savvvas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Θέλω να κάνω την φοβερή αυτή πατέντα, με ονομασία "βενζινοκίνητος ηλεκτρισμός σε σκούτερ"!!! Φοβερό όνομα! Για να καταλάβετε καλύτερα, πρέπει να σας πω, πως έχω ένα ηλεκτροκίνητο σκούτερ, και θέλω να του αντικαταστήσω τον ηλεκτρικό του κινητήρα, με έναν βενζινοκίνητο!!!! Θα ήθελα λοιπόν, να με βοηθήσετε, δίνοντας μου ιδέες, συμβουλές, και ότι άλλο μπορείτε!!! Για αρχή λοιπόν, θα ήθελα να μου πείτε, ποια μηχανή(50 cc φυσικά!) είναι καλύτερη, σε σχέση βάρους, τιμής και απόδοσης. Βασικά ποιο πολύ, με ενδιαφέρει το μέγεθος, γιατί πάνω σε ένα σκουτεράκι, δεν μπορείς να βάλεις όσα κιλά θέλεις! Βασικά, είμαι μεταξύ των μηχανών από παπάκι, ή από ΒΟΒΟ. Θέλω επίσης να μου πείτε, αν είναι καλύτερα να αγοράσω καινούργια ή μεταχειρισμένη. Ελπίζω να καταλάβατε τι ζητάω, και να μου απαντήσετε. Και μόλις τελικά αποφασίσω τί μηχανή θα βάλω, το θέμα θα έχει και συνέχεια. Ελπίζω, να με βοηθείσετε με όποιον τρόπο μπορείτε, για να φτιάξω αυτό το φανταστικό σκουτεράκι!!! Και αν όλα πάνε καλά, και το ολοκληρώσω, θα φτιάξω έναν οδηγό, και θα λέω οδηγίες, για το πως θα φτιάξετε το δικό σας τρελο-σκουτεράκι. Ελπίζω και πάλι, να καταλάβατε τί ζητάω!!
dimi7RiS Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Για να καταλάβετε καλύτερα, πρέπει να σας πω, πως έχω ένα ηλεκτροκίνητο σκούτερ, και θέλω να του αντικαταστήσω τον ηλεκτρικό του κινητήρα, με έναν βενζινοκίνητο!!!! οπα οπα ενα αντικαταστησεις τον ηλεκτροκινητηρα με βενζινοκινητηρα τοτε απλα θα εχεις ενα κανονικο μηχανακι....ΚΑΙ υπαρχουν πολλα απο δαυτα!!
savvvas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 οπα οπα ενα αντικαταστησεις τον ηλεκτροκινητηρα με βενζινοκινητηρα τοτε απλα θα εχεις ενα κανονικο μηχανακι....ΚΑΙ υπαρχουν πολλα απο δαυτα!! Νομίζω πως έχει αρκετή διαφορά! -ο σχεδιασμός του, θα είναι πρωτότυπος -τα αστυνομικά μπλόκα δεν θα σε σταματάνε, γιατί θα νομίζουν πως έχω ένα αθώο σκουτεράκι, ενώ εγώ θα έχω μία 50αρα μηχανή! -η χαρά και η αφοσοίωση είναι σαφώς αυξημένη, καθώς δεν είναι το ίδιο να φτιάξεις κάτι εντελώς μόνο σου, με το να το αγοράσεις έτοιμο!
Σκύμνος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Αν μη τι άλλο, έχω συγκλονιστεί με την "πατέντα" σου... Κατοχύρωσέ την μη στην πάρουνε...
Harkon Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Αν μη τι άλλο, έχω συγκλονιστεί με την "πατέντα" σου... Κατοχύρωσέ την μη στην πάρουνε... XAXAXAXAXAXAXAAXAXAXAXAXAXAXAXAAXXA
wert Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 τα αστυνομικά μπλόκα δεν θα σε σταματάνε, γιατί θα νομίζουν πως έχω ένα αθώο σκουτεράκι, ενώ εγώ θα έχω μία 50αρα μηχανή Μόλις μπεί η μηχανή πάνω θα ακούγεται από χιλιόμετρα. Όχι απλά θα σε σταματάνε, αλλά θα σου στήνουν και καρτέρι. Δεν την βολεύεις καλύτερα με κάνα ποδηλατάκι να ησυχάσεις; Υ.Γ Φοβερή πατέντα πάντως. Φύλαξε μου κάνα δύο κιλά πατέντα
hugelacky Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 θα νομίζουν πως έχω ένα αθώο σκουτεράκι, ενώ εγώ θα έχω μία 50αρα μηχανή! wow! Σκοπεύεις να τα στήνεις και με 1000αρια? ps. και ναι, θα ακούγεται! :wink:
Harkon Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 πάντως τόσα χρόνια οδηγός πρώτη φορά ακούω... 50άρα μηχανή! συνήθως είναι το 50αράκι, το παπάκι, το βασικό κτλ... η θεοποίηση του 50αριού.. μάλιστα.. ΑΥΤΟ είναι όντως πατέντο!! (εκ του μακέτο)
papabiris Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 εγω θα ελεγα καλυτερα να κουμπωσει πανω ενα μοτερ hayabusa και να το κατεβασει drag να τους ραψει
DrLo Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 εγω λεω τοτε να κυκλοφορω με αυτο.... Ακούγεται ?
dealer Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 οτι πρεπει για την κινηση της αθηνας! ειναι κ γρηγορο...
thanocaster Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Το θέμα με τα μπλόκα της αστυνομίας δεν είναι να μη σε σταματάνε, αλλά όταν θα σε σταματήσουν, να μην βρουν τίποτα για να σου κόψουν κλήση ;-) Αυτό που λες δεν παίζει με τίποτα! Πάντως αυτή η πατέντα μου αρέσει! Μπορεί να βάλει και ένα κουβούκλιο από λαμαρίνα, πόρτες, δυο ρόδες επιπλέον, τζάμια και να φτιάξει κάτι σαν κινητό όχημα. Μπορεί να το λέει και "αυτοκίνητο"! Ή ακόμα καλύτερα, να βγάλει τις ρόδες, να το χτίσει γύρω γύρω, να βάλει κουζίνα, μπάνιο, δωμάτια, τζάκι, σκεπή, πάτωμα,έπιπλα, τηλεόραση, υπολογιστή, ραδιόφωνο κλπ κλπ και να φτιάξει κάτι ακόμα καλύτερο! Το φαντάζομαι να ονομάζεται "σπίτι". Τρέχω να το πατεντάρω!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ! εγω θα ελεγα καλυτερα να κουμπωσει πανω ενα μοτερ hayabusa και να το κατεβασει drag να τους ραψει Ναι ναι! Κάτι σαν και αυτό!!! :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP Μπορεί να μην πηγαίνει βήμα αλλά στις στροφές είναι τρένο! PS> Η πατέντα δικιά μου έτσι??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.