chronixp Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Παιδιά καλησπέρα. Χτες αγόρασα μια καινούργια μπαταρία για το ACER ASPIRE 5024WLMi που έχω γιατί η πρώτη, λίγο μετά το χρόνο μου έκανε 'νερά'. Την άφησα όλο το βράδυ να φορτίσει με κλειστό το laptop και το πρωί που πήγα να δοκιμάσω αν παίζει καλά, στο taskbar των windows, το εικονίδιο της μπαταρίας μου γράφει 'unknown remaining'. Στην προηγούμενη μπαταρία έγραφε ποσοστό και πόσο χρόνο έχει ακόμα για να κλείσει. Το έχω κάνει αρκετά restart έχω βγάλει και βάλει την καινούργια μπαταρία αρκετές φορές, αλλά τίποτα. Τελικά έχει πρόβλημα η μπαταρία ή το laptop?
gogosst Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 mipos den einai symvati?? tin authentiki pires?
poulinos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 an me tin palia ise ok tote malon fteei i mpataria.
chronixp Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Την μπαταρία την αγόρασα από Δήσιο. Απ' ότι λέει είναι συμβατή με το laptop μου. Όσο για την παλιά μπαταρία, όταν την χρησιμοποιούσα σε άσχετες στιγμές το laptop έσβηνε μόνο του, γιαυτό και αγόρασα καινούργια, γιατί αν το πήγαινα στην αντιπροσωπεία, αστα να πάνε
poulinos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 diskolo na bgaleis tote akri ti apo ta 2 fteei i palia gemize katholou.an gemize eso kai ligo isos einai mia xara.ala efoson itan sto reuma kai esvine to laptop kati allo ginetai
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.