kostasplak1986 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Νομίζω πως έχει αρκετή διαφορά!-ο σχεδιασμός του, θα είναι πρωτότυπος -τα αστυνομικά μπλόκα δεν θα σε σταματάνε, γιατί θα νομίζουν πως έχω ένα αθώο σκουτεράκι, ενώ εγώ θα έχω μία 50αρα μηχανή! Το σχεδιασμο του θα τον ελεγα πιο πολυ γκουμουτσα παρα προτοτυπο! Τετοια πατεντα δε προκειτε να καταφερεις να κανεις γιατι το μοτερ απο μια αυτοματη 50ρα μηχανη που θα βαλεις ειναι μεγαλο (εκτος αν σκεφτεσαι να βαλεις μοτερ απο παπι με ταχυτητες) και δε προκειτε να καταφερεις να φτιαξεις βασεις για να το στηριξεις! Και αν το στηριξεις πιστεψε με δε θα ειναι καθολου σταθερη η πατεντα σου ουτε καν στην ευθεια! Τα μλοκα οχι απλα θα σε σταματανε αλλα θα γινονται και για σενα γιατι θα ακουγετε ο ηχος απο το διχρονο απο χιλιομετρα! Και μαλιστα θα στο παρουν μεσα απο τη πρωτη μερα που θα σε δουν! Γιαυτο σου προτεινω παρε ενα τετοιο με 300 ευρω και κανε τη δουλεια σου, ενα παλικαρι που το εχει δεν ειχε προβληματα με αστυνομιες κτλ! απλα προσεχε τις πορτες απο τα αυτοκινητα γιατι ειναι κοντο και δε θα σε βλεπουνε! Α και τελικη 40 χλμ!
savvvas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Καλα ο τιτλος του θεματος ας αλλαξει καλυτερα γιατι μονο για τη "φοβερη πατεντα" του παιδιου δε μιλαμε! Ρε παιδιά!!! Μπορείτε να μου πείτε και εμένα που κολάει το αλκόολ και τα αντανακλαστικά, με την πατέντα που θέλω να φτιάξω? Θα μου πει επιτέλους κανείς, ποια μηχανη 50cc, είναι καλύτερη?
Lucifer Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Τα μηνύματα για συμπλέκτες και ξύδια μετακινήθηκαν εδώ.
savvvas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Τα μηνύματα για συμπλέκτες και ξύδια μετακινήθηκαν εδώ. Ευχαριστώ!!!!
wert Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Θα μου πει επιτέλους κανείς, ποια μηχανη 50cc, είναι καλύτερη? Βρές καμιά παλιά vespa και ρίχτην πάνω
madsc Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Παλικάρι υπάρχουν πολλά τεχνικά κ νομικά κολλήματα σε αυτό που θες να κάνεις, πλέον του κοστολογίου που θα είναι αρκετές εκατοντάδες ευρώ. Εκτός από αυτό χρειάζεσαι δίπλώμα οδήγησης για να κυκλοφορείς με οτιδήποτε έχει ρόδες + 50cc κινητήρα. Καλύτερα να κάνεις υπομονή κ να μαζέψεις κάνα φράγκο για όταν έρθει εκείνη η ώρα. Προς το παρόν προτείνω να ζήσεις την ηλικία σου. /sc
kostasplak1986 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Ρε παιδιά!!! Θα μου πει επιτέλους κανείς, ποια μηχανη 50cc, είναι καλύτερη? Ετσι για να σου φυγει η καψα θα σου πω, αν θυμαμαι καλα το πιο γρηγορο 50αρι οταν ασχολουμουν με 50αρια ηταν το aprillia rs που κατεβαζε 90 km/h στο κοντερ
savvvas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Ετσι για να σου φυγει η καψα θα σου πω, αν θυμαμαι καλα το πιο γρηγορο 50αρι οταν ασχολουμουν με 50αρια ηταν το aprillia rs που κατεβαζε 90 km/h στο κοντερ και πόσο κάνει?(πέστο σιγά-σιγά, για να μην πάθω τίποτα)
johnnyestia Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Ετσι για να σου φυγει η καψα θα σου πω, αν θυμαμαι καλα το πιο γρηγορο 50αρι οταν ασχολουμουν με 50αρια ηταν το aprillia rs που κατεβαζε 90 km/h στο κοντερ Και λίγα λές 90. Όταν ήμουν πιτσιρίκος είχα πρωτοπάρει ένα μεταχειρισμένο Honda ΜΒ 50cc δίχρονο του 80', 6τάχυτο με δισκόφρενο και στροφόμετρο παρακαλώ, και τα 90 τα είχε άνετα ενώ στην συγγρού που είναι και λίγο κατηφορική 100άριζε κιόλας. Άτιμα νιάτα, τις χαρές που είχα νιώσει με αυτό το μηχανάκι δεν θα τις ξαναδώ ούτε από άλλο όχημα ούτε από γυναίκα...
savvvas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Ρε παιδιά! το ξέρω πως υπάρχουν τόσο καλές μηχανές, αλλά εγώ θα ήθελα κάποια οικονομική, και φυσικού μειωμένου μεγέθους.
kage Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 δεν χρειαζετε 50αριου π ειναι μεγαλη...υπαρχουν κ πιο μικρες. ισως το πιο οικονομικο θα ηταν απο αλυσοπριονο η συνδεση δεν ειναι δυσκολη αλλα το φρεναρισμα θα ναι ακατορθωτο
savvvas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 δεν χρειαζετε 50αριου π ειναι μεγαλη...υπαρχουν κ πιο μικρες.ισως το πιο οικονομικο θα ηταν απο αλυσοπριονο η συνδεση δεν ειναι δυσκολη αλλα το φρεναρισμα θα ναι ακατορθωτο καλή ιδέα, αν και δύσκολη για να την πραγματοποιήσεις. Δεν το λέω αυτό μόνο για τα φρένο, αλλα και για το ότι δεν θα μπορείς να το κυκλοφορήσεις το μεσημέρι, καθώς θα σε κυνηγάνε όλοι με τα αυγά(!!), εξαιτίας του ήχου που θα κάνει!!
wert Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Και λίγα λές 90. Όταν ήμουν πιτσιρίκος είχα πρωτοπάρει ένα μεταχειρισμένο Honda ΜΒ 50cc δίχρονο του 80', 6τάχυτο με δισκόφρενο και στροφόμετρο παρακαλώ, και τα 90 τα είχε άνετα ενώ στην συγγρού που είναι και λίγο κατηφορική 100άριζε κιόλας. Άτιμα νιάτα, τις χαρές που είχα νιώσει με αυτό το μηχανάκι δεν θα τις ξαναδώ ούτε από άλλο όχημα ούτε από γυναίκα... Τι μου θύμισες τώρα! :roll: Τέτοιο είχα και εγώ. Αξέχαστες εποχές. Και πολύ γερό σκαρί το άτιμο. Τρικάβαλο και δεν καταλάβαινε τίποτα.
geoastrix Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Κοίτα Σάββα δε ξερω πόσο χρονών είσαι ,τι τεχνικές γνώσεις έχεις και τί υλικοτεχνική υποδομή αλλα....... ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!...Όσο χαζή και αν ακούγεται για μερικούς απο μας η φοβερή αυτή "πατέντα" σου ,για 'σένα μπορεί να αποτελέσει την πρώτη σου εμπειρία με την κατασκευαστική τεχνολογία και όσο ακριβή ή ασταθείς και αν είναι μή διστάσεις να την πραγματοποιήσεις γιατι θα είναι ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΣΟΥ και παρόλο που σίγουρα θα το πετάξεις σε μια γωνιά ή θα χρησιμοποιήσεις σε κάποια άλλη μελοντική πατέντα σου τα εξαρτήματά του ,ένα πράγμα σίγουρα θα σου μείνει ...Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ. Καλή επιτυχία και πάλι ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ! Υ.Γ. Μη περιμένεις απαντήσεις εδω ....ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ!
savvvas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Υ.Γ. Μη περιμένεις απαντήσεις εδω ....ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ! Θα με διευκόλυνες αν μου έλεγες καμοιά ιστοσελίδα. Ευχαριστώ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.