CirqueDuS Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 έτρεξα πρώτη φορά σήμερα το ad-aware SE στο καινούριο λάπτοπ. Συνεχώς κολλάει όταν φτάνει στο "Deep Scanning Local Registry" στο CLSID {1134....} Κολλάει εννοώ το scanarisma γιατί κατα τ'άλλα μπορώ να κάνω cancel την διαδικασία. τι φταίει ? ευχαριστώ προκαταβολικά
oldschool Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 den to exw ksanakousei..ta updates na fantastw ta ekanes etsi? gia dokimase na to ksanaegkatastiseis pali kai kane smart system scan prota pou einai pio elafri scannarisma,,an sou kollaei kai ekei strepsou gia kanena allo programmataki..iparxoun polla opws spy boot search and destroy...
x_vagos_x Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Βγάλτο και βάλε το Spybot Search and Destroy ( google-it για download )... Θα δεις την υγειά σου...
Aeon_Flux Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Μήπως έχεις πάνω ΚΑΙ το spysweeper? Έχω ακούσει ότι το spysweeper προκαλεί κόλλημα στο ad-aware SE λόγω ασυμβατότητας. Αν όντως το έχεις, κανε το πρώτα disable και έπειτα τρέξε το ad-aware.
CirqueDuS Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις. Το απεγκατέστησα το ξανάβαλα και πάλι τα ίδια. Κολλάει στο συγκεκριμένο σημείο. Τέλος πάντων κρίμα γιατί μια χαρά το χρησιμοποιούσα πριν στο desktop.Ας ελπίσουμε πως κάποια ασυμβατότητα παίζει...και όχι πως έχει πρόβλημα το σύστημά μου Παρεπιπτόντως δεν έχω το spysweeper. ευχαριστώ και πάλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.