sfar7 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Υπαρχει καλωδιο vga to dvi για συνδεση Η/Υ με ΤV TFT?
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Αυτο σου κανει ; ή αυτο αν η οθονη ειναι με dvi.
geovard Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Χωρίς να είμαι απολύτως βέβαιος η λογική λέει πως όχι.Διότι η διασύνδεση μέσω DVI είναι απ άκρου είς άκρον ψηφιακή.Αν υπάρχει συνεπώς ένα τέτοιο καλώδιο θα έπρεπε καί να έχει μαζί ένα ADC(analog to digital converter).Καί να υπήρχε λοιπόν ένα τέτοιο πού λες ποιό θα ήταν το όφελος αφού θα υπήρχαν απώλειες της ποιότητας τού σήματος κατά τη μετατροπή?Το dvi βγήκε ακριβώς γιά να μεταφέρεται καθαρά ψηφιακό σήμα χωρίς σημαντική μείωση της ποιότητας. edit: Τώρα βλέπω ότι υπάρχει λοιπόν αλλά θα πρέπει να συμβιβαστείς με μιά ελαφρά μείωση στην ποιότητα.
activex Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 eiparxi fisika adaptoras kai erxete sinithos mazi me kathe karta grafikon giana mpori na sindethi vga se ypodoxi othonis dvi. me liga logia den kerdizis se piotita alla einai aparetito gia logous simbatotitas se idikes periptosis.
dimi7RiS Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 και εγω το ιδιο πραγμα καταλαβα με τον geovard...αμα ηταν ετσι δεν θα ειχε η οθονη DVI εισοδο αλλα μονο VGA... και DVI θα ειχε μονο η καρτα γραφικων! Ειναι σαν να πας να συνδεθεις με τηλεφωνο του σπιτιου στο ιντερνετ!!
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 αμα ηταν ετσι δεν θα ειχε η οθονη DVI εισοδο αλλα μονο VGA... και DVI θα ειχε μονο η καρτα γραφικων! Λάθος ! ο ανταπτορας είναι για την περίπτωση που υπάρχει ασυμβατότητα. π.χ. έχεις κάρτα χωρίς dvi και η οθόνη παίρνει μόνο dvi ή το αντίστροφο. Άλλη ποιότητα θα έχεις με dvi to dvi και άλλη με τον ανταπτορα.
nbas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 ΣΤΟ ΚΑΡΦΟΥΡ Ο ΑΝΤΑΠΤΟΡΑΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙΣ ΜΕ ΔΥΟ ΕΥΡΩ
dimi7RiS Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Λάθος ! ο ανταπτορας είναι για την περίπτωση που υπάρχει ασυμβατότητα.π.χ. έχεις κάρτα χωρίς dvi και η οθόνη παίρνει μόνο dvi ή το αντίστροφο. Άλλη ποιότητα θα έχεις με dvi to dvi και άλλη με τον ανταπτορα. δεν διαφωνω...
capthookb Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Εγώ πάλι νομίζω οτι ο adaptor αυτός είναι για να συνδέσεις VGA monitor σε DVI έξοδο κάρτας γραφικών και όχι το αντίστροφο (αυτό δηλαδή που ζητά ο sfar7) Δηλαδή από DVI μπορούμε να πάρουμε αναλογικό σήμα και να συνδέσουμε ένα monitor χωρίς είσοδο DVI. Το αντίθετο δε γίνεται (τουλάχιστον με adaptor), να πάρουμε αναλογικό σήμα δηλαδή (D-SUB) και να το δώσουμε με adaptor σε monitor που έχει μόνο είσοδο DVI
geovard Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Ρε παιδιά ας μας πεί κάποιος ειδικός πως στο καλό λειτουργεί αυτός ο αντάπτορας.Με ένα μαγικό τρόπο μετατρέπει το αναλογικό σήμα σε ψηφιακό?Έχει ενσωματωμένο κανένα κυκλωματάκι μετατροπής?Λύστε την απορία πολλών εδώ.Αυτά τα πράγματα πρέπει να ξέρει κανείς καί όχι πως αλλάζουμε μνήμες ας πούμε.
capthookb Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 geovard δεν υπάρχει μαγικός τρόπος. Αν κοιτάξεις στην Wikipedia http://en.wikipedia.org/wiki/Dvi θα δεις πως το DVI στα C1,C2,C3,C4,C5 έχει αναλογικό σήμα (παρόμοιο με αυτό μιας VGA). O adaptor σου επιτρέπει να συνδέσεις ένα καλώδιο οθόνης (VGA) σε αυτά τα 5 σημεία. Δε μπορεί να κάνει τίποτα άλλο. Αν είχες ένα adaptor και μια κάρτα γραφικών με DVI και VGA θα έβλεπες πως μόνο στο DVI μπορεί να συνδεθεί!
spirosta Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Για τσεκάρετε αυτό που έχω γράψει εγώ και άλλοι παλιότερα.. Εδω Εδω ξανα Αλλά και εδώ
Prof_Chaos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Υπάρχει...!συνοδευόταν μαζί με μια παλιά κάρτα γραφικών ατι 9500 που είχα..Βέβαια εγώ δεν το ειχα προσέξει και τα έσκασα και αγόρασα καλώδιο..
geovard Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Τότε γιατί να λέγεται dvi αφού μπορεί κανείς να πάρει καί αναλογικό σήμα.Περίεργα πράγματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.