλάει άλλου είδους οχήματα (βλ. avatar). Χωρίς παρεξήγηση...[/offtopic]
gtsamour Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Ακόμα με αυτό το ματρακά ασχολείστε? Πάρε ένα κανονικό βενζινοκίνητο γιατί σε βλέπω παρανάλλωμα του πυρός καταμεσής της Κηφισίας. λολ
kage Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 http://www.youtube.com/watch?v=eitZL2FmxU8 mopeds,mini bikes... υπαρχουν κ ετοιμα βενζινοκινητα scooteraki δεν ειναι πατεντα!!! σιγουρα θα βρεις στο apollon rent a car ειχε κ διαφημιση στην τηλ.
blueviper Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δε θέλω να σε στενοχωρήσω φίλε xaxa100, αλλά πολύ φοβάμαι πως συνήθως συμμετέχεις μάλλον για να διαφημίσεις το blog σου, παρά για να προσφέρεις και καμία αξιόλογη πληροφορία. 2-3 λέξεις άνευ ουσίας σε 5-6 διαφορετικά thread, για να διασπείρουμε και τo δημιούργημά μας καλύτερα.
zoolapi Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Επειδή φίλε μου αυτή η πατέντα μου ακούγεται επικίνδινη και πολυδάπανη,θα σου πρότινα μιά αλλη προτότυπη πατέντα!Μηχανή απο χορτοκοπτικό μηχάνημα!!Οι τελευταίες που έχουν βγεί είναι λίγα κυβικά(40 το πολύ),αλλα πολύστροφες ιδανικές για ευελιξία του συγκεκριμένου μηχανακιόυ που θέλεις να φτιάξεις..Think about it...
gus Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Το καλό με το ξέθαμα αυτών των θρεντ είναι πως βλέπουμε κανά παλιό μήνυμα του μπλούβαιπερ.
Pablo_Hasan Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 και για ποιο λογο ειναι αυτο καλο, να χαρουμε και εμεις.
Xvipes Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Το καλό με το ξέθαμα αυτών των θρεντ είναι πως βλέπουμε κανά παλιό μήνυμα του μπλούβαιπερ. lol αυτό σκέφτηκα και εγώ
Freakster Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Αυτό που λες δεν παίζει με τίποτα! Πάντως αυτή η πατέντα μου αρέσει! Μπορεί να βάλει και ένα κουβούκλιο από λαμαρίνα, πόρτες, δυο ρόδες επιπλέον, τζάμια και να φτιάξει κάτι σαν κινητό όχημα. Μπορεί να το λέει και "αυτοκίνητο"! Ή ακόμα καλύτερα, να βγάλει τις ρόδες, να το χτίσει γύρω γύρω, να βάλει κουζίνα, μπάνιο, δωμάτια, τζάκι, σκεπή, πάτωμα,έπιπλα, τηλεόραση, υπολογιστή, ραδιόφωνο κλπ κλπ και να φτιάξει κάτι ακόμα καλύτερο! Το φαντάζομαι να ονομάζεται "σπίτι". Τρέχω να το πατεντάρω!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ! Ναι ναι! Κάτι σαν και αυτό!!! :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP Μπορεί να μην πηγαίνει βήμα αλλά στις στροφές είναι τρένο! PS> Η πατέντα δικιά μου έτσι?? Mιλάμε για γέλιο νυχτιάτικα :lol: Λολ ρε Thanocaster
savvvas Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Επειδή φίλε μου αυτή η πατέντα μου ακούγεται επικίνδινη και πολυδάπανη,θα σου πρότινα μιά αλλη προτότυπη πατέντα!Μηχανή απο χορτοκοπτικό μηχάνημα!!Οι τελευταίες που έχουν βγεί είναι λίγα κυβικά(40 το πολύ),αλλα πολύστροφες ιδανικές για ευελιξία του συγκεκριμένου μηχανακιόυ που θέλεις να φτιάξεις..Think about it... Προχθες αγορασε ο αδερφος μου ενα αλυσοπριονο, για να κοψουμε κατι δεντρα. 40 κυβικα, στις 3.500 στροφες!!! Ο θορυβος που κανει, ειναι σαν CR, χωρις να ειναι υπερβολικα δυνατος. σκεφτομαι να το βαλω πανω σε ενα πειραγμενο ποδηλατο. δηλαδη αντι η αλυσιδα να κινειται με πεταλι, θα κινειται με τον κινητηρα. Μην με ρωτησετε πως θα το κανω. Δεν ειναι αυτο το θεμα. Το θεμα ειναι, το αν το βαλω πανω, θα μου πιανει 3.500 στροφες????
JeffAkoS Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 βασικά δέν ειναι καινούρια πατεντα αυτη με το scooter... ένας φιλος μου π δυστιχος σκοτόθηκε σε τροχέο, ( οχι με το scooter ) είχε κάνει κάτι ανάλογο με μηχανή απο αλυσοπρίονο 32cc και ακουγόταν πολυ δυνατα, ενώ μετα βίας επιανε 40, άντε 45 σε κατηφόρα.. όλο το σκινικό του κόστισε περίπου 450 ευρο.. καλύτερα παρε ένα μεταχιρισμένο 50.. θα σου βγεί λιγότερο και θα γλιτώσεις απο θόριβο, αυγα ντομάτες κ όλα τα συναφη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.